![]() |
Firçalayinca kaybolan koku |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Pelin
Yeni Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Firçalayinca kaybolan kokuGönderildi: 29-Agustos-2014 tarihinde 18:57 |
|
Ben formdaki arkadaslara ve hocama bisey sormak istiyorum ben dislerim fircaladiktan sonra yaklasik 1_2 saat koku gelmiyor sonra tekrar koku olusuyor acaba burdan yola cikarak sorunumun ne kaynakli oldugunu bulabilirmiyim
|
|
![]() |
|
bir hayalim var
Kidemli Üye
Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Eylül-2014 tarihinde 12:43 |
|
sorunun kaynagi hakkinda kimse birsey diyemez.
bu soruna birçok neden sebep olabiliyor. belki dis eti veya dis tasindandir belki sinüs,geniz akintisi,burun,bogaz kaynaklidir yada mide bagirsak gibi iç organlardan kaynaklidir veya hormon bozuklugu mineral vitamin eksikliginden kaynaklidir kesin birsey söylemek yanlis, daha dogrusu bunun sebebini hiçbirimiz bilmiyoruz.. dis hekimine gidip varsa dis taslari bunlari temizlemekle baslayabilirsin. |
|
|
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
|
|
![]() |
|
Pelin
Yeni Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Eylül-2014 tarihinde 21:19 |
|
Agiz problemlerinin disindaki sebeplerden kaynaklanan sorunlarda dis fircalansa bile koku gecmiyor die okumustum bir yazida buna istinaden aceba benimki de mi agiz ici kaynakli die dusunmustum
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |