Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Ge�meyen koku

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mehmet15 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Ge�meyen koku
    Gönderildi: 03-Ekim-2013 tarihinde 17:00
merhaba , sabah kalktigimda normal a�lik ve kuruluga bagli agiz kokusu var , sonra kahvalti yapiyorum cok az bi koku kaliyor sadece hohlayinca hissettigim konusurken duyulmayan ardindan 20 25 dk sonra koku tekrar geliyor ve a�lik hissi olusuyor birseyler yeyince tekrar kismi ge�iyor sonra tekrar geliyor ve hi� bir zaman tamamen ge�miyor. bademcik ameliyati ve burun ameliyati oldum, mide refl�m de tedavi edildi ve ge�ti. �neriniz nedir
Başa Dön
effect Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Ekim-2013 tarihinde 22:37
Nerdeyse ayni vakayiz. Tamamen ayni sorunlarim var. Ayni ameliyatlar..KBB kaynakli benimki.
Başa Dön
mehmet15 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mehmet15 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Ekim-2013 tarihinde 17:25
orta kulak iltihabindan s�pheleniyorum ama hi�bir belirtisi yok
Başa Dön
effect Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Ekim-2013 tarihinde 21:55
Ben de alerji var. Geniz akintisi. Bogazimda s�rekli gicik yapan bi geniz akintisi (koyu renkli vs degil).
Başa Dön
Ethic1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ethic1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Mayis-2018 tarihinde 19:20
Arkadaslar, benim gibi dili yanan, agzinda igren� bir tat, pas olan, bir burnu tikali, hen�z akintisi olan ya da varmis gibi s�rekli �ks�renler..yakin bir dis hekimi arkadasimdan dilimin yanmasi, �zellikle yemek sonrasi bu bakterilerin beslendigi i�in artan kokudan bahsetmem sonrasi bozulmus agiz floramin oldugunu, �remeyi hissettigim i�in dilimin uyustugunu belirtti. Ki bu �reme bogazima kadar inmis durumda bende. Ye yayilmaya da devam edicek yani b�yle ise yil yil kokumuz artacak. Hacettepe de restoratif cerrahi olmasi lazim agiz florasinin �l��mleri yapiliyormus, bilgisi fikri olan varsa bir arastiralim( bu arada hem burun hem bademcik ameliyati oldum ve hala koku �ok yogun)
Başa Dön
ismimnefarkeder Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Mayis-2018 tarihinde 22:58
Ethic ankaralisin anladigim kadariyla iletisime ge�elim...
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.