![]() |
Sirke + Su |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Scorpio
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 31-Ekim-2012 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Sirke + SuGönderildi: 24-Kasim-2012 tarihinde 21:03 |
|
Merhabalar,
Daha �nce de yazmistim problemlerimi, tekrar paylasayim. Agiz kokusu s�rekli oluyordu, dilimin �st� beyaz-sari tabaka ile kapliydi genellikle (hos hala gitmedi o tabaka), bilek yalayinca k�t� koku geliyordu. Dislerimi g�nde iki ya da �� kez fir�alamaya basladim �inkolu macunla, dil fir�asiyla da dilimi fir�aliyordum alkols�z agiz bakim suyu ve dis ipi de kullaniyordum. Bunlar agiz kokumu azaltti fakat pek ge�irmemisti. Birka� g�n �nce kahvalti yapip dis fir�aladiktan sonra bi su bardagi suya bi yemek kasigi elma sirkesi katip i�tim. Ve agzimdaki k�t� tat yok oldu. Aksama kadar koku hissetmedim bilek yaladim yakinlarima sordum, elime hohladim koku yoktu. Bunu artik her g�n iki kere yapiyorum, �inkolu karbonatli sakiz da �igniyorum �ok iyi geldiler. %100 ge�mediyse de %90 ge�ti diyebilirim. �ok merak ediyorum, sirkenin ne �zelligi var da bunu yapti. |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Kasim-2012 tarihinde 14:27 |
|
sirke olarak hangisini kullaniyosun elma, �z�m vb.
|
|
![]() |
|
berataydin
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 06-Ekim-2012 Konum: Mugla Durum: Çevrimdışı Puan: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Kasim-2012 tarihinde 20:28 |
buraya bak: sirke ile gargara yapilisi |
|
![]() |
|
joker
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 19-Mart-2013 Konum: �stanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Mart-2013 tarihinde 08:26 |
|
bu yaz�y� okuduktan sonra sirkeli suyu bende denedim. gercekten etkisini g�rd�m. ag�z temizliginizi g�zelce yapt�ktan sonra veya once deneyin faydas�n� g�receksiniz. hemde do�al.
te�ekk�rler Scorpio |
|
![]() |
|
doksaniki
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Mart-2013 tarihinde 07:45 |
|
Sirkeli suyu i�ince ger�ekten faydas�n� g�rd�m ve de sorun mide kaynakl� m� diye d���nd�m. Daha sonra sek sirkeyle gargara yapt�m ve yine faydas�n� g�rd�m. Midemde hi� bir sorun olmad���n� y�llar once yapt�rd���m testlerde s�ylemi�lerdi zaten sorun ne yaparsam yapay�m dilimin �st�nden kaybolmayan o tabakadan kaynaklan�yor. Peki dilimi di�imi g�nde 4 defa f�r�alamama ragmen o tabaka neden olu�uyor bir t�rl� anlayamad�m.
|
|
![]() |
|
coqnfechn
�ye
Kayıt Tarihi: 20-Eyl�l-2012 Konum: Samsun Durum: Çevrimdışı Puan: 55 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Mart-2013 tarihinde 12:40 |
Ayn� sorun bendede var dilimi d��ar� ��kar�nca resmen koku yay�l�yor |
|
![]() |
|
�ifa
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 12-Mart-2013 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 38 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Mart-2013 tarihinde 03:56 |
|
Evet sirkeli suyu biraz �nce bende denedim. Nidazol ile ayn� etkiyi yap�yor. Tek bir farkla, do�al ve zarars�z bir ��z�m. Ger�i sirkenin uzun s�re kullan�m� mideye zarar verebilir ama sadece gargara ile de bu sorunu ��zebiliriz. Ve forumu takip etti�im kadar�yla bize iyi gelen iki mucize nidazol ve sirkeli su. Ama hepimizin sorunun kayna�� muhtemelen farkl�. Ve hepimizin dilinde de bir t�rl� gitmeyen sar� bir tabaka. Bu tabakaya neden olan �ey sadece kbb yada midede ki iltihap m�? E�er �yleyse kbb ve mide de bu kadar tetkik yap�ld��� halde neden hala sorun ��z�lemiyor? Ya da illa kbb yada mide olmak zorunda de�il. V�cudumuzun her hangi bir yerinde ki iltihapta etkili oluyor ve biz bu iltihab�n kayna��n� bulamad���m�z i�in kurtulam�yoruz bir t�rl�.
|
|
![]() |
|
Kelebek
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Mart-2013 tarihinde 09:53 |
|
sirkeli su cidden i�e yar�yor ben de denedim benimkinin kayna�� bademcik.
arkada�lar bir di� hekimi olarak size �neriyorum en ba�ta hi�bir �ey yapmad�ysan�z bir di� hekimine g�r�n�n protezinizin alt�na besin birikmi� olabilir (k�pr� veya kuron protezi), di� ta�lar� olabilir, sizin fark edemedi�iniz aray�z ��r�kleri olabilir �ncelikle di� hekimine gidip genel bir a��z muayenesi olun onlar size zaten �nerirler ne yapaca��n�z�. e�er bunlar fayda etmezse ilk olarak kbb'ye gidin kokunun di� haricinde %80i kbb kaynakl� olur. okudu�um kadar�yla ortakulak ilhtihab� veya bademcik( ki bende bademcik sorunu var) ta�� olabilir. e�er bunlar da de�ilse (ama hemen emin olmay�n ��nk� bir�ok hekim sorunun koku oldu�unu duyunca ciddiye alm�yorlar, ara�t�rma hastanelerine gitmeye �al���n) midenize bakt�r�n. bademciklerden ��pheleniyorsan�z elinize bir fener al�n ve iyice a�z�n�z� a�arak bak�n bademciklerinizin �st�nde yar�k var m� var ise muhtemelen i�lerinde magma denilen bademcik ta�lar� vard�r ve �ok k�t� koku yapar. �imdilik s�yleyeceklerim bu kadar umar�m herkesin sorunu ��z�l�r sirkeli tuzlu suyu mutlaka deneyin i�mek sorunda de�ilsiniz gargara yap�n iyi g�nler. |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Mart-2013 tarihinde 11:13 |
Siz di� hekimi misiniz? -M |
|
![]() |
|
Kelebek
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Mart-2013 tarihinde 12:00 |
|
say�l�r�m 5. s�n�fta okuyorum sitenizi �ok faydal� buldum benim sorunum di�lerimde de�il bademci�imde ama tebrik ederim b�yle bir site a�arak �ok �nemli bir konuya parmak basm��s�n�z.
|
|
![]() |
|
ormes
�ye
Kayıt Tarihi: 27-Ocak-2013 Konum: �stanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 93 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 31-Mart-2013 tarihinde 06:18 |
|
Bende denedim gercekten farkedilir bir azalma oldu,acaba hergun sirekeli su icmek ya da gargara yapmak yerine kaynagini bulabilirmiyiz?
|
|
![]() |
|
adem
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 13-Mayis-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Mayis-2013 tarihinde 23:37 |
|
arkadaslar
a� karnina sicak suya karistirilmis limon suyuda �ok ise yariyor |
|
![]() |
|
adem
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 13-Mayis-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Mayis-2013 tarihinde 00:12 |
|
arkadaslar
bendeki sorunun, sindirim sistemi kaynakli olduguna y�zde y�z eminim . uzun denemelerden sonra s�yle bir sey kesfettim.(tabi esimin yardimiyla) ekmegi ve tatliyi,sekerli her seyi,galeta hari� her t�rl� hamur isini,�ay kahve ,kola ve fantayi tamamen kestim ve gene yatmadan �nceki 4-5 saat yemegi kestim . Bu d�zeni 10-15 g�n uygulamayi basardigim d�nemlerde kokudan tamamen kurtuldum. artik tamam deyip normal yeme i�meye d�nd�g�mde, sorun tekrarlandi. |
|
![]() |
|
Cansu008
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 31-Mayis-2014 Konum: Balikesir Durum: Çevrimdışı Puan: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 31-Mayis-2014 tarihinde 17:43 |
|
cidden arkadastaki etkiler bende de oldu.G�n i�inde agzimin tadi degisiyor b�yle kokuyormus gibi geliyordu hatta bilek yalayinca filan kokuyordu yani.agiz kaynakli olduguna emindim ��nk� dil k�k� sari gibiydi koku kaynagi orasiydi besbelli. Biraz arastirdim candida mantariydi ��nk� bu mantar aynen dil k�k� sari ve agiz kokusu yaparmis. pamuk�uk denilen k���k yaralara neden olurmus ki bende fazla �ikar. Sagliksiz beslenme asiri seker �ikolata kahve t�ketimi sonucu ortaya �ikarmis aynen benim yani.Neyse sonu� olarak bu mantarin olup olmadigina dair t�k�r�k testi var bir bardaga t�k�rd�g�n�zde t�k�r�k y�zeyde kaliyorsa saglikli eger yavas bi sekilde bardagin altina iniyorsa(Igren�) mantar var demek. Bunu da yaptim ve mantarin varligi kesinlesti. Sonra d�s�nd�m bu mantar vajinada da olabiliyormus hatta vajinaya elma sirkesi tampon filan yapiyorlarmis bende biraz su biraz sirke agzimi gargara yapar sekilde �alkaladim ve cidden arkadasin dedigi gibi koku hi� hissetmedim ve 1 sa sonra filan o testi yaptim t�k�r�k suyun �zerindeydi.SIrkenin nasil bir �zelligi ise mantari yok ediyor demek ki. Bence bunu her�n 1 kez uygulayip beslenmeye filan dikkat edlirse belli bi s�re sonra hi� yapilmaya gerek bile kalmaz. Kisaca her sey beslenmeye ve hijyene bagli.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |