![]() |
Yeni gargara |
Yanıtla
|
| Yazar | |
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Yeni gargaraGönderildi: 23-Temmuz-2013 tarihinde 22:14 |
|
http://www.helbailac.com/index.php/latest-news/110-oderol-yeni-%C3%BCr%C3%BCn%C3%BCm%C3%BCz.html
Yeni bir �inkolu gargara �ikmis piyasaya. Yapisini inceledim. Tip1 agiz kokusuna PharmolZn kadar Etkilidir. Bu ila� sadace 1 hafta kullanilir. Bu s�renin sonunda ila� kullanimi durdurulmalidir. Fakat PharmolZn ise ihtiya� hissettik�e kullanilabilir. -M |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Temmuz-2013 tarihinde 23:24 |
hocam bu gargaranin i�inde ''klorheksidin glukonat'' oldugu i�in sadece 1 hafta kullanilacagini yazdiniz degil mi peki s�rekli kullanimda bu madde agiza nasil bi zarar veriyo? |
|
![]() |
|
evian
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Durum: Çevrimdışı Puan: 220 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Temmuz-2013 tarihinde 01:56 |
|
hocam tip bire sole bole care var biz bu geniz akintisini neydecez
|
|
![]() |
|
ornitop
�ye
Kayıt Tarihi: 09-Subat-2013 Konum: �zmir Durum: Çevrimdışı Puan: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Temmuz-2013 tarihinde 03:40 |
|
Faranjit kokusunu �nleyecek bir gargara yok mu?
|
|
![]() |
|
xauke7
�ye
Kayıt Tarihi: 24-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 64 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Temmuz-2013 tarihinde 08:27 |
|
hocam 1 haftalik olmasinin �zet�e bi sebebi varmi i�indeki maddelerden felan birimi ?
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 388 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Temmuz-2013 tarihinde 09:47 |
|
Hocam bu kisilere sizin burun spreyi olayini s�ylediniz mi? Belki �retimini kabul edip piyasaya s�rerler.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Temmuz-2013 tarihinde 09:51 |
|
Evet i�inde klorheksidin bulunan b�t�n gargaralar 1 haftadan uzun kullanilmaz. Aksi durumda dili ve disleri kahverengine boyar. Ayrica floraya zarar verip agizda mantar sayisini artirir.
Bu sebeple PharmolZn form�l� i�ine klor heksidin koymadim. B�ylece her isteyen istedigi s�re kullanabilsin diye. Geniz akintisi ve tip 2 i�in ila� sordunuz. Bu benim bransim degil. Buna ragmen etkili oldugunu g�rd�g�m form�lasyonlar gelistirdim fakat bizim �lkemizde piyasaya ila� �ikarmak yasal olarak biraz zordur. Tesebb�s edeni perisan ve pisman ederler. Simdilik kullanilabilecek bir alternatif �r�n yok maalesef -M |
|
![]() |
|
ornitop
�ye
Kayıt Tarihi: 09-Subat-2013 Konum: �zmir Durum: Çevrimdışı Puan: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Temmuz-2013 tarihinde 03:40 |
|
hocam cikaracaginiz ilacin birilerine rant saglamasi lazm.. yuksek mevkilerde AL�AK adamlariniz olacak.. vs. vs.
|
|
![]() |
|
xauke7
�ye
Kayıt Tarihi: 24-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 64 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Temmuz-2013 tarihinde 06:39 |
hocam sizin gargarayi nerden temin edebilirim ? |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Temmuz-2013 tarihinde 07:18 |
Temas ve temin etme bilgisi sayfanin en altindadir. http://www.cozumilac.com/pharmolzn/ Tip 1 agiz kokusu i�indir. Sadece form�l�n� hazirlayip verdim. Bu �r�n ile Ticari olarak hi� bir baglantim yoktur, zaten olsaydi bu siteye sokmazdim. -M |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Temmuz-2013 tarihinde 07:55 |
Evet. Bir ila� firmasi m�d�r� ile yaptigimiz bir g�r�sme sirasinda, agiz kokusu i�in burun damlasi form�l�m bulundugunu , bu buurn damlasini �retip �retemeyecegini sordum. T�rksye'den ruhsat almam, ��nk� 2020 den �nce piyasaya �ikmaz , eger su kadar para ayirabilseydim 3 ay sonra piyasaya �ikarabilirdim dedi. Merak edip sordum. Nedir bu sihirli y�ntem? dedim. Nasil ruhsat alacaksiniz ? dedim. Bir Avrupa �lkesinde (sanirim �ekoslavakya olabilir) benim burun damlasini piyasaya �ikarip kendi ilacimizi T�rkiye'ye ithal ediyoruz. O durumda derhal ve hi� p�r�z �ikarmadan ruhsat aliyorum dedi. Ithal ilacin i�inde sigir idrari bile olsa sorgusuz sualsiz ruhsat aliyormus. yeterki T�rk mali olmasin. Bu durum y�r�rl�kteki kanunlarimizin asagilik duygusu ile hazirlanmis oldugunu telkin ediyor. Umarim bir g�n degisir. eger yurt disinda kullanilmakta olan bir ilacin aynisini bile �retiyor olsaniz, T�rk oldugunuz i�in �rettiginiz ila� incelemeye aliniyor, yillar sonra ve milyarlarca lira karsiliginda ruhsat alabiliyorsunuz (g�r�n�r ve g�r�nmez r�svetler hari�) Ila� firmasi sahibinin anlattiklarini aktardim. Vebali onundur. Bu bilgiyi ~10 yil �nce xxxx ila� firmasinin Trakya b�lge m�d�r�nden de aynen dinlemistim. Muhtemelen dogru bilgi olabilir. Iki firma m�d�r� de ayni yalani s�yl�yor olamaz. ------------- yyyyyy (isim vereyeyim) ila� firmasinin genel m�d�r�ne ge�tigimiz sene veya bu senenin basinda telefon a�tim. Agiz kokusu i�in burun damlasi gelistirdim. Para istemiyorum, kendiniz �retin kendiniz satin, 1 kurus istemem, bu kosullarda �retir misiniz ? dedim. Amannnnn aman aman hocam �ste para vereyim form�l sizde kalsin, istemem. Benim yeteri kadar ruhsatim var yeni bir problem istemem dedi. Neden b�yle s�ylediniz? diye sordum. Uzun bir dert yakinmanin �zetini kisaca vereyim: T�rkseniz, bir seyi �retiyor ve t�ketmiyorsaniz bu �lkede basiniz belada demektir. Eger ithal ediyor, �lkemin kaynaklarini bu vatanin disina pompaliyorsaniz hemen ruhsat aliyorsunuz. Firma m�d�r�n�n anlattiklarinin �zeti budur. PharmolZn T�rkiye'deki ILK yerli agiz kokusu gargarasidir. Ondan �nce bu form�l� �cretsiz vermeyi teklif ettigim sahislar veya firmalar gargara ithal etmeyi tercih ettiler fakat ��z�m ila� elini tasin altina soktu ve Pharmol'u �retti.Bu sebeple ��z�m ilaca minnet bor�luyum. Ithal agiz kokusu gargaralarini degil PharmolZn'yi destekleyiniz. Aslinda ��z�m ilacin sahibi Ilhami bey aramizda belki ruhsat alma konusunda bize bir ka� sey s�yleyecektir. -M |
|
![]() |
|
ilhamikotan
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Temmuz-2013 tarihinde 11:15 |
|
Merhaba Degerli Hocam ve Forum dostlari maalesef yine kabuk tutmus yarayi kanattiniz s�ylenenler dogrudur evet �stelik eczacilar da t�rk �retici firmasini tutmuiyor maalesef ger�ekten g�zel �lkemizde �reticiyi engellemek i�in t�m yollar deneniyor buna bazi eczacilarimizda dahil ge�enlerde basimdan ge�en bir olayi anlatayim. ismini vermek istemedigim �nl� bir eczane AVM i�erisinde doktor hastasina PHARMOL-ZN almasini �nermis hastada eczaneye gitmis ve eczane kalfasi beni aradi �r�n� nasil temin edebiliriz dedi bende zaten hastalarimiza ulassin diye konsinye veriyoruz �cret almiyoruz sattiktan sonra �deyebilirsiniz isterseniz 3 yil sonra �deyin sorun degil dedim kalfa tamam abi getir dedi. Anlastik sabah 9:00 da eleman g�ndermedim kendim gittim neyse saat 10:00 da a�ildi eczane eczaci hanimda orda eczaci beni hi� dikkate almayinca ben durumun farkina vardim uyandim Kalfa, eczacisina �r�n� g�sterince eczaci buda neymis dedi ne �d�g� belli olmayan t�rk mali ilaci bosver alma istemem dedi kalfa ama efendim hasta bekliyor deyince eczaci gerek yok hastaya bulamadik yok �yle bir �r�n dersin dedi. ben Pharmolzn gargaralari toplayip �iktim. bu �lkede bu �lkeyi sevmeyen insanlar oldugu m�ddet�e bizim iki yakamiz bir araya gelmez tabiki bir avu� �lkesinin seven t�rk mali �r�nlerine destek veren eczacilarimizda var onlara sonsuz tesekk�rler. Degerli dostlar varin bu �lkedeki �reticinin durumunu siz d�s�n�n.paraniz olsada �retim yapma ithal et slogani devam ediyor. herkese sevgi ve saygilar SAGLIK VE BASARI DOLU BIR YASAM TEMENNISI ILE ��Z�M ILA� Ilhami Kotan 530 5103342 |
|
![]() |
|
ilhamikotan
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Temmuz-2013 tarihinde 11:16 |
|
KISA BIR NOT DAHA NEDENSE YILLARDIR BU �LKE �OK B�Y�YOR B�Y�YORDA! �RETICILER NEDEN K���L�YOR? VEYA YABANCI ORTAK ALIP B�Y�YOR? YERLI SERMAYE NEDEN ERIYIP YOK OLUYOR? BIR T�RL� ANLAYAMIYORUM |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Temmuz-2013 tarihinde 17:25 |
|
Hocam, o zaman siz de gargara form�l�n�z� yurt disindan bir ila� firmasina verin. Hastalar a�isindan hangi firma oldugu hi� �nemli degil. Yeter ki dertlerine derman olsun.
|
|
![]() |
|
evian
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Temmuz-2013 tarihinde 00:30 |
|
valla yurtdisinda varsa bu tur bir ila� super olur ben alir size yollarim
|
|
![]() |
|
john vayne
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 11-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Temmuz-2013 tarihinde 22:33 |
|
yeni gargara ve sakizlarin ismini g�nderirseniz �ok sevinirim arkadaslar ve murat [email protected]
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Temmuz-2013 tarihinde 07:24 |
|
Yeni gargara = Oderol.
Digerleri malum eski �r�nler= http://www.agizkokusu.net/cinkolu-macun.html Düzenleyen: aydinmur - 27-Temmuz-2013 tarihinde 07:32 |
|
![]() |
|
evian
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Temmuz-2013 tarihinde 18:07 |
|
hocam turkiyede olmuyorsa sizin bu girisiminiz sizde kibris ile yada azerbagcan ile gorusun ! ne bileyim universitede simdi ben sizin o geniz akintisina yonelik spreyinizi buldum desem beni geniz akintisinin einstain i ilan ederler biim ulkede universiteler ne ise yariyor ???
|
|
![]() |
|
01adanali
�ye
Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2013 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 54 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Temmuz-2013 tarihinde 11:25 |
|
biz bu gargarayi nasil temin edecegiz ?
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |