![]() |
sabahlari kulak tikanmasi |
Yanıtla
|
| Yazar | |
kurtul
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: sabahlari kulak tikanmasiGönderildi: 10-Eyl�l-2013 tarihinde 22:19 |
|
arkadaslar benim �ok uzun s�redir sabahlari kulaklarim tikanik uyaniyorum ve kbb'ye agiz kokusu sorunuyla defalarca gittim kulaklara da baktilar bir sorun oldugunu s�ylemediler hi� acaba baglantisi var midir ve sizce tikanik olmasinin sebebi nedir?
|
|
![]() |
|
sifa
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Eyl�l-2013 tarihinde 10:43 |
|
Bazen bende de ne hastalik varmis arkadas diyorum:)Iste bu da bende var:) Ama bende uzun yillardir var kulak tikanikligi ve �inlamasi hatta bazen sanki deniz kabugunun ugultusu gibi bir ugultu oluyor sizde de var mi bilmiyorum. Ve �zellikle dus alip �ikinca �ok �ok fazla oluyor uzun bir s�rede gitmiyor. Doktora tabi bende gittim kulak pamugu kullanmaktan kirleri hep i�eri itmissin tikanmis dedi temizledi ama ge�medi:)
|
|
![]() |
|
kurtul
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Eyl�l-2013 tarihinde 17:32 |
|
aynen sabah kalkip dus anca koca g�n tikanik kulakla geziyorum kendi s�ylediklerimi bile ugultulu duyuyorum bu y�zden hep kisik sesle konusuyorum ses tonumu ayarlayamiyorum ayni sekilde bende de var yillardir. acaba sin�zit faranjit vs ile ilgili mi bulamadim hi�.
|
|
![]() |
|
king
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Eyl�l-2013 tarihinde 20:21 |
|
gizli bir orta kulak iltihabi gibi bir durum olabilir mi acaba?
|
|
![]() |
|
kurtul
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Eyl�l-2013 tarihinde 22:43 |
|
bug�n kbb'ye g�r�nd�m tekrar. kulaklarima bakti burnundan dogru nefes alamazsan tikanabilir dedi �nemsemedi a�ik�asi
|
|
![]() |
|
kartal
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Eyl�l-2013 tarihinde 06:29 |
|
38 yildir agiz kokum var 38 yildir kulaklarim �inliyor
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |