Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Agiz Kokusundan kurtuldum Allahin izniyle

Yanıtla Yanıtla Sayfa  <12
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Kasim-2016 tarihinde 14:55
İlk gönderen: muzdarip96 muzdarip96 yazdı:

Arkadaslar bende hepiniz gibi yillardir agiz kokusundan sikayet�iydim ama Allahin izniyle kurtuldum.�nce hastalik s�recini anlatayim.
Sabahlari kalktigimizda her insanin agzi kokar bu dogru ama benimkini s�yle anlatayim;
Sabah kalkiyorum koku var.Kahvalti yapiyorum koku gidiyor gibi oluyor.Daha sonra dislerimi iyice fir�alayip ayni zamanda dilimide fir�alayip iyice temizliyordum.O anlarda ferahlik hissediyorum.Ama evden disari cikip 20 dakika sonra otob�se bindikten sonra agzimda o kokuyu tekrar hissediyordum.O an neler hissettigimi anliyorsunuzdur.
Bu arada �niversite 1. Sinif �grencisiyim ve �niversite gibi sosyal bi ortamda bunun ne kadar zor olabilecegi malumunuzdur.Siraya oturuyorum 5 dakika sonra agzimda ve burnumda koku hissetmeye basliyorum ve daha sonra zaman ge�tikte dahada siddetleniyordu koku.Inanin nefes almiyordum insanlara gitmesin diye.Insanlarla konusmaktan �ekiniyordum s�rekli.Allah razi olsun bu zamana kadar hi� bi arkadasim bana ' ya senin agzin les gibi kokuyor' demedi.Ama ben hissediyordum ve �ok rahatsizdim. Neler hissettiginizi anliyorum o y�zden. Tabi bu s�re� i�inde kokunun neyden kaynaklandigini arastiriyordum. Ilk d�s�ncem dildi.Dilimin �st� sapsari olurdu ve k�t� bi koku yayardi ger�ekten.Kokuya sebep olanin dil oldugunu d�s�nerek dilimi karbonata varincaya kadar bir s�r� seyle temizlemeyi denedim ama nafile.Sonra mideden s�phelendim. Ama �st�ne gidecek firsat olmadi. Yine forumlari gezerken bi arkadasin yorumunu okudum. S�yle diyordu kisaca;
"Bundan 5 yil �nce KBB tedavisi oldum ve burnumdaki etin alinmasina karar verdi doktorlar. Ameliyattan sonra kurtuldum, Allah o doktorlardan razi olsun." Bende bu yorumu okudum ve KBB uzmanina danismaya karar verdim. Gitme sebebim belliydi, sag burun deligim nerdeyse tamamen kapali sol delikte biraz kapali. O y�zden rahat nefes alamiyordum.Doktor bana bi burun a�ici sprey bide alerji hapi verdi. Ana tani Konka hipertrofisi, ek tani allerjik rinitti. Ilk aksam spreyi siktim sonu� harikaydi. Burnum rahat bi sekilde nefes alabiliyordum ve agzimdan ve burnumdan gelen koku bi anda kayboldu. Tabi emin olmak i�in bi ka� g�n bekledim o koku artik gelmiyor Allaha �ok s�k�r. Yani sebebi rahat nefes alamamam ve havanin temizlenmemesiymis. Tedaviye devam edecem yine sonu�lari anlatirim size. Sormak istediginiz seyler varsa sorabilirsiniz elimden geldigince cevaplarim.
InsaAllah herkes bu sorundan kurtulur, eger kurtulmak istiyorsaniz asil sebebi bulmaya odaklanin yoksa kurtulamazsiniz. Bogazinda sorunu olan mideye y�nelirse sonu� alamicaktir. Saglicakla kalin.

hocam bogazinda sorunu olan mideye y�nelirse sonu� alamicaktir demissinya biraz a�armisin nedemek istedin burda

