Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Umarim kokmuyordur

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ayse Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Umarim kokmuyordur
    Gönderildi: 05-Aralik-2012 tarihinde 22:13
agzimda k�t� bi tad hissediyorum hohlyanca �irkin olmayan bi koku geliyor ama �evremdekiler agzimin kokmadigini s�yl�yor ve ben inanmiyorum napcagimi bimiyorum bilek testi yaptigimda t�k�r�k kokusndan baska bi koku yok. s�rekli agzimin koktugunu d�s�n�p rahat konusamaz oldum agzimda sakizla dolasiyorum hep.faranjit,burun keigi egriligi ve sisligi var ameliyat olucam bunlardan kaynakli bi koku olabilirmi? yutkunduk�a ila� kokusu gibi bi koku geliyor bu �evremdekilerede kokuyormudur.
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Aralik-2012 tarihinde 11:43
Herkes, bu "kibarlik" derdinden(!) muzdarip. Ben de simdiye kadar kimseye "agzin kokuyor" demedim. Ancak �zellikle son bir yildir yasadiklarimdan sonra birisi sorarsa kesinlikle dogruyu s�ylerim.

Sormadan s�ylemek de bence hos degil. Zaten agzi kokan kisi - �ok takintili degilse- �evredekilerin tepkisinden anliyor.

"Dis�iye gidip sorun" diyecegim ama bir �ok kisi, ben de dahil, dis�iye gittigimiz halde net bir cevap alamadik. KBB veya gastroentreloglar da pek net konusmuyorlar.

Daha �nce baska cevaplarda da yazdigim gibi agiz kokusu konusunda uzman bir hastane-dis hekimi hatta ve hatta KBB uzmanina g�r�n�n diyecegim.
Başa Dön
adem Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı adem Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Mayis-2013 tarihinde 00:37
Ayse kardesim
bu sekilde teredd�tte isen, inan bana nefesin kokmuyor dur.
kuruntu yapmayi kes,kendine g�ven.
nefesi ger�ekten kokan insan,�evresindekilerin hareketlerinden hemen anlar.
s�rekli yakinlarinda bulunanlarin s�yle bir hareket tarzi olur.hem sana belli etmek istemez hemde ,sen konusurken y�z�n� baska y�ne �evirerek kendini korumaya �alisir.
yeni yaklastigin kisi ise hazirliksiz yakalanir ve kokuyu alinca bir an duraklar ,saga sola bakinir kokunun nereden geldigini anlamaya �alisir.1-2 saniyede anlar ve �z�lerek
o da sana belli etmeme ge �alisarak seninle baska y�ne bakinarak konusur.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.