Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Bademcik ameliyati oldum

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı yusuf gökçetin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Bademcik ameliyati oldum
    Gönderildi: 16-Ekim-2012 tarihinde 13:37
merhaba arkadaslar

bu agiz kokusu probleminden bendede vardi. ve 2 3 g�nde bir agzima beyazimsi ufak ve igren� k�t� kokan seyler geliyodu koku kaynaginin bu oldugunu anlamistim. bi hastahanenin kbb uzmanina gittim bana bu seylerin bademciklerimdeki �ukur girinti �ikintili yerlerine biriken yemek artiklarinin zamanla k�t� kokmasindan kaynaklandigini s�yledi. ve tek tedavisi bademcikleri aldirmakmis hemen kabul ettim tabi ameliyat olmayi. ve tam 4 g�n �nce bagdemciklerimi aldirdim. koku kaynaginin gittiginden eminim ama sunuda s�ylemek isterimki bagdemcik ameliyati sonrasi dayanilmaz agrilar oluyo bu g�n 4. g�n�m ve 4 g�nd�r dogru d�r�st birsey yiyemedim dondurma meyvesuyu v.s seylerle besleniyorum. insallah bu dertten kurtulurum ve sizde kurtulursunuz arkadaslar.
Başa Dön
coqnfechn Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı coqnfechn Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Ekim-2012 tarihinde 19:53
Ben oldum 2 ay �nce ameliyat ama ne fayda tam gaz devam
Başa Dön
misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Ekim-2012 tarihinde 22:13
yusuf bu sayfayi durumunla ilgili g�ncellemeler i�in ileride de kullanirsan harika olur.4. g�n biraz erken gibi bir sey s�ylemek i�in, bilmiyorum, belki 15 g�nde bir ugrayip burayi g�ncelleyebilirsin.
ge�mis olsun.
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Ekim-2012 tarihinde 21:16
ge�mis olsun yusuf. moralini bozmak gibi olmasin ama diger arkadaslari uyarmak i�in yaziyorum.Bademcik ameliyatindan sonra agiz kokusu kesin ge�ecek diye bir sey yok.

Dedigin seyler magma ve evet bademcikle alakali.Ancak s�yle bir durum var : Bademcigini aldirinca ameliyat yerinde girinti ve �ikintilar kaliyor. Bu magmalar orada da ortaya �ikabilir.

Ne olursa olsun v�cuttaki her organin bir g�revi var ve her ameliyat risklidir.Bence zorunlu olmadik�a bi�ak altina yatmadan y�z kere daha d�s�nmek lazim.
Başa Dön
Simyaci Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Simyaci Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Haziran-2019 tarihinde 17:02
Ya arkadaslar bu bademcik ameliyati konusundaki fikirleriniz harbiden de can sikici oluyo.Bende olmayi d�s�n�yorum gercekten bir daha tekrarlar lafi moral bozuyo. Evet bu kokunun bir�ok sebebi olabilir fakat olduktan sonra sebeplerden bir tanesini yok etmis oluyoruz. Tekrarlama konusuna gelince o en �ok moralimi bozan sey c�nk� maddi durumum el vermedigi halde �zelden randevu aldim c�nk� devlet hastahanesi 6ay �tesine atti. Bir an �nce bitsin gitsin dedigim icin para vericem.bi de �st�ne koku gecmez kalir dediginizde �st�ne adamin bi cani sikiliyo.cikiyosa vardir bi sey orda en azindan %30luk da %5lik de olsa koku gidicek belki. Zafen psikolojimiz alt �st. Deyin ki gecmis olsun da biraz olsun hafifler insallah deyin bari ya
Başa Dön
ismimnefarkeder Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Haziran-2019 tarihinde 15:32
Ben ameliyat oldum.kokunun menzili azaldi.ama tamamiyla gecirmedi kokuyu.pisman miyim? hayir ��nk� hem fiziksel yararini g�rd�m hem de-daha da �nemlisi-aklimdan acaba sorusunu atmis oldum.bu dediklerim isine yarar mi bilmem ama benim tecrubem bu sekilde.simdiden sifalar diliyorum...
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Temmuz-2019 tarihinde 00:14
İlk gönderen: ismimnefarkeder ismimnefarkeder yazdı:

Ben ameliyat oldum.kokunun menzili azaldi.ama tamamiyla gecirmedi kokuyu.pisman miyim? hayir ��nk� hem fiziksel yararini g�rd�m hem de-daha da �nemlisi-aklimdan acaba sorusunu atmis oldum.bu dediklerim isine yarar mi bilmem ama benim tecrubem bu sekilde.simdiden sifalar diliyorum...

menzili nasil �l��yorsunuz :)
Başa Dön
ismimnefarkeder Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Temmuz-2019 tarihinde 17:54
Aile �yelerimin �zerinde test etmek suretiyle...
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.