![]() |
orta kulak iltihabi |
Yanıtla
|
| Yazar | |
nurka
�ye
Kayıt Tarihi: 24-Ekim-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: orta kulak iltihabiGönderildi: 22-Kasim-2012 tarihinde 16:01 |
|
merhaba arkadaslar...
arastirmalarim sonucu orta kulak iltihabininda agiz kokusu yapabildigi sonucuna vardim.bende k���kl�kten beri var bu hastalik bas d�nmesi falan yapiyordu artik bas d�nmesi durdu ama megersem agiz kokusu da yapiyormus lanet olasi! pazartesi kulak burun bogaz doktoruna gidicem ve konuyu anlaticam.Bence sizde kendinizde orta kulak iltihabi olup olmadigini arastirin denemekte yarar var bise kaybetmeyiz dostlar. Kaynagini kesin bulduktan sonra bu gudubet hastaligi yenebiliriz.o y�zden arastirma yapin hayata k�smeyin bakin ben suan 20 yasindayim 5 senedir mahvoldum hi� bisey yapmadim pek ama simdi yeter bi �aresi bulucam ALLAH yardimcimiz olsun bol bol dua edin kendinize iyi bakin... |
|
![]() |
|
aksan
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2015 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Temmuz-2015 tarihinde 10:49 |
|
Nurka son durum nedir acaba?
|
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 10-Eyl�l-2014 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 142 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Temmuz-2015 tarihinde 20:35 |
|
nurka sonu�lari ayrintili bi�imde bekliyoruz.......
|
|
![]() |
|
gepupagep
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 03-Agustos-2014 Konum: Burdur Durum: Çevrimdışı Puan: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Temmuz-2015 tarihinde 00:45 |
|
merakla bekliyoruz sonucu umarim kurtulursun
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Temmuz-2015 tarihinde 10:26 |
|
Arkadaslar, nurka bu mesaji 2012'de atmis. Sonradan baska konularda bir �ok mesaj atti diye hatirliyorum. Muhtemelen koku buradan kaynakli degil veya baska koku kaynaklari da var.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |