Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

ge�meyen agiz kokusu

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ruhan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: ge�meyen agiz kokusu
    Gönderildi: 12-Ekim-2014 tarihinde 09:06
merhaba murat hocam ben ayni zamanda pedodontistim benim yaklasik 15 yildir agiz kokum var gitgide artti ve hi�bir sekilde ge�medi bademcik alindi, geniz eti ameliyati oldum, deviasyon ameliyati oldum ama bir degisiklik yok burnumdan koku gelmiyor ve agzima en ufak bir sey aldigimda koku ileri derecede artiyor ayni zamanda antibiyotik kullandigimda agzimdan antibiyotik tadi hi� ge�miyor ama koku gitgide artiyor bu sorun bende ortaokulda ortodontik tedavi sonrasi basladi ve gitgide artti. Dislerimde problem kapanis m�kemmel ama dislerimin arasi �ok sikisik sizce ne yapmaliyim? psikolojim okadar bozulduki artik b�t�n dislerimi �ektirmeye karar verdim o zaman ge�ebilir diye
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Ekim-2014 tarihinde 13:44
Dis hekimi oldugunuza g�re burada konusmayalim, �zelden eposta yazin.
-M
Başa Dön
Farkul666 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Farkul666 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Eyl�l-2021 tarihinde 14:44
Dostlarim agiz kokusunu 4 yildir yasiyorum hayatim sakizlar ile ge�iyor ve s�rekli sakiz degistirmek zorunda kaliyorum insanlar ile iletisim kurmak olduk�a zor sakiz ile bir�ok insana var olan problemimi belirtiyorum temel sebebi geniz akintisi alerjik ameliyat yada ila� fayda etmedi �ncelikle kabullendim bu olayi ge�ecek gibi durmuyor bu aralar agiz spreyleri aramaya basladim her hangi bir �neriniz var mi kokuyu t�rpilicek sprey 30 40dk da bir t�rpilemeden bahsediyorum.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.