Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

K�pr� Protezi Sonrasi Agiz Kokusu

Yanıtla Yanıtla Sayfa  <12
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Ocak-2024 tarihinde 21:49

İlk gönderen: Ggggg Ggggg yazdı:

Bug�n gittim ancak kaplamayi �ikartirsak diste onunla beraber �ikar ve oraya implant yapilmasi gerekir dedi.

Haydaaa, benim de bi tane kaplama var ve yapistirmisti. S�kmek zorunda kalsak benim disim de mi yerinden �ikacak? Bunu yaparken bana b�yle bir sey denmedi.

İlk gönderen: Kelime Kelime yazdı:

Kaplama konusunda �n�mdeki en somut �rnek annem. Dislerini kaplama yaptirdiktan sonra konustu mu odayi dolduran cinsten �ok agir bir koku vardi. Sonra ne yaptirdi bilmiyorum koku gitti. �stelik neredeyse hi� dis fir�alamiyor. Insallah, �ok umudum olmasa da bende de ise yarar.

Abicim sorsana annene ne yaptirdin diye?
Başa Dön
Ggggg Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ggggg Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Ocak-2024 tarihinde 16:00
Evet bana �yle dedi doktor. Bende bir sey yaptirmadan �iktim. Bunun i�in baska nasil bir yol izlenir bilmiyorum. A�ik�asi doktorda pek yardimci olmadi.Kaplama koku yapmaz.S�kersek implant yaptirmaniz gerekir dedi. O kadar hi� ilgilenmedi. Evet annenizin koku nasil ge�ti acaba. Sorabilirseniz ne yaptirdigina dair �ok iyi olur. Sizinde kaplamaya dokundugunuz zaman ve temizlemeye �alistiginizda kan geliyor mu? Ve ben dokundugum zaman ordan koku geliyor.
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Ocak-2024 tarihinde 17:55

Evet bana �yle dedi doktor. Bende bir sey yaptirmadan �iktim. Bunun i�in baska nasil bir yol izlenir bilmiyorum. A�ik�asi doktorda pek yardimci olmadi.Kaplama koku yapmaz.S�kersek implant yaptirmaniz gerekir dedi. O kadar hi� ilgilenmedi. Evet annenizin koku nasil ge�ti acaba. Sorabilirseniz ne yaptirdigina dair �ok iyi olur. Sizinde kaplamaya dokundugunuz zaman ve temizlemeye �alistiginizda kan geliyor mu? Ve ben dokundugum zaman ordan koku geliyor.

Ben dis ipi kullandigim her vakit kaplamali dis kaniyor, istisnasiz. Diger dislerimin arasindaki yiyecek kalintilarini iple �ikarinca pek koku olmazken kaplamali disin arasinda/altinda kalanlar �ok pis kokuyor.

Yalniz kaplama yaptirali 3 yil oldu, agiz ko�usu ise yillardir var
Başa Dön
Ggggg Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ggggg Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Ocak-2024 tarihinde 20:54
Bende kaplama yaptirmadan �nce hi� b�yle bir sorun yoktu. Kaplama yaptirdim 5-6 ay sonra koku basladi.
Başa Dön
Kelime Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Ocak-2024 tarihinde 19:43
İlk gönderen: Tospik Tospik yazdı:

Bug�n gittim ancak kaplamayi �ikartirsak diste onunla beraber �ikar ve oraya implant yapilmasi gerekir dedi.

Haydaaa, benim de bi tane kaplama var ve yapistirmisti. S�kmek zorunda kalsak benim disim de mi yerinden �ikacak? Bunu yaparken bana b�yle bir sey denmedi.

İlk gönderen: Kelime Kelime yazdı:

Kaplama konusunda �n�mdeki en somut �rnek annem. Dislerini kaplama yaptirdiktan sonra konustu mu odayi dolduran cinsten �ok agir bir koku vardi. Sonra ne yaptirdi bilmiyorum koku gitti. �stelik neredeyse hi� dis fir�alamiyor. Insallah, �ok umudum olmasa da bende de ise yarar.

Abicim sorsana annene ne yaptirdin diye?

Ben baska ilde �alisirken annem dislerini tekrar yaptirdi. Agiz kokusunu s�ylemedigim i�in nasil ge�tigini de soramadim. Ama kokunun baslamasi ve iyilesme arasindaki tek olay dis yaptirma. Bir de ben o zamanlar v�cut ve ayak kokusuna y�nelmistim. ��nk� hi� konusmadan da �ok agir bir koku var ve forumlarda bu soruna sahip bir�ok insan g�rd�m.

Tip1 teshisi devam ettigi i�in simdilik diger kokulara kafayi takmamaya �alisiyorum.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla Sayfa  <12

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.