Agiz Kokusu Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

Firçalayinca kaybolan koku

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni Üye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Pelin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: Firçalayinca kaybolan koku
    Gönderildi: 29-Agustos-2014 tarihinde 18:57
Ben formdaki arkadaslara ve hocama bisey sormak istiyorum ben dislerim fircaladiktan sonra yaklasik 1_2 saat koku gelmiyor sonra tekrar koku olusuyor acaba burdan yola cikarak sorunumun ne kaynakli oldugunu bulabilirmiyim
Başa Dön
bir hayalim var Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bir hayalim var Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 01-Eylül-2014 tarihinde 12:43
sorunun kaynagi hakkinda kimse birsey diyemez.
bu soruna birçok neden sebep olabiliyor.
belki dis eti veya dis tasindandir belki sinüs,geniz akintisi,burun,bogaz kaynaklidir
yada mide bagirsak gibi iç organlardan kaynaklidir
veya hormon bozuklugu mineral vitamin eksikliginden kaynaklidir
kesin birsey söylemek yanlis, daha dogrusu bunun sebebini hiçbirimiz bilmiyoruz.. dis hekimine gidip varsa dis taslari bunlari temizlemekle baslayabilirsin.
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
Başa Dön
Pelin Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Pelin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 01-Eylül-2014 tarihinde 21:19
Agiz problemlerinin disindaki sebeplerden kaynaklanan sorunlarda dis fircalansa bile koku gecmiyor die okumustum bir yazida buna istinaden aceba benimki de mi agiz ici kaynakli die dusunmustum
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.