Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Yediklerime g�re kokunun artip azalmasi

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Yediklerime g�re kokunun artip azalmasi
    Gönderildi: 03-Eyl�l-2013 tarihinde 12:23
Bug�n sabah kiymali kir pidesi yedim. Tabi �ok temiz, sadece kiymadan yapmiyorlar... neyse.

Asil bahsetmek istedigim, bazen yedigim seylere g�re koku degisim g�steriyor. Mesela bug�n yada ge�en g�nlerde adana d�r�m yedim ve koku inanilmaz derecede artti. Oksijenli su ile dil arkasini temizlesem dahi �ok uzun etki etmiyor ve o koku oksijenli suyun etkisini minimuma indiriyor hatta yok ediyor.

A�ikliga kavusturmak gerekirse; hafif yemekler yersem koku azaliyor (azaliyor derken kimseyle karsilikli konusamiyorum gene) adana kebap tarzi seyler yedigimde felaket azitiyor.

Bunun mide ile bir ilgisi olabilir mi? Koku neredeyse burnumda bile �ikma derecesine geliyor ve ara ara geliyor :(
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Eyl�l-2013 tarihinde 11:01
Kesinlikle bunu bende denemistim. Adana d�r�m asiri derecede kokuyu artiriyor. Kirmizi et de artiriyor ama adana bir baska ya:)Mide ile alakasi gastrit varsa etkiliyor olabilir. ��nk� ayni durumu �ikolata ve tatli seyler yedigimde de yasiyorum ben. Ki bu gidalar gastriti artiran ve rahatsizlik veren gidalar.
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Eyl�l-2013 tarihinde 12:34
Aynen kardesim. Ben ne yersem yeyim fark etmiyor. Maydonoz bile yesem o maydanoz kokusu k�t� kokuya �evriliyor. Sanki maydonozu s�lf�re buluyorlar gibi. Ama adana vs seyler yedigimde koku fena azitiyor. Kiyma et vs. Midem den s�pheleniyorum. Ger�i her seyden s�pheleniyorum... :(
Başa Dön
freedom Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı freedom Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Mart-2016 tarihinde 05:47
organsal rahatsizligi olmayip kokunun sebebini arayanlar,gaz,siskinlik,akinti,burun tikanikligi,dilde pas yasayanlar karnibar suyunu kullanmalisiniz. karnibahari kaynamis suya atip 5 dk kisik ateste kaynatip ilik bir sekilde yemekten yarim saat �nce i�in.Ama 5 dk dan ne eksik ne fazla!! Aylarca �st�nde durdugumuz mantar,bakteri, H.pylori degil onun yasadigi ortam �nemli. Bu mukozayi kalinlastirip kana gazlarin gitmesini �nl�yor. Ve sonunda tertemiz nefes. ayrica yediklerinizi iyi cigneyin ve yemekle i�ki t�ketmeyin, asitli herseyi hayatinizdan cikarin.sogan, sarimsak �ig almayin.limondan bile uzak durun. unutmayin seker de asittir az t�ketin. bal ve s�t� hi� t�ketmeyin peynir ve yogurt ise az miktarda. Yani laktoz almayin fazla. laktoz bakterileri besler.bir de su yaziyi okuyun http://beslenmebulteni.com/beslenme/?p=1758 yaziyi okuyunca ne dedigimi daha iyi anlarsiniz ama karnibahar en �nemlisi!!!!! bir mucize. ilk denemede ferahlayabilirsiniz. fayda ederse inanin sasiracaksiniz. insallah sifa olur.
Başa Dön
freedom Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı freedom Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Mart-2016 tarihinde 05:53
S�ylemeyi unuttum eger sorununuz ben gibiyse s�rekli mideniz yemek istiyorsa ve diliniz pasli ise inanin diliniz kirmiziya d�n�nce ne oluyor diye sasiracaksiniz, l�tfen deneyin zarari yok.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.