Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

bogazin arkasindan akan sivi

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı uzgun Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: bogazin arkasindan akan sivi
    Gönderildi: 09-Kasim-2014 tarihinde 13:12
selamlar benim sorum Murat hocama hocam bogaz arkasindan akan beyaz sivi burundan ve agizdan koku gelmesine sebep ola bilirmi bu sivi kokusuz sumuk gibi onceden tesekkurler
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Kasim-2014 tarihinde 20:50
Evet. Post nasal akinti koku sebebi olabiliyor

Forum ana sayfasinda bir dosya bulacaksiniz. Her yeni gelen arkadasim o dosyayi indirip g�z atarsa g�zel olur.
-M
Başa Dön
Fayda Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Fayda Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Nisan-2020 tarihinde 00:44
Murat hocam forumu karistirirken bu konuya denk geldim.Burada bahsettiginiz nedir?Biraz bilgi verir misiniz?
Başa Dön
Fayda Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Fayda Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Nisan-2020 tarihinde 01:27
Daha dogrusu s�yle sormak istiyorum:
Bu konunun dilimizi fir�alarken, en arkalara dogru giderken(bogaza dogru) artan yapiskan, yogun, seffaf sey ile alakasi var mi?Yoksa bu herkeste olan normal bir salya mi?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Nisan-2020 tarihinde 09:38
İlk gönderen: Fayda Fayda yazdı:

Daha dogrusu s�yle sormak istiyorum:
Bu konunun dilimizi fir�alarken, en arkalara dogru giderken(bogaza dogru) artan yapiskan, yogun, seffaf sey ile alakasi var mi?Yoksa bu herkeste olan normal bir salya mi?

Yapiskan, yogun, seffaf sey �ok �zel bir sey degil.
Muhtemelen suyunu kaybetmis salyadan bahsediyor olabilirsiniz.
Salya kurumaya yakin , suyu azaldik�a yapisindaki m�sin�z yapilar daha yogunmus gibi hissedilebilir. Bazen m�sin�z salgi bezleri fazla salgi yapar. Bu bir hastalik degildir.
Başa Dön
mertk Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mertk Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Eyl�l-2021 tarihinde 11:11
merhabalar ben de ge�meyen bi geniz akintisi var ve kokuya neden oluyo. kbbye gittim sin�s filmi �ektirdim sin�zit gelisimi var dedi. ketamin diye bi ila�la burun spreyi verdi ama hi� bir ise yaramadi bu sorunu yillardir yasiyorum. bu sorundan nasil kurtuldunuz? Ben artik �midimi yitirmek �zereyim.

sin�s r�ntgeni

https://www.hizliresim.com/2k3d52r

geniz akintisi

https://www.hizliresim.com/guqqsuf
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.