|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
01adanali
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2013 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14-Ekim-2013 Saat 09:44 |
Arkadaslar uzun süredir forumda bir seyler yazmadim sanmayin ki sizleri takip etmiyorum her gün giriyorum her zaman takip ediyorum forumu.Çok dikkat ettim genelde uzun süre konustugum zaman burnuma iltihap kokusu geliyor.Ama nedense nidazol,flagly, ve yahut üst solunum yollari için antibiyotik içtigimde de geçmiyor.Zaten sinüzitim de yok çok sükür.Mide iltihabi için Andazol,Nexium gibi ilaçlar içtim 30 gün boyunca yine koku ayni koku.Vücudumda bir yerde iltihapli bir kisim var galiba ama nerde oldugunu bilemiyorum malesef.Sizlerin görüslerinizi bekliyorum
|
|
![]() |
|
evian
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
rinitin veya inflasmasyonun vardir belki mukosa tahrisi vardir belkide
|
|
![]() |
|
Kader
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Agustos-2013 Konum: Aksaray Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
![]() ![]() ![]() |
benim agzimin kokusu geçti sükür ama burnumda o koku var
|
|
![]() |
|
01adanali
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2013 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
![]() ![]() ![]() |
ya rinitin var denildi ilaç kullandigimda da 1 ay boyunca yaklasik bir degisiklik olmadi bogazim sürekli kirmizi ama faranjitim yok.Özlem senin agiz kokun nasil geçti lütfen anlatirmisin olup biteni çok mutlu oldum çok sagol ümitlendirdin beni
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
bende bazen burnumdan duyuyorum kokuyu. Bu geniz akintisi ile ilgili bir sey soracagim. Genzimde bir sey takilip kaliyor gibi ama sanki bu sadece geniz akintisi olarak degil, baska bir yapsikan madde midemden geliyormus gibi yada baska bir yerden... Ne olabilir bu
|
|
![]() |
|
suskonusma
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18-Eylül-2013 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
![]() ![]() ![]() |
aynisi bana da oluyor @mehmet midemden mi yoksa genzimden mi kaynaklaniyor bilemiyorum ama o yapiskan yogun kivamli sey neyse ne yutkunarak ne de sivi alimiyla geçmiyor iste! agzim kuru olmasa da bogazim sürekli kuruyor ve öksürük falan yok , yutkununca islaniyor zaten.
|
|
![]() |
|
Helicobacter
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Subat-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
![]() ![]() ![]() |
sanirim ortak bir sorun bulduk. burda bu konuya deginecek biri var mi acaba??
|
|
![]() |
|
rifki
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07-Mayis-2013 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() |
evet ayni sorun bende de var. genzimde yapiskanimsi bir sivi.resmen kitliyor genzimi.öyle ki bazen konusmami bile etkiliyor.
|
|
![]() |
|
suskonusma
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18-Eylül-2013 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
![]() ![]() ![]() |
rifki msj yazmissin, ama mesaj kutun dolu oldugu için ben sana cevap veremiyorum. burdan yazayim,
sigara kullaniyorum evet. burnumda saga deviasyon mevcut ama israr etmeme ragmen hiçbir hekim ameliyat etmek istemedi, çünkü operasyonluk bir durum olmadigini söylediler. benim asil sorunum alerji ne yazikki. hergün tükettigim, ekmek-su kadar siradan ve zararsiz gördügüm seylere bile alerjim çikti. ve alerjiler bazen sadece geniz akintisi yapacak kadar az belirtiler veriyormus hiç haberim yoktu. |
|
![]() |
|
sifa
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
![]() ![]() ![]() |
Bu geniz akintisini sekerli ürünler tetikliyor sanirim. Bilmem fark ettiniz mi ama bayramda ben seker dozunu kaçirinca fark ettim bilhassa çikolata yedigimde yutkunmada zorluk yasiyorum akintim da artiyor ve seker yemegi biraz abartirsam midem agzima geliyor neredeyse.
|
|
![]() |
|
Helicobacter
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Subat-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
![]() ![]() ![]() |
bu sabah yukaridaki sikayetlerle KBB doktoruna gittim. sikayetleri siraladim, gece yatarken 2-3 defa bademcik tasi geldi agzima dedim. kamerayla bogazima bakti, tükürük bezleri için USG istedi. en sonunda egitim ve arastirma hastanelerinden birinde tükürük analizi yaptirmami istedi. gittigim hastanede öyle bi test yapilamiyormus. sonuçlari alinca yazarim.
|
|
![]() |
|
gecitkale2000
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06-Mayis-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
bende ayni sorun,arkadasim vitamin tavsiye etti,Vision Nutrimax,özelikle vücutta olan iltihaplari azaltir,( çin melek otu ,virginia cevizi,ayi üzümü,bir sürü B vitamini ) içeriyor,özelikle Virginia cevizi ve Ayi üzümü mikrop öldürücü ve iltihaplanmayi önleyici özelliklere sahip.B grubu vitaminleri ,demir,kalsiyum ve magnezyum mineraller saglamaktadir,Magnezyum damar genisletici islevini yaparken,kalsiyum onunla birlikte damarlarin duvarlari güçlendirir ve iltihaplanmalarini önler.Bir ay var kullaniyorum.Demek ki vücüdumda iltihap vardi ve ondan dolayi agiz kokusu vardi bende.
|
|
test
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Geçit kale2000; iltihap oldugunu düsünüyorsaniz, enfeksiyon hastaliklari uzmanina görünebilirsiniz. Vitaminle iltihap geçecegini sanmiyorum.
|
|
![]() |
|
gizemmmm
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10-Kasim-2013 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 52 |
![]() ![]() ![]() |
benim de burnumda iltihap kokusu var iki parmagimla burnumu tutup nefesimi cektigimde dayanilmaz bir koku var kbb ye gittim deviasyon ameliyatin iyi yapilmamis dedi fisfis ve antibiyotik yazdi 20 gun olacak koku hala duruyor ama aksam 0 aksam o kokuyu alamiyorum ama nefes verdikce insanlara hala gidiyor ama burnuma iltihap kokusu gelmiyor
|
|
![]() |
|
Josephine
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 72 |
![]() ![]() ![]() |
arkadaslar beni yanlis anlamayin ama, kusura bakmayin sigara içiyorsaniz kokum var diye buraya gelmeniz üzücü. Sigara varsa koku da olur birsürü organda, baska neden aramayin. Onu birakin. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |