|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
MMMM
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Nisan-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02-Agustos-2013 Saat 06:34 |
Bugünlerde fark ettim ki sag burnumdan nefes aldigimda koku çok azaliyor. Sol burnumdan aldigimda ise koku artiyor. Sag burnuma dogru kemigim egri imis özellikle oradan sikinti çekiyorum zaten. Fakat bazen açiliyor biraz. Sol tikanip sag açildigi zaman koku ciddi anlamda azaliyor.
Neden olabilir? |
|
![]() |
|
Kader
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Agustos-2013 Konum: Aksaray Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
![]() ![]() ![]() |
benimde sag tarafa dogru egri burnum yasim tuttugu zamn deviasyon ameliyati olmayi düsünüyorum
|
|
![]() |
|
nyse_o
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 77 |
![]() ![]() ![]() |
ben ameliyat olucam hala arastirma hastanesinin aramasini bekliyorum solumda et sagimda egrilik var. endoskopi yaptirdim sonuç midede sikinti yokdedi patolajiden sonucu bekliyorum. alerji testinden sonuç çikmadi. tabi bu alerji olmadigi anlamina gelmiyo çünkü sinirli sayida seyle test ediyolar. bugun eczaneden Nose Clean aldim. kullanmaya basladim. daha net sonucu yazamam ama bunun sürekli kullanilmasi zaralimidir. arz ederim
|
|
![]() |
|
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
![]() ![]() ![]() |
MMMM bende de tam tersi. sorunlarimiz ayni gibi.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |