![]() |
Agiz Kokusundan kurtuldum Allahin izniyle |
Yanıtla
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Kasim-2016 tarihinde 14:55 |
hocam bogazinda sorunu olan mideye y�nelirse sonu� alamicaktir demissinya biraz a�armisin nedemek istedin burda birde bendede sik balgam t�k�rme ihtiyaci ve burnumunn 1inde tikaniklik var mesela o tikanik yere su �ektigimde imanim gevriyor diye bi laf varya halk dilinde �yle bisey bi laf ona benzer gibi �lecek gibi oluyorum sizdede oluyormuydu? g�z�m kulagim sisiyodu o tikanik yere su tutup i�ime �ekerken ? a�ik burunda olmuyo genizime akiyodu su d�k�l�yodu , birde hocam d�n uyandim uykudan 3 gibi agzim a�ik oldugunu hissettim uyanirken bogazim kupkuruydu acaba tikanikliktanmi her gece bunumu yasiyorum sizdede varmi aileme soruyorum onlar dogal olarak uyuduklari i�in g�rm�yorlar beni bende agzim a�ikmi kapalimi bilmiyorum diyelimki agzim a�ik uyudum bunun bademcige falanda zarari olurmu dil pasi ve agizda bakterilerin artmasina ? kokuya diyelimki agzim kapali uyuyorum ama gene tikaniklik var bende halen ne yapmaliyim ger�ekten bu tikaniklik balgam olayi bukadar �ok agiz kokusu vesile ediyormu ? siz iyilestinizmi k�kten bu ila�lari kullaniyomusunuz hala |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Kasim-2016 tarihinde 15:00 |
|
yaw aklimi karistiran birsey daha burun egriligi ve et olan baska tanidigim k���kl�kten g�rd�g�m insanlarda var onlarda koku yok herkesle �ok g�zel konusuyolar? :S
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Kasim-2016 tarihinde 15:05 |
|
S�t yogurt tarzi seyler yedigimde dilim deki beyazlik artiyo belki besinlerin renginden dolayidir muhtemelen fakat agzima �yle k�t� koku veriyorlarki afedersiniz diski gibi bu bi anlam ifade ediyormu Sayin hocam S�t yogurt peynir tarzi seylerde oluyor bu dedigim bu besinlerin kokusu diskiya d�n�s�yor sanki adeta
|
|
![]() |
|
Anemon
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 05-Kasim-2018 Konum: Sanliurfa Durum: Çevrimdışı Puan: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Kasim-2018 tarihinde 12:11 |
|
Hangi spreyi kullandiniz acaba
|
|
![]() |
|
Notsniw
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 08-Haziran-2020 Konum: Antalya Durum: Çevrimdışı Puan: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Agustos-2020 tarihinde 18:38 |
1) Hocam diyelim ki midedeki gaz kokulu bunu nasil tedavi edicez Tedavisi varmi 2) Bagirsaklardan mi kaynakli oluyor midedeki kokulu gaz 🤔 3 )Midedeki gaz neden kokulu olur ki |
|
![]() |
|
Ben ❤
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Agustos-2022 tarihinde 14:28 |
|
Merhaba. Agiz kokunuz tekrar geri geldi mii acaba ?
|
|
![]() |
|
Brt16
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 08-Mart-2023 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Mart-2023 tarihinde 03:10 |
|
Kanka burun spreyinin ismini yazarmisin
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Mart-2023 tarihinde 20:20 |
Yatalak, kanserli, �lserli, kanamali, kusmali, hastahanede yatan yatalak bir hasta degilseniz mideniz muhtemelen kokmuyordur. Ayakta durabilen saglikli insanlarda b�yle seyler g�r�lmez. Aksi gibi internette sayisiz site, mide kokusu diye tutturmus gidiyor. sayisiz hekim bile bu hurafeye inanmis. Ayakta saglikli bireylerde Mide subklinik kokar zannediyorlar. Siz hi� midesi tedavi edilip iyilesen agiz kokusu hastasi g�rd�n�z m�? Bu gezegende midesi tedavi edilip iyilesen 1 tek Allah kulu rastladiniz mi? Y�r�yebilen ayaktaki saglikli insanda tip 3 agiz kokusu bulunmaz |
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 393 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Mart-2023 tarihinde 21:15 |
|
[QUOTE=Notsniw] Hocam helikobacter pylori hastalarinin 3 l� antibiyotik sonrasi koku sorunlarinin temelli sekilde yok oldugunu �ok yerde okudum ama ben?[QUOTE]
Mide i�in kullanilan natibiyotik agizdaki bakterileri �ld�r�r. Bu sebeple agiz kokusu kesilebilir. Insanlar midedeki hastalik iyilestigi i�in agiz kokusunun kesildigini zannedebilir. Düzenleyen: aydinmur - 20-Mart-2023 tarihinde 20:54 |
|
![]() |
|
Misafr64846
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Kasim-2023 tarihinde 19:42 |
|
Merhaba halen aktif misiniz sitede kokudan kurtuldunuz mu bunu g�r�yorsaniz l�tfen yazin
Bigli almaya ihtiyacim var |
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 393 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Kasim-2023 tarihinde 12:08 |
Kime dediniz bunu? |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
Sayfa <12 |
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |