|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
suskonusma
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18-Eylül-2013 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18-Eylül-2013 Saat 20:18 |
Kendi kokunuzu nasil aliyorsunuz arkadaslar? Ben agiz mukozamda, midemde bir degisiklik hissettigimde emin oluyorum ki agzim kokuyor. Çünkü bunu daha önce çok kez ailemden birine teyid ettirdim, onaylattim. Zaten agiz kokusu problemim oldugunu bana ilk olarak sevgilim söylemisti yillar evvel. (Çok aci bir olay, utanç verici, yazarken bile utaniyorum) o günden sonra bu isin arastirmasina girdim ve ailemle konustugumda "evet masada karsimizda bile oturuyor olsan koku geliyor" dediler. Kendi agzimi koklayarak asla koku alamadim.
Ben farkli olarak; agzim kapali iken dilim ön dislerimin üzerinde, burnumdan nefes verirken genzime ve agiz bosluguma igrenç bir koku yayiliyor, sadece onu alabiliyorum. |
|
![]() |
|
king
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05-Temmuz-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
![]() ![]() ![]() |
hocam belkide burnundan koku disariya yayiliyorsa koku alma duyun bu kokuya duyarsizlasiyor(alisiyor) olabilir.10-20 saniye kahve kokla ardindan hemen agiz kokusu kontrolü yapmayi dene veya ikinci bir durum koku alma duyunda yaziflik olabilir
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Kardesim imkanin varsa adanaya git. Zaten mersindesin. Murat hocaya muayene ol.
|
|
![]() |
|
suskonusma
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18-Eylül-2013 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
![]() ![]() ![]() |
Çok tesekkür ederim yanit için, sanirim benim koku alma duyum zayif. Keske benim gibi burnu koku almayan birini bulsam da onla yasasam kimseyi rahatsiz etmesem :(
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |