Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Ge�meyen balgamlilar buraya

Yanıtla Yanıtla Sayfa  <12
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı SifaAllahtan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Mayis-2021 tarihinde 16:21
Hayirli olsun.Aksiliklerin bir karsiligi vardir elbet.Bizi bilgilendirirsin
Sorununuzun temeli burun kaynakliysa l�tfen yazdiklarimi �nemseyin.Kimseden ve hicbirseyden �ikarim ve �cret beklentim yoktur.�cretim Allah katindadir
Başa Dön
Murat880 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Murat880 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Mayis-2021 tarihinde 19:45
merak ettigim burnun �n kisminda kikirdak tarzi kemik var oynatabiliyoruz birazcik biraz ust kisimda sert bir kemik var hangisini duzeltmemiz gerekiyor
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Murat880 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Mayis-2021 tarihinde 19:47
sol tarafta devisyon oldugu icin oraya baski uyguluyorum saga dogru yukaridaki sert kemige uyguluyorum dogru mu yapiyorum
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Murat880 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Mayis-2021 tarihinde 19:58
aslinda demek istedigim aleti burnun ucundan g�z hizasina kadar yukari asagi mi yapmamiz lazm g�z hizasinin az altinda sert kemik var orayada baski uygulamalimiyiz
Başa Dön
SifaAllahtan Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı SifaAllahtan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Mayis-2021 tarihinde 21:05
Murat kardesim kemigin en �stteki burun kemiginin yamuk olma ihtimali �ok d�s�kt�r. Yamuksa bile egzersizle d�zelmez.onu d�zeltmek i�in ameliyat sart.Nefes kokusunu yapan kikirdak egriligidir.Senin burnun sola dogru yattiysa yazacagim kismi �ok iyi oku l�tfen.
1)�st dudagini ellerini kullanmadan (refleksle) assagi cekebildigin kadar �ek .Bunu yapmaktaki neden kikirdagi a�iga �ikartmak
2)Burnun sola dogru egilmis.Kikirdagi ortalamak icin (ayakta dik durdugunu farz ediyorum) Kafani saga dogru yatir.Kafan omzuna degmeye yaklassin.Ilk yazdigim teknikle birlestirerek yavas�a masaj yap.Kafani saga yatirdiktan sonra bosta kalan elinle kafani tutarak rahat�a egzersizini yapabilirsin.
Unutma yavas�a yapman gerek burun �ok hassas g�z,beyin ve bir�ok organ g�ze bagli incitmeden yapiniz.Bu 2 teknik yeterlidir
Sorununuzun temeli burun kaynakliysa l�tfen yazdiklarimi �nemseyin.Kimseden ve hicbirseyden �ikarim ve �cret beklentim yoktur.�cretim Allah katindadir
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı SifaAllahtan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Mayis-2021 tarihinde 21:13
Bu arada aleti burnunun i�ine kavra.Yani egzersiz aletinin ucu burnunun yanina dokunacak kadar girsin.Ilk basta bu olmayacak.Ama zamanla bunu yapmaya �alis.Asil amacimiz egzersiz aletinin �st kismiyla (d�nen kisim �st kismi) masaj yapabilmek.Assagidan yukariya dogru egzersiz aletini hi� cikarmadan , burun kemigine kadar yapmayi denemelisin.Burun kemigine de istersen �ok hafif yapabilirsin
Başa Dön
Maybeoneday Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Maybeoneday Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Mayis-2021 tarihinde 20:09
@SifaAllahtan bende siparis vermistim bug�n geldi �r�n fakat nasil yapacagimi �ok kavrayamadim. Youtube da nasil yapildigina dair videonun oldugunu s�ylemistiniz, rica etsem linkini atar misiniz bulamadim da ben. Bu arada benim genelde burnumun sag tarafi tikali olur ama aynaya baktigimda egriligi �ok farkedemedim
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Maybeoneday Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Mayis-2021 tarihinde 20:25
Bir de s�yle bir durum farkettim. Aynanin karsisina ge�ip derin nefes aldim ve sadece burnumun sol deligi hareket edip kapandi. Sag taraf tikali oldugu i�in sanirim hi� hareket etmedi. Siz de de b�yle miydi
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı SifaAllahtan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Mayis-2021 tarihinde 22:38
https://m.youtube.com/watch?v=vQlKpFECRwA

Evet :) ��z�m�n bu egzersiz.Ben nefes aldigimda iki burun deligimde oynamiyordu.Suan ikisinden de nefes aldik�a aciliyorlar.Birde burun kanatlarim yoktu benim.Dusunki bu kadar egriydi.Bu aletle bir 3 ay devam et kardesim.Belli bir d�zelme olacaktir sonrasinda googleye NOSE ROLLER yazin.Aldigin aletten �ok daha etkili 2.level bir aparat var.Onunla devam edersin.Lila renginde oda.Insallah d�zelme olur
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Maybeoneday Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Mayis-2021 tarihinde 22:47
Umarim ise yarar, her seyi denedim ��nk� bu zamana kadar suan tek umudum bu :/ Tesekk�rler :)
Başa Dön
Sifa ariyorum Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Sifa ariyorum Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Mayis-2021 tarihinde 22:51
Nasil memnun musun.
Normal sekilde burnu bolca yikamak disinda bir �zelligi var mi
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı SifaAllahtan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Mayis-2021 tarihinde 23:57
Odaklanmam artti yalnizca.Birde yemek yemesem dahi agzimin kokmadigini bilmek �zg�ven katti
Başa Dön
Tyoa Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tyoa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Eyl�l-2021 tarihinde 21:23
Benim �st dislerin alt disleri tamamen kapatiyordu tel taktirdim agiz kokusu ge�medi ama bayagi hafifletti ayric daha �nceden bademciklerin bayagi g�m�l�yd� hatta doktor bademciklerin yok gibi diyordu simdi bademciklerim bayagi g�r�n�yor Murat hoca da damaginizi dilinize yapistirmamaya �alisin diyordu ben onu denemeye �alistiginda �enem �ok agriyordu simdi �yle bir sorun yok yani dis teli en azindan bademciklerin oldugu kismi a�arak hava o kismin daha �ok hava almasina neden oldu
Başa Dön
Cilekes Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Cilekes Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Mayis-2022 tarihinde 14:11
Iyilestiniz mi?
Başa Dön
SifaBulan Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı SifaBulan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Mayis-2022 tarihinde 21:10
Iyilestim kardesim . Diger nickim SifaAllahtan. Burun egriligim d�zeldi . Hastaligimin nedeni burun egriligiymis . Bunu ge� farkettim ve ameliyat dahi olmadan iyilestim . Safi olan Allah'a hamdolsun
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Murat880 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Mayis-2022 tarihinde 22:27
Sifa Allah'tan kardesim senle 2 sene �nce konusmustuk hatirlarsan bug�n eski mesajlariniz aklima geldi baktim sende bug�n d�nm�ss�n hayat �ok garip
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı SifaBulan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Mayis-2022 tarihinde 22:49
Hatiliyorum . Iyilestin mi murat kardesim. Durumun nedir
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Murat880 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Mayis-2022 tarihinde 23:04
Ameliyat olsun baska hastaliklar olsun �ok ila� ve antibiyotik kullandigim i�in her yedigim gida geniz akintisi agiz kokusu yapiyor senin durumunda degilim burnum tamemen duzelse bile iyilesemicem gibi duruyor yakin zamanda gaita nakli olucam geniz akintisi nin nedeni bende en azindan gidalardan sonra olusuyor v�cutta kasinti olusuyor besin alerjisi ve histamin intelorsndi belirtisi ve artiyor koku fark ediyorum yakin zamanda ayni sekilde sfs testide yapicam forumda sonuclari paylasirim cikicak. tahmini sonucu ge�mis mesajlarda yazdim ne �ikacagi belli bagirsagi en kotu durumda olan benimdir herhalde forumda suan burun aletini tekrar aldim dedim ya tesad�f�n b�ylesi 23 Nisan'da siparis verdim d�n geldi bug�n mesajlara baktim hayat garip
Yasam,bize b�t�n kitaplarin �grettiginden daha �ogunu �gretir; ��nk� yasam bize karsi direnir. Insan, ancak engellerle karsilasip onlari asmaya �alistik�a, kendini taniyabilir.       ï¿½ï¿½
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Murat880 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Mayis-2022 tarihinde 23:06
Burnum yamuk durmuyor nefes almayla ilgili problem yok fakat soldan akinti ve takilma biraz daha fazla
Başa Dön
Isimsizdunya Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Isimsizdunya Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Haziran-2022 tarihinde 16:28
İlk gönderen: SifaBulan SifaBulan yazdı:

Iyilestim kardesim . Diger nickim SifaAllahtan. Burun egriligim d�zeldi . Hastaligimin nedeni burun egriligiymis . Bunu ge� farkettim ve ameliyat dahi olmadan iyilestim . Safi olan Allah'a hamdolsun

Nasil iyilestigini hocam tam olarak?
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı SifaBulan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Haziran-2022 tarihinde 20:19
�ncelikle merhaba.Anlattiklarimda en ufak bir yalan yoktur.Allah sahittir.Islenilen her g�nah insanin kendi elleriyle musibeti �ekmesine vesiledir.Bunu s�ylememde ki neden �ocuklugumda herhangi bir sorunum yoktu.Ancak ne zaman ortaokul,lise zamanlarinda yetim,gariban kisilerin bedenen koktuguyla alakali yorum yaptim, kinadim iste o zaman ayni sorun bende basladi. Hemde daha agir birsekilde �st bas degil nefes kokusuydu bu baslayan.Bu m�cadeleyi tam 12 sene verdim.Artik yasama hevesim kalmamisken birg�n Allah'a dua ettim.Nerede kusur ettim Safi isminle bana sifa ver . Sen degil misin duaya karsilik veren �yleyse bana yol g�ster dedim.Neticesini aldim tabii ki.Bir sonraki gece yatmadan evvel uykuyla uyaniklik arasinda dalga gectigim kiz geldi g�z�m�n �n�ne iste o zaman herseyi anladim. Tevbemi ettim kinamak hor g�rmek uzerine ve sonraki g�n istemsizce youtubede gezerken ( Burun egriligi egzersizi Merve Demir) diye bir video �ikti.Bastan sona izledim videoyu.Elle yapilan hareketler mevcut basta inanmadim ama Allah sifa verecek ya.Icimden birsey dene zarar etmezsin dedi. Denedim ama nefesim en fazla 2 3 saat kokmamaya basladi.Normalde yemek yesem bile 5 dakka sonra acayip kokardi.Cok uzattigim i�in kisladan bitiriyorum
https://a.aliexpress.com/_mtkpNJM aliexpresten bu aleti aldim . Burunu kavriyor ve bir noktaya kadar d�zeltiyor.Kullanimi basit burnunuz yamuksa ilk kullandiginizda i�ine dahi girmeyecektir.Ama zamanla burun duzeldikce nefes kokusuda bir hayli zayifliyor.yuzde 50 kadar.Sonra nefes kokusunu tamamen bitirme karari aldim . ��nk� gordum ki bu alet bir noktaya kadar d�zeltiyor.
https://a.aliexpress.com/_mqX8c1y   sonrasinda bu koyu pembe olan aleti satin aldim.Bu aletise yine burunu i�ine sokup masaj yapmak suretiyle kullanmak istedim. Ancak olmadi. Orta kismi bos bu aletin burnu o kisma sokup terslik nereyeyse zit tarafa cekebilirsin . Bunu kendi denemelerinizle bulabilirsiniz. Detayli bilgi veremiyorum . G�rsel olsa �ok net anlasilir ama maalesef yazsam bir �ok kisi anlamaz.kendiniz taktik gelistirmelisiniz benim gibi. �ok uzattim sonu� olarak sol burnumdan y�zde y�z sag burnumdan y�zde 80 nefes aliyorum.Nefes kokum tamamiyle bitti �ok s�k�r.Ameliyat olmadan d�zelmez derdim de insana sinir koyan beyinmis. Insan kalbi ve aklinin beraber inandigi her isi basarir Allah'in izniyle.Size de umut olur umarim
Başa Dön
Brt16 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Brt16 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Mart-2023 tarihinde 01:06
Etkisi varmi
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla Sayfa  <12

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.