Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Anket baslatmak istiyorum

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Biçare2 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Anket baslatmak istiyorum
    Gönderildi: 02-Temmuz-2022 tarihinde 22:11
Arkadaslar ben 81 ilinde oldugu bir anket baslatmak istiyorum herkesin hangi ilden katildigini belirtebilecegi tabi b�yle birsey m�mk�nse murat hocaminda izni olursa bu sekilde en azindan ayni ilden olan arkadaslar birbirine destek olabilir ��nk� bu sorunu yasayanlar aile bireylerine bile sikintilarini anlatamiyor ne d�s�n�rs�n�z bu konuda
Başa Dön
ismimnefarkeder Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Temmuz-2022 tarihinde 22:40
Seneler �nce ben de ayni seyi teklif etmistim ama pek ilgilenen �ikmamisti. Bi dene bakalim fakat pek bi sey bekleme ��nk� burda �ogu kisi ya i�ine kapanik, hayattan b�y�k oranda kendini soyutlamis durumda ya da bir g�n d�zelecem umuduyla kendini agzi kokanlar i�inde siniflamak veya fislemek istemiyor. Kisi �zelinde baska gerek�eler de olabilir tabiki. Halbuki x-men de mutantlarin grand finaleden �nce bir araya gelmesi gibi bi sey de olabilirdi:D.

Not:ben istanbuldayim. Kendini �ok ssikismis istersen yazabilirsin...
Başa Dön
Bi�are2 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Biçare2 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Temmuz-2022 tarihinde 23:30
Tesekk�r ederim destegin i�in bu durumu hepimizin i�ine kapanik olmasindan dolayi baslatmak istedim zaten inanin toplum i�inde s�rekli dislanma duygusunu hissetmekten daha iyi bir ��z�m zaten herkes fake isimli ayni sehirden olan insalar ortaya �ikinca daha sonra belirtmek isterlerse belirtirler ayrica s�yle bir iddiam var forumdaki kullanicilarin y�zde 80 i psikolojik agiz kokusu �ekenler keske �yle olsa dediginizi duyar gibiyim ��nk� bende �yle diyordum 2 ameliyat ve y�zlerce hastane muayenesi ge�irdim burdaki bazi yazilardan esinlendim arastirmalar yaptim hatta bir makale okumustum kabaca s�yle anlatayim bir kadin kendini hamile olduguna inandiriyor hamileymis gibi yasiyor ama kafa olarak y�zde y�z inanmis durumda ve aylar sonra karni sismeye basliyor ve en ilgin�i g�g�slerine s�t geliyor arkadaslar kendi kendimizi hasta ediyor ve zarar veriyor olabiliriz Allah b�y�k mutlaka bunun bir ��z�m� var hayati kendimize dar etmeyelim
Bu arada bende konyadan yaziyorum
Başa Dön
Bi�are2 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Biçare2 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Temmuz-2022 tarihinde 23:56
Bu arada eklemek istiyorum kapali bir ortamda 500 kisiye ayri ayri balon verilip �zerlerine herkesin kendi ismini yazip ayni anda sisirilmesi istense daha sonra sisirip yere birakilmasi istense ve herkese kendi ismi yazili balonu bulun dense bulmasi sizin de tahmin ettiginiz gibi epey zor olur peki herkes o anda eline aldigi balonun �zerinde ismi yazan kisiye verse saniyeler i�inde herkes kendi balonunu bulur yani insalar kendi mutlulugunu kolay bulamazlar ama herkes birbirine yardimci olursa mutlulugu daha �abuk bulur
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Temmuz-2022 tarihinde 07:04
Sayfanin �st�nden �nce AYARLAR tusuna sonra da �ZELLIKLERI D�ZENLE'ye basarsaniz a�ilan ekranda KONUM sekmesinde yasadiginiz sehri se�erseniz profilinizde o sehir g�r�n�r. Ben denemelik Istanbul yaptim bakin rumuzumun altinda g�r�n�yor. Herkes yapsin madem.
Başa Dön
Ahmet5 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ahmet5 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Temmuz-2022 tarihinde 11:42
Ankara daki arkadaslar yazabilir. Bu hastalik gecse bile psikolojisini yenmek kolay degil. Birbirimize destek olabiliriz. Hatta bunun tip literaturunde de Cognitive behavioral therapy (Bilissel Davranis�i Terapi) olarak yeri var.
Başa Dön
Lumos Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Lumos Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Nisan-2023 tarihinde 20:13
Ankara'da yasayan ve bu problemden muzdarip hemcinsim (kadin) varsa isterlerse bulusma saglayabiliriz. Bir �ogumuz kimseye anlatamiyor en azindan bu durumu yasayan insanlar birbirini anlar diye d�s�n�yorum..
Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Ekim-2023 tarihinde 01:14
Ben seneler �nce forumdan bir bayan arkadasla mesajlasip bulusup tanismistik. Ve bu g�ne kadar da g�r�s�r�z telde, y�zy�ze . Biz iki iyi kanka olduk inanin. Ben bir erkegim O bir bayandi ve biz hala da iyi anlasan kankalariz. Yani bu g�zel fikir i�in kutlarim arkadasinizi, niyetler temiz olduktan sonra her fikir yararlidir.
Ben Istanbul dayim yazmak isteyen olursa paylasiriz bu konudaki yasadiklarimizi bir birimize. Hatta bir de erkek kankam vardi bu forumdan. Onunla da bulusmustuk Harbiye�de. Selam olsun O na da .
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.