Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

yemek sonras� a��z kokusu

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı slammer88 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: yemek sonras� a��z kokusu
    Gönderildi: 05-Mart-2013 tarihinde 07:16
Merhabalar. Bazen yedi�im yemeklerden hemen sonra nefesimde biraz koku olu�uyor, 5-10 dakika i�inde ge�iyor. Bu neden olabilir?
Başa Dön
gkhn45 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı gkhn45 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Eyl�l-2016 tarihinde 23:45
Merhabalar abilerim, arkadaslar. Bende bu soruna �niversite hayatimda sinifta bir arkadasimin suratima direk agzin les gibi kokuyor demesi �zerine tanistim.O g�n balik yemistim ve 4 sene ge�mesine ragmen bazi yiyecekler dil �zerinde birikiyor balik, kurabiye gibi. Bunlardan hari� kendim kendimde buldugum sorun yaratan yiyeceklerden bahsetmek istiyorum.1-�ay (�ay benim bagirsaklarima iyi gelmiyor. 2-Nescafe 3-Kavun 4-Soguk su 5-�ok ilgin� ama Sakiz. Bu forum sitesini kuranlara �ncelikle tesekk�rler sorunlarimizi paylasiyoruz. Bana iyi gelen seylerden bir tanesi Sarimsagi yutmak ya da kefir i�mek.. Bana kalirsa i�tigim Sicak �ay, kahve ya da soguk su bir anda bagirsaklarimda ne varsa ki Gaz derler hani birlesip mideden ya da bagirsaktan koku geliyor.. �ayda �ok oluyor Okey oynarken insalar yanimda oturuyor ve utaniyorum Kiz arkadasima bu konuyu a�tim rahatsiz olmadigini s�yl�yor hi� denk gelmedim diyor fakat kendim buram buram kokuyu aliyorum ..
Başa Dön
bengeldim Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bengeldim Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Ekim-2016 tarihinde 21:00
kefir aynen abi s�per bir sey herg�n i�meden duramiyorum sanirim bagirsak kaynakli sikintin
asla pes etme
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.