Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Agizda yapiskanlik Midede s�rekli a�lik

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ormes Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Agizda yapiskanlik Midede s�rekli a�lik
    Gönderildi: 21-Agustos-2013 tarihinde 11:38
Merhabalar uzun s�redir tatildeydim forumumuza giremiyordum ilk m�sait zamanimda girdim.
�ncelikle burnumda deviasyon ve her iki orta konkada b�y�me var. Sikayetlerim son g�nlerde artmaya basladi agiz kokum ve sanirim bu nefes kokusuda olabilir sabahlari ve g�n i�inde �zellikle normal insanlarinki gibi degil �ok yogun beyaz pas var. Dislerimi ve dilimi fir�aladiktan sonra koku 15 dakika minimuma iniyor ama sonrasinda yavas yavas tekrar olusmaya basliyor. Midemde s�rekli bir acikma hissi var yanmada �ok sik olmaya basladi sabahlari sanki agzima iltihap akiyormus gibi hissediyorum. Tika basa yemek yedigimde ise koku �ok azaliyor nedenini anlamis degilim. Deniz veya havuzdan sonrada dildeki pasta kokumda minimuma iniyor ve s�ylede birsey var zaman zaman ge�iyor mesela ayda 1 hafta dikkat edersek �ok az oluyor. Ge�en dis macunumu degistirdim daha �ncede aynisi olmustu koku yine azalmisti ama tekrar eski haline geldi bilmiyorum kafam karisik. Sizce neden olabilir ne yapmam gerekir ? yardimlariniz i�in tesekk�r ederim
Başa Dön
ormes Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ormes Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Agustos-2013 tarihinde 11:39
Agzima iltihap akiyor buda dislerime yapisiyor gibi hissediyorum ve yavas yavas agzim yapis yapis oluyor :(
Başa Dön
nyse_o Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nyse_o Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Agustos-2013 tarihinde 12:34
Su saydiklarin �ogu insanda var bu sayfada. SEKERI HAMURU kolayi meyve suyularini �ikartdiginda muhtemelen dilindeki beyazlike gidicektir. Ama koku gitmeyecek b�y�k ihtimalle. Burun ameliyati olucam hala da olunca bilgilendiririm seni. Miden yaniyosa endoskopi yaptirabilirsin �ncelikle.
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Agustos-2013 tarihinde 14:08
Midede yanma hissi var demissin agzina iltihap degilde aci su geliyor olabilir mi?? Belki mideden gelirken akintiyla karsilasiyor ve agza yapiskan koyu kivamli olarak geliyor. Bogazinda falanda bir aci hissediyorsan bu iltihap geldikten sonra bence refl� olabilir. Miden de iltihaplanmis olabilir. Endoskopi yaptirdin mi hi�?? yaptirirsan kesin ��z�m alirsin.
Başa Dön
ormes Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ormes Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Agustos-2013 tarihinde 15:42
sizlerinde tika basa yediginizde agiz kokunuzda b�y�k oranda azalma oluyormu ?
Başa Dön
Helicobacter Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Helicobacter Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Agustos-2013 tarihinde 00:13
ayni sorun halen bende de var. sorunun mide kaynakli oldugunu d�s�n�p, nefes �re testi arkasindan endoskopi yaptirdim. testte helicobacter �ikti. ila�lari kullandim, arkasindan bir test daha yaptirdim. sonu�, temiz. forumdaki arkadaslarin y�nlendirmeleriyle sin�s tomografisi �ektirdim, burunda kemik egriligi �ikti. kisa dogru ameliyat olmayi d�s�n�yorum. bakalim sonu� ne olacak?!
Başa Dön
compor Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı compor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Agustos-2013 tarihinde 10:05
Ben de ayni durumda sayilirim. Endoskopi yaptirdim, helikobakter �ikti tedavi oldum. Birka� ay i�inde septoplasti olacagim ancak ppi kullanmama ragmen sabahlari bogaz yanmasi devam ediyor. Tahminlerime g�re septoplasti sonrasi nazal koku gitse bile mide kaynakli koku devam edecek. Her gece yemek borusunun mide asidiyle tahris olmasi ilerde kansere yol a�abilecek bir olay. 10 sene agiz kokusuyla yasa, sosyal hayatin bitsin, �mr�n� bundan kurtulmaya ada sonra tam kurtulmusken 2-3 sene sonra kanser ol. Yani demek istedigim kronik refl�n�z varsa buna da bir ��z�m bulmak lazim.
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nyse_o Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Agustos-2013 tarihinde 10:23
devisyon ameliyati oldum d�n bakalim ne olacak suanda tampon var bir hafta sonra �ik�ak ila� kullaniyorum suanda i�inde antibitiyotikte var tabi etkisi olup olmADIGINI 2-3 ay i�ersinde anlarim gibime geliyo. ZATEN KOKU GITMESEDE EN AZINDAN HER TOMOGRAFIDE BU RAHATSIZLARIM �IKIYODU EN AZINDAN AKLIMDA KALMAZ BELKI BURNUM AKMAYA BASLAR BU BILE BENI SEVINDIRIR.
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Agustos-2013 tarihinde 14:12
Ge�mis olsun.
2 aydan �nce her hangi bir karar vermemek gerekir.
Başa Dön
king Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı king Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Agustos-2013 tarihinde 17:09
İlk gönderen: nyse_o nyse_o yazdı:

devisyon ameliyati oldum d�n bakalim ne olacak suanda tampon var bir hafta sonra �ik�ak ila� kullaniyorum suanda i�inde antibitiyotikte var tabi etkisi olup olmADIGINI 2-3 ay i�ersinde anlarim gibime geliyo. ZATEN KOKU GITMESEDE EN AZINDAN HER TOMOGRAFIDE BU RAHATSIZLARIM �IKIYODU EN AZINDAN AKLIMDA KALMAZ BELKI BURNUM AKMAYA BASLAR BU BILE BENI SEVINDIRIR.

o tamponun verdigi eziyet �ok k�t� oluyor kardesim ya [object HTMLImageElement] tompan silikon mu pamuk mu?
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nyse_o Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Agustos-2013 tarihinde 19:13
�NCELIKLE �OK TESSEKK�R EDERIM HOCAM. TAMPON BURNUMUN I�INDE SILIKON OLMASI LAZIM. EN ZOR GER�EKTEN BU ZAMANLAR. EN RAHAT ZAMANDA HERHALDE AMELIYAT OLDUGUN ANDIR. SADECE NARKOZ ZAMANINI HATIRLIYORUM. 3 SAAT SONRA ADIMI S�YLEYEN BIRI BASIMDA HERSEY OLMUS BITMIS. TABI BU ZAMANA KADAR SERUM YEMEMIS BIRI OLARAK �NL�KLE SENI SEDYEYLE AMELIYAT MASASINA G�T�R�YORLAR ORASI BIRAZ GERICI OLUYO. SUANDA BURNUM KANIYOR ARA ARA. AMA IYIYIM GEZIYORUM. HATTA AMELIYAT OLDUKTAN 4 SAAT SONRA KAFETERYADA OTURDUM. BAKALIM TAMPON �IKTIKTAN SONRA ANTIBITIYOTIKLERIN ETKISI BITTIKTEN SONRA NE HALDEYIM. BUNU AGIZKOKSUNDAN BIR KURTULUS OLARAK G�RM�YORUM. SADECE BIR ADIM OLARAK G�R�YORUM. EGER OLURDA AGIZKOKSUNDA BIR AZALMA MEYDANA GELIRSE HERHALDE D�NYANIN EN MUTLUSU BEN OLURUM. KENDIMI KURMUYORUM OY�ZDEN.BENIM BURNUMDA ET VE DEVISYON VARDI. IKISI BIR ARADA OLDU BAKALIM. GELISMELERI TEKRAR YAZARIM SIZLERE.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Helicobacter Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Agustos-2013 tarihinde 00:00
sanirim et ve deviasyon problemleri ben de var. peki bu operasyon dil pasina etki eder mi? sordugum 2 doktor, dil pasinin sigaradan kaynaklandigini s�ylediler ama fizyolojik bi sorundan bahsetmediler.
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nyse_o Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Agustos-2013 tarihinde 11:02
HELICOBACTER DIL PASINA ETKI EDIP ETMEDGINE ANCAK 2-3 AY SONRA S�YLEYEBILIRIM.SEKERLI �R�NLERI BIRAKIP KOLA HAMUR ISLERI SEKERLI �AY MEYVE SUYULARI SEKERLER �IKOLATA VS. BUNLARI BIR HAFTA BIRAK BAKALIM GIDICEK MI SENDE
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Agustos-2013 tarihinde 13:52
NYSE_O �ok ge�mis olsun. 2-3 Aya senden g�zel haberle duyariz insaAllah. Ama dedigin gibi koku ge�mese de bu senin i�in �nemli bir adim en azindan bu hastaligi elemis olacaksin. Allah yardimcin olsun, en kisa zamanda iyilesirsin umarim.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Helicobacter Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Agustos-2013 tarihinde 17:37
neyse_o; ben onlari biraksam bile, onlar beni birakmaz :)
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nyse_o Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Agustos-2013 tarihinde 23:20
tesekk�r ederim iyi dileklerin i�in sifa. helicobacter g�ld�rd�n beni:)lakin bir hafta dene bence sonra gene yersin en azindan etki edicekmi g�r�rs�n.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.