Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Septoplasti - Konka B�lloza i�in doktor

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı compor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Septoplasti - Konka B�lloza i�in doktor
    Gönderildi: 18-Haziran-2013 tarihinde 12:08
Septum deviasyonu i�in septoplasti ameliyati olmam gerekiyor, ayni zamanda konka b�llozanin da halledilmesi gerekiyor.

Bu ameliyati Ankara'da d�zg�n bir sekilde yapan cerrah �nerebilecek var mi?
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Haziran-2013 tarihinde 20:10
Doktor a�isindan �ok zor ameliyatlar degil. Ameliyat olmaya karar verdiysen, devlette bile olsan olur. Oradaki doktorlar "bi�ak parasi(!)" isteyebilir. "Madem para verecem �zelden olayim" dersen, bir ka� doktor gez, pazarlik yap.
Başa Dön
rifki Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı rifki Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Haziran-2013 tarihinde 12:04
tevfik s�zen diye okumustum istersen bir arat yorumlar �ok rahatlatici ama gidip birebir g�r�smekte fayda var elbet.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.