Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Asil Olumsuz olay

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ali1111 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Asil Olumsuz olay
    Gönderildi: 16-Mart-2022 tarihinde 17:03
K�t� nefes kokusuna sahip olmaktan daha k�t� olan asil sey bu kokunun sebebini neyden kaynaklandigini bilememek.. Onlarca ihtimal arasindan y�zlerce tedavi y�ntemi deneyip basarisiz kalmak asil koyan.Yasanilmasi m�mk�nken yasanamayan mutluluklar asil can sikan.Neden 30 kisilik bir sinifta sadece bende vardi mesela neden b�yle oldu niye ge�miyor nasil sinsi bir hastalik hayatta o kadar stres varken bir de bu ekleniyor sikintilar 3-4 kati b�y�yor adeta

Tek dilegim umarim hepimiz bu sikintiyi yeneriz
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Mart-2022 tarihinde 20:48
geniz akintisi, burun tikanikligi filan var mi.

y�zlerce tedavi y�ntemi degil de, adim adim git. �nce dis ��r�g� filan, sonra bademcik tasi kontrol� gibi sonra mide de bakteri var mi diye yapa yapa gideceksin.
Başa Dön
ali1111 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ali1111 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Mart-2022 tarihinde 20:58
Ahmet abim adim adim gitsem de fayda etmiyor artik �ok yoruldum beni bitiriyor resmen bu hastalik mesela sen 2014 den beri �yesin 8 sene olmus hala buradasin ge�memis �yle bi sinsi hastalik bu allahim neydi g�nahim artik �ok yoruldum kaldiramiyorum bu y�k�
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ali1111 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Mart-2022 tarihinde 20:59
Insanlarin tepkileri aklima geliyor benden uzaklasmalari konusmak istememeleri ��nk� belirtilerim �ok agir bulundugum ortami bile dakikalar i�inde koku sariyor bademcik ameliyati olali 1 sene oldu ki geniz akkntisinin b�yle asiri bi koku yapacagini sanmiyorum
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ali1111 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Mart-2022 tarihinde 21:01
Kiz arkadasimla olan iliskim bile bozuldu disarida dogru d�zg�n oturamiyorum bi kafede ��nk� arka masadakler bile rahatsiz oluyor yerini degistiriyor benim g�nahim neydi b�yle bir seyle karsilastim 18 yasimda �ok k�t�y�m
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ali1111 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Mart-2022 tarihinde 21:02
Yemek de yesem ge�miyor disimi fir�alasam da gargara da yapsam postnazal temizlik de yapsam ge�miyor
Başa Dön
Melina Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Mart-2022 tarihinde 21:03
Kokunun kaynaginin geniz akintisi oldugunu bende d�s�nm�yorum kokunun benfe kendiliginden ge�tigi d�nemler olmustu o birka� g�nl�k s�rede geniz akintisi duruyordu ama koku sifirdi bu dert ger�ekten �ok yorucu ama sabretmekten ve tedavi aramaktan baska sansimizda yok Allah yardimcimiz olsun ramazan ayi ne kadar m�barek bir ay inananlar i�in ama ben suan o kadar korkuyorum ki is yerimde ramazan ayinda kokuyu nasil gizlicem birsey yiyip i�meden kara kara dusunuyorum
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.