Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Söyleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Kesinlikle Diþ Taþlarýna Bakýlmalý

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Üye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ormes Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Kesinlikle Diþ Taþlarýna Bakýlmalý
    Gönderildi: 05-Mart-2013 tarihinde 11:32
merhabalar uzun süredir araþtýrýrken tedavi sürecine tekrardan baþlamaya karar verdim ve benimle ayný derdi çeken fakat ona söylediðimde sakýz kullanýnca kokmuyor o zaman sýkýntý yok vs diyen bir abim vardý ve oda bende gelicem dedi ve gittik onunki bende 5 10 kat fazlaydý yanýna yaklaþýlmýyordu oda düzenli olmasada günde kesin 2 kere diþlerini fýrçalardý. Doktor diþ taþlarýn fazla dedi ve diþ taþlarýný temizlediðinde koku tamamen geçti inanamadým hatta gitmeden önce hemen geçmeyebilir umudunu kýrma kbb ye falan da gidicez derdim adamýn direkt kesildi uðraþan benim sonuç alan o ne tesadüftür anlamadým :D size anlatýcaklarým bunlar kesinlikle diþ taþý temizliði yaptýrmalýsýnýz kanýmca iyi günler
Başa Dön
xdemirleydi Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı xdemirleydi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Temmuz-2013 tarihinde 19:17
evt kesinlikle ilk önce dis temizligi çünkü bende devlet hastanesinde dislerimi temizlettim dis taslarini temizledi felan ama sadece önlerime özenli yapti arkaya dogru durüst girmedi ve gercekden fark etti ayda yilda bi yapmak lazim

Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.