Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: UGRASIYORUM Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
nyse_o
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 77
Alıntı nyse_o Cevaplabullet Konu: UGRASIYORUM
    Gönderim Zamanı: 09-Temmuz-2013 Saat 10:55
ARKADASLAR YARIN BURUN AMELIYATI OLUYORUM. 19 TEMMUZDA ALERJI TESTIM VAR 30 TEMMUZDA ENDOSKOPI. TOMOGRAFI SONUCUNDA BURUNDA EGRILIK VE KEMIK SUPUR ORTA KONKADA KONKA BÜLLOZA RASTLANILMISTI DÜNKÜ TEDAVIMDE BURNUMDAN KAMERA SOKTULAR REFLÜ VAR GIBI DEDI SANKI ENDOSKOPIDEN SONRA TAM NETLESICEK REFLÜ SIKAYETLERIM YOK LAKIN VAR DEDILER. EN AZINDAN YEDIKLERIME DIKKAT EDICEM BUNDAN SONRA. ENISTIMDE ILERI VAKA REFLÜ VAR MIDESI HEP YANIYO AMA AGZI KOKMAK DEGIL HIÇ KOKMUYO YA AÇ KALSA BILE KOKMUYO BIZIM MAHALLEDE BIR TEYZE VAR DISLERI DÖKÜLMÜS KAPKARA ONUNDA AGZI KOKMUYO. ÇOK GARIP HERKESTE AYNI NETICELERI YA VERMIYO BU HASTALIKLAR YADA BUNLARDAN DEGIL. DOKTORA BADEMCIKLERIMI GÖSTERDIM TAS YOK DEDI VE DURUMU KÖTÜ DEGIL DEDI. KAN TAHLILLERI YAPTIRDIM NE SAGLIKLI ÇIKTIM ÖLE BEN BILE SASTIM BIR DEGERIM KÖTÜ DEGIL. ÜZÜLSEM MI SEVINSEM MI BILEMEDIM. DIS FLIMI ÇEKTIRMISTIM ORDA GÖMÜ DIS VARDI 20 LIK DISLERIMDE VAR DOLGULARIMIN BAZILARIDA ESKIMIS BUNLARI TEDAVIDE AGUSTOSTAN SONRAYA KALDI ISE BASLAYINCA MALUM BIR DIS ÇEKMEYE 250 TL ISTIYOLARDI. HERHALDE 2 3 BELKI 4 MAASI DISÇIYE VERICEM. SIZDEN RICAM LÜTFEN BANA ÇOK DUA EDIN BEN HERGÜN KENDIME VE BURDAKILERE DUA EDIYORUM. MÜBAREK AYLARDAYIZ ALLAH BIZE BIR ÇIKAR YOL GÖSTERECEKTIR ELBET. VE KÖTÜ KARAMSAR YORUM YAZACAK ARKADASLAR LÜTFEN YAZMASINLAR ÇÜNKÜ INCECIK BIR UMUT IPININ ÜZERINDE YÜRÜYORUM BENDE HERAN DÜSEBILIRIM. DÜSMEMEYE ÇALISIYORUM HAYATIM BOYUNCA YENILMEYI HAZMEDEMEM. YENILSEMDE SAVASIRIM SONUNA KADAR. LAKIN BU SAVASTA GARDIM DÜSÜK ÇOK ÇABUK ETKILENIYORUM OYÜZDEN KARAMSAR KÖTÜ YORUMLAR YAZMAYIN CVP OLARAK RICA EDIYORUM. SIZE GELISMELERI TEKRAR YAZICAM MERAK ETMEYIN.HERGÜN NERDEYSE GIRIYORUM BU SITEYE. BENIM SIKAYETLERIM GENIZ AKINTISI DILDE BEYAZLIK AGIZ KURULUGU AGIZ KOKUSU TABIKIDE. BURNUMDAN KÖTÜ KOKU ALMIYORUM. TÜKÜRÜK KOKUM VAR. DILIMIN ARKASI KOKUYO MESALA. MURAT HOCA ELINIZI VÜCÜDÜZÜN NERESINE SOKARSANIZ ORASI KOKAR DIYODU. BURDAN HAREKTLE EN AZINDAN KOKU DISARI ÇIKMIYO DIYE AVUTUYORUM. DIS IPI KULLANDIGIMDA DÜZENLI DIS ARASINDANDA KOKU GIDIYOR. SABAHLARI ÇOK NET ALIYORUM BEN AGIZ KOKUSU. SONRALARA SANKI AZALIYO GIBI GÜN IÇINDE BANA BAZEN HARIÇ RAHATSIZ EDECEK BIR KOKU GELMIYO. ACABA ALISIYORMUYUM ANLAMADIM. YADA SEVIYESI NE KADARDIR BUNLARI MURAT HOCAYA GITMEDEN ANLAYAMAM GIBIME GELIYO INSLLAH ODA OLUR BIRGÜN. HEPINIZE HAYIRLI RAMAZANLAR HEPIMIZE ALLAH SIFA VERSIN.
IP
king
Üye
Üye

Gönderilenler: 47
Alıntı king Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Temmuz-2013 Saat 23:54
reflü hastalarinin bildigim kadariyla sürekli agiz kokusu olusmaz genelde yemek yedikten sonra olusur.bizdeki ise her daim var son 10 yildir belki yarim saatligine de olsa kesildigini hatirlamiyorum :) burun ameliyatina gelirsek kardesim bende oldum ha koku geçtimi geçmedi ama en azindan az da olsa nefes alisim rahatladi bunun için bile bu ameliyat olunur.bu aralar doktorumun verdigi (mide için) puridat fort ilaciyla murat hocamin gargarasini kullaniyorum koku yok simdilik
IP
dinleyici
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 8
Alıntı dinleyici Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Temmuz-2013 Saat 00:08
Hayrilisiysa Allahin izniyle Iyilesirsin kardesim.Müslümanin kendisinden çok Müslüman kardesine etttigi dua daha güzeldir.Bu kadar insan birbirimize içten edersek Allahin izniyle kabul olur insallah.Simdiden geçmis olsun.Hayirli ramazanlar
IP
nurka
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 68
Alıntı nurka Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Temmuz-2013 Saat 11:49
s.a dert ortaklarim allah bu mübarek ay'da dualarimizi kabul eder insallah.
öncelikle burun kemik egriligi ameliyati olucaksaniz ben oldum ne koku geçti ne de burun tiknikligim geçti yani bosa ameliyat oldum.bende geçmedi diye sizde de geçmicek diye bi kural yok nasil isterseniz öyle yapin dostlar.

ben sag alt çene disimdeki gömülü dise yogunlastim elimi oraya bastirdigim zaman elimi kokluyorum ve o lanet kokuyu aliyorum.simdi o disimi çektiremem çünkü oruç tutuyorum disimden sebep orucumu bozmak istemiyorum 10 yil bekledim 1 ay beklerim çekilmesini yeter ki geçsin.

gömülü diste sorunum degilse geçirmezse çok kötü seyler düsünüyorum mübarek ay da allaha isyan etmek de istemiyorum bunaldim arkadaslar.beni zaten anliyosunuzdur.

dua etmeye devam edicem allahtan sifa isticem kendim için hepimiz için dert veren allah sifayida verir hayirlisiyla ramazan-i serifiniz mübarek olsun kardeslerim.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu