![]() |
Ankarada Agiz Kokusu Tedavisi? |
Yanıtla
|
| Yazar | |
john vayne
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 11-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Ankarada Agiz Kokusu Tedavisi?Gönderildi: 11-Temmuz-2013 tarihinde 14:19 |
|
istanbulda agiz kokusuyla ilgili uzman diyebilecegimiz dis ve KBB hekimleri kimlerdir?sonu� alan var mi?
|
|
![]() |
|
villiger
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Mayis-2015 tarihinde 12:44 |
|
Malesef su anda Adanaya gidip Murat hocama muayene olacak zamanim ve durumum yok :( Ankara'da bu muayeneyi ve tedaviyi uzman bir sekilde yapacak bir yer var mi acaba?
|
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 10-Eyl�l-2014 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 142 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Mayis-2015 tarihinde 17:31 |
|
ankarada bir hastaneye muratt hoca geliyomus heralde.koku �l��m cihazi falan da varmis.ama murat hoca bu konuda bir bilgilendirme yapsa �ok iyi olur...
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Mayis-2015 tarihinde 17:48 |
|
Artik her hangi bir yere gitmiyorum.
-M |
|
![]() |
|
villiger
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Temmuz-2015 tarihinde 16:24 |
|
�z�ld�m dogrusu :( Tavsiyesi olan yok mu hi�?
|
|
![]() |
|
effect
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 02-Eyl�l-2012 Konum: Denizli Durum: Çevrimdışı Puan: 299 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Temmuz-2015 tarihinde 09:09 |
|
Bende Ank.dayim. ne zaman niyetlensem is yerinde bisey �ikti.
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Temmuz-2015 tarihinde 09:45 |
|
Istanbul'da, Murat Hoca'nin yaptigi halitemeteri kullanan bir dis hekimi var oraya gidebilirsin.
"...Bu cihaz su anda Dis hekimi B�lent Torun tarafindan Istanbul Anadolu yakasinda Bagdat cad Haydarbey apt n:546 'da faal olarak kullanilmaktadir. Tel: 216 3622001 -M " |
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Agustos-2022 tarihinde 13:22 |
|
Selam, yillardir bu kokuyu �ekenler olarak agiz kokusu konusunda bildigimiz �� doktor var: Murat Aydin, Fatih Vural, Aytug Altundag. Bu �� kisi agiz kokusuyla �zel olarak ilgileniyor. Murat Aydin ve Fatih Vural, Murat Aydin'in yaptigi bir cihaz kullaniyor; Aytug Altundag oral chroma kullaniyor.
Bu doktorlar disinda benim bildigim KBB'ci olarak Istanbul'da Mert Bilgili, Adana'da �agri Derici (bu doktor agiz kokusu konusunda tecr�beli mi emin degilim. Adini duydum diye hatirliyorum.) var. Bu isimler disinda bildiginiz doktorlar veya agiz kokusu hastasiyla ilgilenmesi iyi dediginiz kimler var? |
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Agustos-2022 tarihinde 13:16 |
|
Keske forumda "agiz kokusu �l��m� yapan doktorlar" diye ayri bir b�l�m olsa. Agiz kokusu i�in ilk aranan sey bu oluyor ��nk�. Siteye girince anasayfada g�r�rd�k.
Iki �stteki mesajda B�lent Torun adini ilk defa duydum. Bayindir Hastanesi Tuzla klinigindeymis. Klinikte mesul m�d�r ve bashekimmis. Agiz kokusu cihazini h�l� kullaniyor mudur acaba? Arkadaslar, sizden de baska doktorlara agiz kokusu �l��m� yaptiran oldu mu? (Baslik buraya tasinmis. �nceki mesajimda yanlis anlama olmasin, Mert Bilgili ve �agri Derici agiz kokusu �l��m� yapmiyor diye biliyorum. Agiz kokusu konusunda ilgililer diyebiliriz. ) |
|
![]() |
|
marquex
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Eyl�l-2022 tarihinde 18:14 |
|
Merhabalar, agiz kokusu i�in kapsamli bir muayene olmak istiyorum Istanbul'da bildiginiz �nerebileceginiz hastane var mi acaba?
Sizce bir hastanede agiz kokusu �l��m� vb kontroller ne kadar maliyetli olur? |
|
![]() |
|
Adana01Adana
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 17-Eyl�l-2022 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Eyl�l-2022 tarihinde 11:20 |
|
Agiz kokusu i�in hastane degil de doktor bulman lazim. Yoksa dis hekimi dislerine bakar, gastroenteroloji midene, kbb bogaza buruna bakar.
|
|
![]() |
|
mellyies
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Ocak-2025 tarihinde 01:10 |
|
Arkadaslar merhaba aytug hocanin istanbulda klinigi gibi ankarada bi klinik bilen var mi sadece agiz kokusu tedavisi icin?
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |