![]() |
Dis tasi dis eti problemleri |
Yanıtla
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
Holmes
�ye
Kayıt Tarihi: 04-Ocak-2021 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Ocak-2021 tarihinde 11:02 |
|
Hocam tabiki duyarlilikta artti ama dilimdeki bu kaplamada yoktu ve yakin �evremdende hi� duymamistim. Yeni oldugu belli. Bu 20 lik disimin herhalukarda cekilmesimi gerekiyor Hocam? Tesekk�rler
|
|
![]() |
|
Holmes
�ye
Kayıt Tarihi: 04-Ocak-2021 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Ocak-2021 tarihinde 11:03 |
|
Yani 23 yasindayim tamamen �ikma ihtimali yok mu beklesem?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Ocak-2021 tarihinde 17:53 |
Rmtgen yollarsaniz fikir y�r�tmek m�mk�n olabilir. |
|
![]() |
|
Standartvaka
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 13-Subat-2021 Konum: Usak Durum: Çevrimdışı Puan: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Mart-2021 tarihinde 17:01 |
|
Hocam, eger yirmilik disleri saran dis etlerinin i� kisimlari sis, u�lari beyaz ve k�rdan ile dokunuldugunda dis etlerinin dislerden kolayca ayrilmasi, k�rdanin u� kisminin rahatlikla dis ile dis eti arasina girmesi gibi durumlar s�z konusu ise rahatsizlik vermese dahi kokuya veya enfeksiyona sebeb olur mu? Veyahut enfeksiyon mudur? Soruyu ancak bu kadar genele hitap ettirebildim.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Mart-2021 tarihinde 08:12 |
Ne g�zel tarif ettiniz. "20 yas disi perikoroner infeksiyonu" ancak bukadar g�zel anlatilabilirdi. Bu , Agiz kokusunu besler, destekler, artirir, agiz kokusuna egilimi artirir. |
|
![]() |
|
Standartvaka
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 13-Subat-2021 Konum: Usak Durum: Çevrimdışı Puan: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Mart-2021 tarihinde 09:26 |
|
Cevabiniz i�in tesekk�r ederim hocam.
|
|
![]() |
|
Sibelcanyavuz
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Nisan-2021 tarihinde 02:47 |
|
Genel itibari ile dis rahatsizliklari dis tasi vasitasiyla kaynaklaniyor. Bende ayni sorunu yasiyordum. Dis tartari temizleme islemi uygulandi. O g�nden sonra t�m sorunlarima ��z�m bulabildim..
|
|
![]() |
|
Anonim Tosbaga
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 05-Haziran-2023 Konum: Elazig Durum: Çevrimdışı Puan: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Haziran-2023 tarihinde 17:30 |
|
Arkadaslar merhabalar ben 22 yasinda bir �niversite �grencisiyim ilk defa 12 13 yaslarindayken bir arkadasim agzimin koktugunu s�ylemisti.Ka� yasinda basladi hi� bilemiyorum.Tam da gelisim �aginda farkettigim i�in resmen kisiligimi bu koku olusturdu.Bunun y�z�nden kendimi bir birey olarak bile g�remiyorum .Neyse zaten bir�ogunuz neler yasadigimi tahmin edebiliyordur.konuya ge�eyim benim sorunumun dis etlerinde oldugunu d�s�n�yorum 4-5 sefer dis hekimine gittim sadece dis tasi temizligi yapiyorlar dislerini fir�ala deyip g�nderiyorlar.Ama ben baska sorunlar olacagini d�s�n�yorum s�rekli dis etlerimde hafiften bir sizlama hissediyorum bazi dislerin dis eti ile birlestigi kisimlara dilimle bastirdigimda bu agri baya bir artiyor ve bu agriyan dis etleri dislerimi fir�alarken sik sik kaniyor.B�yle bir durum yasayan var mi aramizda ve sizce kokunun kaynagi bu mudur
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 393 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Haziran-2023 tarihinde 20:23 |
Ge�mis olsun, Murat hoca g�r�nce cevap verir umarim ama forumun ana sayfasindaki yaziyi �senmeyip okursan dis eti kanamasi olan birinin agzinin kokmamasinin d�s�n�lemeyecegini belirtiyor zaten Murat hoca. Yani kanama varsa koku da %100 vardir diyor. |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
Sayfa <12 |
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |