|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
ayse
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05-Aralik-2012 Konum: Konya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05-Aralik-2012 Saat 22:13 |
agzimda kötü bi tad hissediyorum hohlyanca çirkin olmayan bi koku geliyor ama çevremdekiler agzimin kokmadigini söylüyor ve ben inanmiyorum napcagimi bimiyorum bilek testi yaptigimda tükürük kokusndan baska bi koku yok. sürekli agzimin koktugunu düsünüp rahat konusamaz oldum agzimda sakizla dolasiyorum hep.faranjit,burun keigi egriligi ve sisligi var ameliyat olucam bunlardan kaynakli bi koku olabilirmi? yutkundukça ilaç kokusu gibi bi koku geliyor bu çevremdekilerede kokuyormudur.
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Herkes, bu "kibarlik" derdinden(!) muzdarip. Ben de simdiye kadar kimseye "agzin kokuyor" demedim. Ancak özellikle son bir yildir yasadiklarimdan sonra birisi sorarsa kesinlikle dogruyu söylerim.
Sormadan söylemek de bence hos degil. Zaten agzi kokan kisi - çok takintili degilse- çevredekilerin tepkisinden anliyor. "Disçiye gidip sorun" diyecegim ama bir çok kisi, ben de dahil, disçiye gittigimiz halde net bir cevap alamadik. KBB veya gastroentreloglar da pek net konusmuyorlar. Daha önce baska cevaplarda da yazdigim gibi agiz kokusu konusunda uzman bir hastane-dis hekimi hatta ve hatta KBB uzmanina görünün diyecegim. |
|
![]() |
|
adem
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13-Mayis-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
![]() ![]() ![]() |
Ayse kardesim
bu sekilde tereddütte isen, inan bana nefesin kokmuyor dur. kuruntu yapmayi kes,kendine güven. nefesi gerçekten kokan insan,çevresindekilerin hareketlerinden hemen anlar. sürekli yakinlarinda bulunanlarin söyle bir hareket tarzi olur.hem sana belli etmek istemez hemde ,sen konusurken yüzünü baska yöne çevirerek kendini korumaya çalisir. yeni yaklastigin kisi ise hazirliksiz yakalanir ve kokuyu alinca bir an duraklar ,saga sola bakinir kokunun nereden geldigini anlamaya çalisir.1-2 saniyede anlar ve üzülerek o da sana belli etmeme ge çalisarak seninle baska yöne bakinarak konusur. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |