Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

sabrim t�kendi umudum azaldi

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nurka Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: sabrim t�kendi umudum azaldi
    Gönderildi: 29-Nisan-2013 tarihinde 18:47
arkadaslar bu lanetten ben biktim artik ne yapicam bilmiyorum galiba pes edicem bu agiz kokusuyla �l�p gidicem sorun bulunamiyor gen� yasta derbeder oldum yillarim gitti her g�n dua ediyorum allahima bi �are bi siva vermesi i�in devam da edicem ama �ok k�t� olaylar geliyor basima isyan etmekte istemiyorum ama mahvoldum.

hoslandigim kiza a�ilamiyorum,sosyal medyadan konusuyoruz bulusalim deyince yalanlar uyduruyorum bahaneler �retiyorum ve artik biktim bu durumdan offff ben ve siz dostlarim bu durumu hak edecek ne yaptik da bu lanet bize bulasti anlamis degilim.

size anlatiyorum kardeslerim ��nk� bu konuyu baska kimseye a�amam kesin sizde �ok dertlisiniz yaralisiniz insallah sifa bulurum ve bulursunuz....
Başa Dön
ormes Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ormes Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Mayis-2013 tarihinde 10:33
abicim haklisin da yalan uydurmana gerek yok bence at agzina bir sakiz �yle takil o kadar da abartilcak birsey yok eger seviyorsa anlayisla karsilar iliskiniz tam saglikli olmasa da yeterli olur en azindan simdilik moralimizi bozmayalim bence yapilabilcek ne varsa yapalim
Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Mayis-2013 tarihinde 19:30
Nurka,sen doktora gorundunmu? ne dediler? yani senin kokun nerden kaynaklaniyor hicbir doktor bulamadimi? agiz kokusumudur,nefes kokusumu? sen nerden olduguna supheleniyorsun? yaz bize belki bu durumda olupta iyilesen biri sana,bize bir yol gosterir....
Başa Dön
nurka Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nurka Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Mayis-2013 tarihinde 11:21
ormes sakizla falan kokuyu bastirmak nereye kadar s�recek kardesim bi zaman sonra o lanet koku sakizi bile etkisiz hale getiriyo...

mahoni doktora g�r�nmek ne kelime v�c�dumu tarattim resmen ama sonuca varamadim dislerden degil,bademcik degil,mayisin 20'sinde mideden endoskopi olucam artik son �arem o gibi bakalim onda ne �ikicak.ger�ekten �ok yoruldum...
Başa Dön
erkannn1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı erkannn1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Aralik-2014 tarihinde 10:45
kardesim valla allah sifa versin diyelim c�mlemize ama bu lanet koku olayi tedavisi cok ugrastirici hele bazi durumlarda tedavi bile edilemiyor hepimiz ayni durumdayiz ben bi vakit kbb ye gittim akut farenjit dendi ama hi� sanmiyorim kokunun ordan kaynakli olabilecegini �ok sik refl� olurum mideden problem var ama olsa nolcak ila�la yasacagiz ve g�nl�k sorunlarimiz ortadan kalkacak ila�lar bitince basa saracak koku tek �are ameliyat ama oda kokuyu yok edecekmi bilmem.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.