![]() |
septum deviasyon & konkav ameliyati |
Yanıtla
|
| Yazar | |
dadas87
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 07-Mayis-2013 Konum: Erzurum Durum: Çevrimdışı Puan: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: septum deviasyon & konkav ameliyatiGönderildi: 03-Eyl�l-2013 tarihinde 18:52 |
|
herkese selamlar..
d�n 13:30 da septum deviasyon ve konkav ameliyati oldum �ok zor ge�ti :( tamponlar cuma g�n� alinacak, arkadaslar dua edin benim i�in. |
|
![]() |
|
nyse_o
�ye
Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Durum: Çevrimdışı Puan: 77 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Eyl�l-2013 tarihinde 21:38 |
|
dualarimiz seninle. bende ameliyat oldum. yarin tampon �ika�ak. �ok zor oldu demissin �z�ld�m. ama anestesi uygulamadilar mi? neyi zor oldu onu merak ettim.
|
|
![]() |
|
Helicobacter
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Eyl�l-2013 tarihinde 22:03 |
|
ge�mis olsun. �ncesindeki ayrintilari aktarabilir misin?
|
|
![]() |
|
dadas87
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Eyl�l-2013 tarihinde 11:31 |
|
sagolun..
1,5 yil �nce ameliyat olmam gerektigini s�ylemisti doktor burun kemigimde egrilik varmis sik sik faranjit olurdum sesim kisilirdi burnum akardi vb. ama ameliyati g�ze alamadim erteledim sonra t�m bu sikayetler azaldi hatta bitti ama agiz kokusu denen sey geldi malesef. sebebi burnum mu degilmi bilmiyorum ama madem egrilik var madem ameliyat gerekiyor olalim dedim belki her ikisinden de kurtuluruz bir umut :( devlet hastanesinde olmayi g�ze alamadim �zel bi hastanede pazartesi g�n� �glen ameliyat oldum 20 dk s�rer dedi doktor ama 45 dk s�rd� ameliyat neden uzun s�rd� diye sordum doktora sadece kemik egriligi degil et vardi her iki tarafta onlarida aldik dedi lazerle o y�zden uzun s�rd�g�n� s�yledi. ameliyat tabikide genel anesteziyle oldu ama ameliyat sonrasi �ok feci bi gece g�zlerimin agrisindan sabaha kadar agladim g�zlerimin agrisi ge�er gibi oldu simdi de kulaklarim ve basim agrimaya basladi dayanilacak gibi degil :( agri kesiciyle duruyorum. cuma g�n� tamponlar alinacak ins bu �ektigim �ileye deger :( |
|
![]() |
|
king
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Eyl�l-2013 tarihinde 12:16 |
|
lokal uyusturmayla olmustum bende adam �atir �atir kemigi kesip aldi:) uyutulmamak bence daha iyi operasyonun her asamasini g�r�yorsun doktor zaten s�rekli durumunu kontrol ediyor
|
|
![]() |
|
nyse_o
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Eyl�l-2013 tarihinde 22:25 |
|
anladim ge�mis olsun :( bence anestesi daha iyi ama tercih meselesi ben tamponlari �ikarttim bugun 1 dk s�rd� islem insllah bir an �nce iyilesirsin
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 388 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Eyl�l-2013 tarihinde 12:41 |
|
Bana �ok zor geliyor ameliyattan sonraki 3 g�n ondan dolayi korkuyorum olmaya :( InsAllah sifa bulursun kardesim. Bir kisi bir kisidir, yeter ki kurtulsun.
|
|
![]() |
|
dadas87
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Eyl�l-2013 tarihinde 15:53 |
|
peki nasil oldu tamponlari aldiktan sonra sizlama falan oluomu ya da baska birsey.
|
|
![]() |
|
nyse_o
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Eyl�l-2013 tarihinde 10:48 |
|
yok be ya ne sizlamasi. TAMPONU �IKARTTIKLARINDA hissetmedim bile nerdeyse. BEN ne ameliyatta nede ameliyat sonrasi zorlanmadim. gece yanimda refakat�i bile kaldirtmadim. ameliyattan sonra asagida kafeteryada oturuyodum. ameliyattan sonraki g�nlerde tabi yatis seklin sirt �st� yatiyosun. birde ara ara burnun kaniyor. yani sizlama yada agri hi� hissetmedim. SIMDI NAZALNEM VE SIN�S RINSE KIT KULLANIYORUM DOKTOR S�YLEDI. AMA BU SIN�S RINSE KIT ACAYIP BISEY GENIZ AKINTIM GITTI RESMEN. ve harhangi bir yan etkiside yok. YANI SIN�S RINSE KIT IN ILACI BITSE BILE SISESI MANYAK BISEY BIR SIKIYORSUN DIGER BURNUNDAN BOSALIYO HERSEY. yani size tavsiyem kesinlikle sinus rinse kiti deneyin. Birde burun kurulugu varsa nazalnem diye burun damlasi var oda ger�ekten iyi. Tabi b�nye meselesi ile alakaliDA olabilir bu ameliyat ben narkozluyken tam ge�memisken(ameliyattan uyandiktan 1,5 saat sonra) wc ye gittim. �rdek veriyolardi tuwalet i�in. sirf onun i�in KALKTIM:)ARASTIRMA HASTANESINDE OLDUM BEN AMELIYAT EGER BULUNDUGUNUZ ILDE VARSA TAVSIYE EDERIM.
|
|
![]() |
|
evian
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Durum: Çevrimdışı Puan: 220 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Eyl�l-2013 tarihinde 19:27 |
|
ben tamponu yuttum ahahahah :))) doktor dedi normal �ok korkmustum
|
|
![]() |
|
dadas87
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Eyl�l-2013 tarihinde 20:59 |
|
bug�n tamponlar alindi hayatimda b�le izdirap g�rmedim ben :( yaa bn �ok dayanikli biriyimdir ameliyata da bi anda karar verdim �iktim gittim hemen oldum d�s�nmedim bile.
tamponun birini �ekti beynim burnumdan akti gitti sanki o nasil acitdi �le yaa. yaa demekki ameliyattan ameliyata degisiyor sifa nin anlattigiyla benim yasadigim �ok farkli. neyseki bitti bi ka� g�ne belli olur sonu�. |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |