![]() |
gazli bez yutulmasi |
Yanıtla
|
| Yazar | |
nyse_o
�ye
Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Durum: Çevrimdışı Puan: 77 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: gazli bez yutulmasiGönderildi: 31-Ekim-2014 tarihinde 21:09 |
|
Hocam konuyla alakali degil ama yeniden bir disimi cektirdim. cok zor bir cekim oldu. Dis cekiminden sonra kanama devam etti. Gelelim asil konuya, doktor Cekilen yer kanadikca degistiriyim diye kucuk bezlerdrn verdi. Iste o bezin bir tanesini yuttum hocam yanliskla. bu bir sikinti yaratir mi acikcasi endiselendimde. Size sormak istedim.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Kasim-2014 tarihinde 06:45 |
|
Bir zarari olacagini sanmiyorum. Ben hemen arkadaslarima danisayim. Daha �nce b�yle bir vaka ile karsilasan meslektasim varsa fikir alayim. Bu arada siz diskinizi izleyin, gazli bez arayin.
Kesme seker b�y�kl�g�n� esas alarak tahminen ka� tane kesme seker b�y�kl�g�ndeydi? -M |
|
![]() |
|
nyse_o
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Kasim-2014 tarihinde 11:41 |
|
4 kesme seker b�y�kl�g�nde, kare seklinde katlanmis sekilde oldugu i�in. Katlanmis sekide boyu yarim k�p seker b�y�kl�g�nde. Uzunlumasina a�ildiginda 23-24 cm. Agzimda 1 saatten fazla durmustu oyuzden k���k bir par�a gibi olmustu ilgilendiginiz i�in �ok tesekk�r ederim hocam.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Kasim-2014 tarihinde 14:48 |
|
Benim hastalarim arasinda hi� b�yle bir olay yasayan olmadi. Kaplama yutan oldu ama gazli bez yutan olmamisti. meslektaslarima sordum. Bir kisi cevapladi. Sunlari s�yledi:
---- Yapilcak bir sey yok...gazli bez pamukludur.Bitki niyetine hazmetmeye calisir midesi, kolondan atilir sonunda. ----- Bana sorarsaniz bol kuru-kayisi yeyin. B�ylece sindirim kanalini hizli bir sekilde bosaltirsiniz. Daha sonra bizlere de bilgi verirseniz sevinirim. -M |
|
![]() |
|
nyse_o
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Kasim-2014 tarihinde 22:11 |
|
Cok tesekkur ederim hocam ilgilendiginiz icin. Inanin icim cok rahatladi. suanda birsey gorunurde yok:)) bu 3. Gece olucak bakalim...
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |