Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

sinuzit ve geniz akintisi

Yanıtla Yanıtla Sayfa  <12
Yazar
Y�netici
Yönetici

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Nisan-2013 tarihinde 06:55
İlk gönderen: evian evian yazdı:

efendim sorun degil ama turkce degil rapor !rapor aynen su murat bey! CYTOLOGIQUE = rares leucocytes nombreuses cellules �pith�liales (olu doku �ok yogun)

Orada aynen ��yle yaz�yor:
Nadir l�kosit �ok say�da epitel h�cresi

V�cuttan �l� doku at�lmas� �nemli bir durumdur. Bu sebeple �zerinde duruyorum. Ba�ka �l� doku yazan rapor varsa g�rmek istiyorum. ?
-M
Başa Dön
effect Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Nisan-2013 tarihinde 10:25
Ger�ekten bu yaz�n�n neresinde "�l� doku" kelimesi ge�iyor ben de anlamad�m. Sen bence ingilizce s�zl���n� de�i�tir evian.

Başa Dön
evian Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Nisan-2013 tarihinde 02:43
http://evianm.skyrock.com/ buyrun doktor bey resultalari ve scanlari ekledim foto olarak
Başa Dön
ormes Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ormes Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Nisan-2013 tarihinde 04:42
hocam kronik sinuzitte geniz akintisi sari mi olur beyazmi ? Farki nedir ya da beyaz geniz akintisi varmidir
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Nisan-2013 tarihinde 07:51
İlk gönderen: evian evian yazdı:

http://evianm.skyrock.com/ buyrun doktor bey resultalari ve scanlari ekledim foto olarak

Verdi�iniz linkteki belgeleri inceledim.
Boyun f�t��� ve sin�s i�in tomografi �ektirip salyan�z biyokimyasal olarak incelenmi�.
Yollad�klar�n�z bundan ibarettir.

Sin�s g�r�nt�leriniz hem k���k hem net de�il hem de fasyal olan� koymu�sunuz frontal kesitleri koysan�z inceleyebilirdim. Fakat raporunuzda sin�zit bulundu�unu yazd�klar�na g�re do�ru olabilir.

Gelelim salyan�za
Nadir l�kosit �ok say�da epitel h�cresi g�r�ld�, normal mikroplar �redi mantara rastlanmad� diyor.
-----
�l� doku falan yokmu� sevindim.
Siz �l� doku deyince akl�ma t�berk�lozdan, c�zzama veya kansere kadar �e�itli hastal�klar gelmi�ti. Korkmu�tum.
-M

Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Nisan-2013 tarihinde 08:09
İlk gönderen: ormes ormes yazdı:

hocam kronik sinuzitte geniz akintisi sari mi olur beyazmi ? Farki nedir ya da beyaz geniz akintisi varmidir

Floran�n i�erisinde yer alan bakterilerin metabolizmas�, pigment �retimi, salg�n�n kan ve protein i�eri�i rengi belirler. Rengin ne oldu�unun pratikte fazla bir anlam� olmaz.

-M

Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Nisan-2013 tarihinde 08:26
doktor bey daha net bir sekilde eklemeye calistim resultalari rinoskopi sonuclarini ve akciger radiolari ve sinus face scanlarini da ekledim (�ok rahatladim hocam oludoku mevzusunda ama labordan niye bole bir terimde bulundular anlamadim bugun kapali paartesi arayip sorucam )
Başa Dön
admin Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı admin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Nisan-2013 tarihinde 10:08
A��z mukozas�nda her g�n y�zlerce h�crenin alttan yenisi geldi�i i�in �sttekiler d�k�l�r. Buna deskuamasyon (desquamation) denir.

Muhtemelen siz bu epitel h�creleri nedir dediniz. Kar�� taraf deskuamasyon kelimesini size uzun uzun anlatmaktansa k�saca �lerek uzakla�an epitel h�cresi demi�tir.

Siz bu c�mleyi alg�larken �l� doku olarak alg�lad�n�z, bu sebeple burada �l� doku terimini kulland�n�z.

Olaylar�n bu �ekilde geli�ti�ini tahmin ediyorum.
-M
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Nisan-2013 tarihinde 11:28
sagolun murat bey tesekurler
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Mayis-2013 tarihinde 01:51
benim sorunum kesinlikle geniz akintisi ama hangi doktora gitsem ilac verip gecistiriyor
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Mayis-2013 tarihinde 10:56
Arkadaslar geniz akintisi ve sin�zit i�in papatya k�r� denemeye basladim d�n. Artik dayanilmaz boyutlara gelmisti bende buna basladim. Yarim Litre kaynamis suyun i�ine 3 yemek kasigi papatya atiyoruz, bu aktarlarda kurutulmus poset i�inde satiyorlar. Daha sonra 1 dk bekliyoruz ve 5 dakika boyunca, bir havlu yardimiyla buharini i�imize �ekiyoruz burun yoluyla. Daha sonra 30 saat dinlenip tekrardan ocagi a�ip kaynatip bunu yapacagiz. Daha d�n yaptim geniz akintim azaldi. Buna dewvam ediyoruz ve ne zaman sin�sler bosalmaya baslarsa 3 g�n ara veriyoruz. Ondan sonra tekrar... b�yle b�yle 2 hafta yapalim sonu�lari paylasalim.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Mayis-2013 tarihinde 10:56
Pardon ya saat demisim 30 dk bekleyecegiz :D
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Haziran-2013 tarihinde 16:44
valla dun ben denedim canima tak etti sordum kuzenime tuzlu sicak suyla iyice temizledim genzimi koku yok oldu ama on dakika bile surmedi genzime bir sey takilmis hissi basladi ve geri gelio
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Haziran-2013 tarihinde 18:29
Evian sonu�ta bu geniz akintisi b�y�k ihtimal sin�zitten �t�r� meydana geliyor. Bu sin�ziti ortadan kaldirmak lazim nasil ge�ecek bilmiyorum ama :(
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Haziran-2013 tarihinde 01:49
bilmiyorum ayin 17 sinde stamotolog da rdvum var 27sindede kbb ile bakalim ne diycekler ? evet ya burnumu geriye akiyo genzimizde ve dilimizin kokunde topla,iyor akinti onuda bakteriler yiyince sulfur kokusu yapior (sozde) bakalim mantikli bir hipotez bence deneylerimden sonra !!
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Haziran-2013 tarihinde 12:07
Aynen �yle sanki bir tabaka orada katilasip kalmis gibi, �kartsan �ikartamiyorsun, s�rekli �ks�r�k yapiyor :( . Bu dilin beyaz olmasi peki, mideden mi yoksa bagirsaklardan dolayi mi oluyor?
Başa Dön
Helicobacter Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Helicobacter Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Haziran-2013 tarihinde 12:07
herkese merhaba

uzun s�redir forumu pasif olarak takip ediyorum. arkadaslarin yaptirdiklari tetkikleri ben de kendi imkanlarimla yaptirmaya �alistim. son olarak KBB uzmaniyla g�r�st�m, kendisinden sin�s tomografisi �ektirmemizi istedim. iste sonu�;

BT, parazanalsin�s.
IV opak madde verilmeden koronal planda 3 mm kesit kalinliginda elde edilen tetkikin incelenmesinde;

Bilateral frontal sin�s, �n ve arka etmoidal cell�ller, her iki maksiller sin�s ve sfenoid sin�s havalanmalari normaldir.

Bilateral maksiller sin�s tabaninda milimetrik mukozal kalinlasmalar izlenmistir.

Nazal septumda minimal S seklinde a�ikligi sola bakan deviasyon ve spur mevcuttur.

Bilateral konkalar dogal g�r�n�mdedir.

Nazal hava pasaji a�iktir.

Sag osteomeatal birim a�iktir.

Sol osteomeatal birim arkasinda yumusak dokunun eslik ettigi mukozal kalinlasma ile daralmistir.

Sagda orbita medial duvar komsulugunda olasilikla ethmoid sell�le ait yumusak doku dansitesi mevcuttu.

Bu d�zeyde lamina kriboza g�r�n�m� ayirt edilememistir.

Nazofarenks s�periorunda adenoide ait yumusak doku dansitesi mevcuttur.

bu bilgiler isiginda sorunun kaynagini bulduk diyebilir miyiz?
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Haziran-2013 tarihinde 22:07
Bilgisayarli sin�s tomografisi, bayaga radyasyon veren bir uygulama. Bir kere yaptirdiysaniz cd'sini alip bir ka� yil saklayin. R�ntgenden 450 kat fazla radyasyon ge�iyormus.

Bir yilda �� d�rt kez BT �ektirmis biri olarak s�yl�yorum, sakin bir kereden fazla �ektirmeyin. Ingiltere'de veya Almanya'da tomografi �ekilmesi �ok siki sartlara baglanmis.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Helicobacter Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Haziran-2013 tarihinde 16:03
adanali merhaba

tomografi sonu�larini 3 kbb uzmanina g�sterdim. hepsi de ameliyat olmam gerektigini s�yledi. biri digerlerinden farkli olarak, istersem burun etlerimi de yakip k���ltebilecegini s�yledi. ameliyat i�in kararsizim. olsam bile kisa dogru olmayi d�s�n�yorum. murat hocam tomografi sonu�larim hakkindaki g�r�slerinizi �grenebilir miyiz?
tesekk�rler...
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Haziran-2013 tarihinde 16:52
L�tfen g�rebilir miyim?
-M
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Helicobacter Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Haziran-2013 tarihinde 19:31
BT, parazanalsin�s.
IV opak madde verilmeden koronal planda 3 mm kesit kalinliginda elde edilen tetkikin incelenmesinde;

Bilateral frontal sin�s, �n ve arka etmoidal cell�ller, her iki maksiller sin�s ve sfenoid sin�s havalanmalari normaldir.

Bilateral maksiller sin�s tabaninda milimetrik mukozal kalinlasmalar izlenmistir.

Nazal septumda minimal S seklinde a�ikligi sola bakan deviasyon ve spur mevcuttur.

Bilateral konkalar dogal g�r�n�mdedir.

Nazal hava pasaji a�iktir.

Sag osteomeatal birim a�iktir.

Sol osteomeatal birim arkasinda yumusak dokunun eslik ettigi mukozal kalinlasma ile daralmistir.

Sagda orbita medial duvar komsulugunda olasilikla ethmoid sell�le ait yumusak doku dansitesi mevcuttu.

Bu d�zeyde lamina kriboza g�r�n�m� ayirt edilememistir.

Nazofarenks s�periorunda adenoide ait yumusak doku dansitesi mevcuttur.
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Haziran-2013 tarihinde 12:21
Ben KBB'a bes alti yil �nce agiz kokusu i�in degil hapsurma, burun akintisi i�in gitmistim. O zaman beni de hemen ameliyat edeceklerdi. Olmadim ila� kullandim sikayetlerim ge�ti; simdi gidiyorum, doktorlar gerek yok hafif geniz akintin var, rahatsiz ediyorsa alerji ilaci yazalim diyorlar. �stelik bir raporda kronik sin�zit baslangici yaziyordu. Ameliyat i�in bence bir iki doktora daha g�r�n. Sirf agiz kokusu i�in ameliyat olma diyen �ikabilir, kararini acele verme.

Forumda magdur nickli bir arkadas vardi, sikayetleri bana �ok benziyordu. Agir, ortami dolduran bir agiz kokusu vardi. �zelden g�r�st�m, o da bir �ok KBB uzmanina gitmis bir sey yok demisler. Sonra kendisi ayna karsisinda bademmciklerini falan eliyle kontrol etmis, bir s�r� magma (tonsilit) �ikmis. Bademciklerimi aldirdim kurtuldum dedi. Uzun zamandir da bir sikayeti yokmus. Ben de onun dedigi gibi �� d�rt g�nd�r bademcikelrimi kontrol ediyorum, ger�ekten i�i beyaz magma dolu, hatta bazilari yesil gibi olmus. Kokusunu da bilen bilir zaten, diskidan bile pis kokuyor. Bir s�re daha bademciklerimi kontrol edecegim, magma �ikmaya devam ederse ben de bademcikleri aldirmayi d�s�n�yorum.
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Haziran-2013 tarihinde 13:20
İlk gönderen: Helicobacter Helicobacter yazdı:

BT, parazanalsin�s.
........

Ben raporlari pek degerlendirmem.
Onlarin ve benim kriterlerim ve aradigimiz seyler farkli olabilir. G�r�nt�y� yollamanizi tercih ederim
-M
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Haziran-2013 tarihinde 14:57
vay be ! millet aids �are ariyor biz halitosis in nedenini bulamiyoruz !
Başa Dön
allahkurtarsin Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı allahkurtarsin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Mart-2017 tarihinde 15:20
Arkadaslar herkese merhaba genel bi soru sormak istiyorum acaba sin�zit ve yesil olmayan beyaz geniz akintisi koku yapar mi (kokudan kastim diski ve dilde pas)
Ayrica flagly nidazol anaerob bakterileri hedef aliyor diyoruz anaerob bakteri v�cudun her yerinde mi var �yle olursa teshis �ok zor olmaz mi
Saygilarimla
Başa Dön
effect Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Mart-2017 tarihinde 23:27
Bence yapar ��nk� ben yasiyorum. Bende sin�zit degil de diger dedigin durumdan var.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı allahkurtarsin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Mart-2017 tarihinde 11:42
Sin�zit olup olmadigimi bende bilmiyorum sadece hani tahmin belirtiler �st�ne
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Mart-2017 tarihinde 17:04
1 asirlik mevzu oldu geniz akintisi bence koku yapmaz birton geniz akintili insan g�r�yorum sadece su var s�rekli t�k�rd�g�n�z i�in bogaziniz tahris olursa bence o yapar
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Mart-2017 tarihinde 17:06
bide sunu merak ediyorum geniz akintim var diyenler doktora gittilermi ve doktor evet var deeyip onayladimi? onayladiysa ne gibi tedaviler verdi ve iyilesmedinizmi? bunlara cevap verebilirmisiniz
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Mart-2017 tarihinde 22:34
@evian.. sana �zel den mesaj atmistim ama ya almadin ya da cevap vermedin :) burda bu yaziyi yazdigina g�re bir neticeye ulasmadin demektir.. su an neredesin koku da yani : ilerleme kaydettin mi ? Yoksa basa mi dondun ?
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı allahkurtarsin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Mart-2017 tarihinde 19:44
Gittim var dedi alerji ilaci sin�s rinse felan yazdi gelisme yok b�t�n cesaretimi toplayip ailemden birine s�yleyip onunla kbbye gidip sin�s filmi cektirecem
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Mart-2017 tarihinde 23:43
İlk gönderen: allahkurtarsin allahkurtarsin yazdı:

Gittim var dedi alerji ilaci sin�s rinse felan yazdi gelisme yok b�t�n cesaretimi toplayip ailemden birine s�yleyip onunla kbbye gidip sin�s filmi cektirecem

sin�s rinse ameliyatin yapamadigini yapiyor. sin�ziti maf ediyor sende nasil etkili olmadi ? tekte gidebilirsin ne olacak :)
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı allahkurtarsin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Mart-2017 tarihinde 01:19
Yani sin�s rinse kullanirken Sadece burundan yesil s�m�k tarzi bisey akiyordu ama koku neredeyse hi� gitmiyordu gittim ama amcam hemsire oldugu i�in onun hastanesinde ki kbb ye gideyim diyorum ama cesaretimi toplayip s�yleyemiyorum
Başa Dön
hasta31 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı hasta31 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Eyl�l-2017 tarihinde 14:59
Murat hocam sin�zit k�t� agiz kokusu yapar mi? Yaparsa ne kadar yapabilme kapasitesi var ?
Ya iyilesemezsem ?
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Eyl�l-2017 tarihinde 15:29
İlk gönderen: hasta31 hasta31 yazdı:

Murat hocam sin�zit k�t� agiz kokusu yapar mi? Yaparsa ne kadar yapabilme kapasitesi var ?

Evet tabi elbette sin�zit agiz kokusu yapar.
Kapasite derken ?
-M
Başa Dön
hasta31 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı hasta31 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Eyl�l-2017 tarihinde 19:55
İlk gönderen: aydinmur aydinmur yazdı:

İlk gönderen: hasta31 hasta31 yazdı:

Evet tabi elbette sin�zit agiz kokusu yapar.
Kapasite derken ?
-M

Yani insanlari �ok mu rahatsiz eder? Insanlari etrafimizdan ka�iracak kadar yapar mi?
Ya iyilesemezsem ?
Başa Dön
Maybeoneday Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Maybeoneday Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Nisan-2023 tarihinde 23:24
Arkadaslar ben k�t� besledigimde �zellikle de fazla yedigimde geniz akintim fazlalasiyor ve sabahlari tikali burunla uyaniyorum. Dikkat ettigimde burun tikanikligi yasamiyorum pek fazla. Bu durumu yasayan var mi aranizda veya neden olabilir bir fikri olan?
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Nisan-2023 tarihinde 05:35
İlk gönderen: Maybeoneday Maybeoneday yazdı:

Arkadaslar ben k�t� besledigimde �zellikle de fazla yedigimde geniz akintim fazlalasiyor ve sabahlari tikali burunla uyaniyorum. Dikkat ettigimde burun tikanikligi yasamiyorum pek fazla. Bu durumu yasayan var mi aranizda veya neden olabilir bir fikri olan?

Bazi arkadaslar a�iklamisti bu durumu, yediginiz seyler �zellikle de histamin i�eren gidalarsa bu sizde alerji yapip burun tikanikligi ve geniz akintisina, hapsiriga vs neden oluyor olabilir. Hangi gidalari alinca geniz akintisi artiyor ona odaklanin ve onlari ya hi� yemeyin ya da tadimlik yiyin,
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla Sayfa  <12

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.