![]() |
Tip5 tedavisi |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Tip5 tedavisiGönderildi: 16-Mart-2024 tarihinde 11:39 |
|
Ben tip5 tedavisi olmadim ama bir psikiyatriste giderek durumunuzu anlatin, elinizdeki teshisi g�sterin. Psikiyatrist gerekli tedaviyi yapacaktir.
|
|
![]() |
|
Hhhhdjdjd
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Nisan-2024 tarihinde 17:32 |
|
Arkadaslar agiz kokusu konustugumuz kisinin burnunu �ekmesine veya burnunun akmasina neden olur mu
|
|
![]() |
|
mehmet27
�ye
Kayıt Tarihi: 16-Mart-2015 Konum: Gaziantep Durum: Çevrimdışı Puan: 81 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Nisan-2024 tarihinde 18:38 |
|
Burnunu �eker kokuyu net almak i�in benim �evremdekiler �ok sik �ekiyor burnunu
|
|
![]() |
|
Karayel12
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Mayis-2024 tarihinde 23:10 |
|
�ncelikle herkese meraba formu yaklasik 4 5 aydir takip ediyorum �zellikle basta sevgili murat hocam olmak �zere herkese bir soru sormak istyorum
Kendimde koku hissediyorum ama bu koku �ok berbat bir koku degil yani tabiriyse diski gibi yumarta gibi k�f gibi falan bi koku degil avcuma �fledigimde hissediyorum bu koku normal insanlarda da olan bir kokumu yani kokuyu ben mi �ok b�y�t�yorum anlayamadim �evremde normal mesafeden konustugum hi� kimse rahatsi olmuyor ama sanki yakinlarina girip konusursam o hissettigim kokuyu hissedecekler gibi hissediyorum sevgili murat hocam yorumunuzu bekliyorum allah herkese dertlerinin devasini versin insallah 🙏🙏 |
|
![]() |
|
xauke7
�ye
Kayıt Tarihi: 24-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 64 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Mayis-2024 tarihinde 17:40 |
|
dilinin arka tarafina isaret parmaginla s�r�p yada bilegini yalayarak bakabilirsin eger koku agirsa farkedersin yoksa zaten psikolojiktir oda tip 5 oluyor varsa �evrende yakin oldugun biri onlarada sor �ekinme onaylamis olursun
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |