![]() |
yemek sonras� a��z kokusu |
Yanıtla
|
| Yazar | |
slammer88
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 17-Ocak-2013 Konum: �zmir Durum: Çevrimdışı Puan: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: yemek sonras� a��z kokusuGönderildi: 05-Mart-2013 tarihinde 07:16 |
|
Merhabalar. Bazen yedi�im yemeklerden hemen sonra nefesimde biraz koku olu�uyor, 5-10 dakika i�inde ge�iyor. Bu neden olabilir?
|
|
![]() |
|
gkhn45
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 26-Eyl�l-2016 Konum: Manisa Durum: Çevrimdışı Puan: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Eyl�l-2016 tarihinde 23:45 |
|
Merhabalar abilerim, arkadaslar. Bende bu soruna �niversite hayatimda sinifta bir arkadasimin suratima direk agzin les gibi kokuyor demesi �zerine tanistim.O g�n balik yemistim ve 4 sene ge�mesine ragmen bazi yiyecekler dil �zerinde birikiyor balik, kurabiye gibi. Bunlardan hari� kendim kendimde buldugum sorun yaratan yiyeceklerden bahsetmek istiyorum.1-�ay (�ay benim bagirsaklarima iyi gelmiyor. 2-Nescafe 3-Kavun 4-Soguk su 5-�ok ilgin� ama Sakiz. Bu forum sitesini kuranlara �ncelikle tesekk�rler sorunlarimizi paylasiyoruz. Bana iyi gelen seylerden bir tanesi Sarimsagi yutmak ya da kefir i�mek.. Bana kalirsa i�tigim Sicak �ay, kahve ya da soguk su bir anda bagirsaklarimda ne varsa ki Gaz derler hani birlesip mideden ya da bagirsaktan koku geliyor.. �ayda �ok oluyor Okey oynarken insalar yanimda oturuyor ve utaniyorum Kiz arkadasima bu konuyu a�tim rahatsiz olmadigini s�yl�yor hi� denk gelmedim diyor fakat kendim buram buram kokuyu aliyorum ..
|
|
![]() |
|
bengeldim
�ye
Kayıt Tarihi: 25-Mayis-2016 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 53 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Ekim-2016 tarihinde 21:00 |
|
kefir aynen abi s�per bir sey herg�n i�meden duramiyorum sanirim bagirsak kaynakli sikintin
|
|
|
asla pes etme
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |