Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Bu sefer kesin ��zd�m.

Yanıtla Yanıtla Sayfa  <12
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Aralik-2022 tarihinde 17:36
Arkadaslar videonun altindaki yorumlarda es@ rumuzlu arkadas dili fir�alayarak kokudan tamamen kurtuldugunu yazmis.

Yorumlara baksin merak eden. Video baglantisi i�in tikla
Başa Dön
Ethic1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ethic1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Aralik-2022 tarihinde 20:23
Ben o yorumu yapanlarin g�n i�inde minimal kokusu olanlar oldugunu d�s�n�yorum ben yillarca dil k�k� fir�aladim ama bir etkisini g�rmedim.
Başa Dön
Dunyadanbiri Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Dunyadanbiri Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Kasim-2023 tarihinde 05:02
Dr filiz gokaslan nasil sonu� verdi acaba
Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Aralik-2023 tarihinde 00:32
Merhaba
Dr filiz hanimla ilgili konu nedir acaba ?
Başa Dön
cgdss Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı cgdss Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Ekim-2024 tarihinde 10:32
Son durumunuz nedir acaba ben de bu durumdan m�zdaribim ve ne yapacagimi veya hangi doktora gidecegimi bile bilmiyorum. Dahiliye'ye gittim fakat bagirsaktan kokunun gelmesinin olanaksiz oldugunu falan s�yledi kan testi yaptirdim B12 asiri d�s�k ve D vitamini d�s�k �ikti.
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Kasim-2024 tarihinde 11:18
İlk gönderen: cgdss cgdss yazdı:

Son durumunuz nedir acaba ben de bu durumdan m�zdaribim ve ne yapacagimi veya hangi doktora gidecegimi bile bilmiyorum. Dahiliye'ye gittim fakat bagirsaktan kokunun gelmesinin olanaksiz oldugunu falan s�yledi kan testi yaptirdim B12 asiri d�s�k ve D vitamini d�s�k �ikti.

D vitamini b�t�n �lkede d�s�k �ikiyor ��nk� yanlis bakiliyor.
https://www.drmurataydin.com/d-vitamini.html
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla Sayfa  <12

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.