birde bendede sik balgam t�k�rme ihtiyaci ve burnumunn 1inde tikaniklik var mesela o tikanik yere su �ektigimde imanim gevriyor diye bi laf varya halk dilinde �yle bisey bi laf ona benzer gibi �lecek gibi oluyorum sizdede oluyormuydu? g�z�m kulagim sisiyodu o tikanik yere su tutup i�ime �ekerken ? a�ik burunda olmuyo genizime akiyodu su d�k�l�yodu , birde hocam d�n uyandim uykudan 3 gibi agzim a�ik oldugunu hissettim uyanirken bogazim kupkuruydu acaba tikanikliktanmi her gece bunumu yasiyorum sizdede varmi aileme soruyorum onlar dogal olarak uyuduklari i�in g�rm�yorlar beni bende agzim a�ikmi kapalimi bilmiyorum diyelimki agzim a�ik uyudum bunun bademcige falanda zarari olurmu dil pasi ve agizda bakterilerin artmasina ? kokuya diyelimki agzim kapali uyuyorum ama gene tikaniklik var bende halen ne yapmaliyim ger�ekten bu tikaniklik balgam olayi bukadar �ok agiz kokusu vesile ediyormu ? siz iyilestinizmi k�kten bu ila�lari kullaniyomusunuz hala
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Kasim-2016 tarihinde 15:00
yaw aklimi karistiran birsey daha burun egriligi ve et olan baska tanidigim k���kl�kten g�rd�g�m insanlarda var onlarda koku yok herkesle �ok g�zel konusuyolar? :S
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Kasim-2016 tarihinde 15:05
S�t yogurt tarzi seyler yedigimde dilim deki beyazlik artiyo belki besinlerin renginden dolayidir muhtemelen fakat agzima �yle k�t� koku veriyorlarki afedersiniz diski gibi bu bi anlam ifade ediyormu Sayin hocam S�t yogurt peynir tarzi seylerde oluyor bu dedigim bu besinlerin kokusu diskiya d�n�s�yor sanki adeta
Başa Dön
Anemon Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Anemon Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Kasim-2018 tarihinde 12:11
Hangi spreyi kullandiniz acaba
Başa Dön
Notsniw Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Notsniw Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Agustos-2020 tarihinde 18:38
İlk gönderen: aydinmur aydinmur yazdı:

Yemek borusunda polip pek olmaz, divertik�l olur. �ok siddetli ve engellenemez, koku yapar, kesintisizdir, agrilidir.

Mide fitigi agiza dogru gaz sizmasina sebep olur fakat koku yapabilmesi i�in mideden yukari sizan gazin kokuyor olmasi gerekir.
-M

1) Hocam diyelim ki midedeki gaz kokulu bunu nasil tedavi edicez Tedavisi varmi
2) Bagirsaklardan mi kaynakli oluyor midedeki kokulu gaz 🤔
3 )Midedeki gaz neden kokulu olur ki
Başa Dön
Ben ❤ Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ben ❤ Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Agustos-2022 tarihinde 14:28
Merhaba. Agiz kokunuz tekrar geri geldi mii acaba ?
Başa Dön
Brt16 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Brt16 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Mart-2023 tarihinde 03:10
Kanka burun spreyinin ismini yazarmisin
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Mart-2023 tarihinde 20:20
İlk gönderen: Notsniw Notsniw yazdı:

Hocam diyelim ki midedeki gaz kokulu bunu nasil tedavi edicez Tedavisi varmi
2) Bagirsaklardan mi kaynakli oluyor midedeki kokulu gaz 🤔
3 )Midedeki gaz neden kokulu olur ki

Yatalak, kanserli, �lserli, kanamali, kusmali, hastahanede yatan yatalak bir hasta degilseniz mideniz muhtemelen kokmuyordur.

Ayakta durabilen saglikli insanlarda b�yle seyler g�r�lmez. Aksi gibi internette sayisiz site, mide kokusu diye tutturmus gidiyor. sayisiz hekim bile bu hurafeye inanmis. Ayakta saglikli bireylerde Mide subklinik kokar zannediyorlar.

Siz hi� midesi tedavi edilip iyilesen agiz kokusu hastasi g�rd�n�z m�?

Bu gezegende midesi tedavi edilip iyilesen 1 tek Allah kulu rastladiniz mi?

Y�r�yebilen ayaktaki saglikli insanda tip 3 agiz kokusu bulunmaz
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Mart-2023 tarihinde 21:15
[QUOTE=Notsniw] Hocam helikobacter pylori hastalarinin 3 l� antibiyotik sonrasi koku sorunlarinin temelli sekilde yok oldugunu �ok yerde okudum ama ben?[QUOTE]

Mide i�in kullanilan natibiyotik agizdaki bakterileri �ld�r�r. Bu sebeple agiz kokusu kesilebilir.

Insanlar midedeki hastalik iyilestigi i�in agiz kokusunun kesildigini zannedebilir.

Düzenleyen: aydinmur - 20-Mart-2023 tarihinde 20:54
Başa Dön
Misafr64846 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafr64846 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Kasim-2023 tarihinde 19:42
Merhaba halen aktif misiniz sitede kokudan kurtuldunuz mu bunu g�r�yorsaniz l�tfen yazin
Bigli almaya ihtiyacim var
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Kasim-2023 tarihinde 12:08
İlk gönderen: Misafr64846 Misafr64846 yazdı:

Merhaba halen aktif misiniz sitede kokudan kurtuldunuz mu bunu g�r�yorsaniz l�tfen yazin
Bigli almaya ihtiyacim var

Kime dediniz bunu?
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla Sayfa  <12

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.