Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bunlari biliyor muydunuz?
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Oksijenli su gargarasi

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Y�netici
Yönetici

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Oksijenli su gargarasi
    Gönderildi: 18-Eyl�l-2017 tarihinde 10:10
%1.5 Oksijenli su i�eren agiz gargarasi piyasada varmis haberimiz olmamis.

Başa Dön
Arayan Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Arayan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Eyl�l-2017 tarihinde 22:46
Hocam yorumunuz nedir?Kukkanikabilinirmi? Nerden temin ettiniz?
Başa Dön
m-emin Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı m-emin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Eyl�l-2017 tarihinde 04:58
Hocam bu %1.5 oran olarak yeterli mi
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Eyl�l-2017 tarihinde 09:01
I�eriginin tamamini g�remiyorum, kutunun �zerini okuyamiyorum. Ancak alkol ve benzeri diger organik bakteri yakitlari i�ermiyorsa bu �r�n 2 ama�la kullanilabilir:

1- Uzun vadede (aylar sonra) dis beyazlatir

2- Kisa vadede (saatler i�in) agiz kokusu engeller.

Isin garip tarafi bu �st�n �zelliklerinden firmanin da haberi yok :-)

D�n kolgeyt'e bir mektup yazip haber verdim. Bu �r�n� �ne �ikarirlarsa iyi olur.
-M
Başa Dön
Amazon Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Amazon Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Eyl�l-2017 tarihinde 16:18
Colgate'in sitesine baktim bundan yok hocam T�rkiyede bulunmuyor heralde.
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Eyl�l-2017 tarihinde 14:08
Ne faydali ise ya piyasadan �ekiliyor veya hi� bulunmuyor
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı m-emin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Eyl�l-2017 tarihinde 21:38
Hocam oksijenli su, pharmol zn fayda etmiyor. Ama dilimi fir�alayinca kokum 1 saatlik de olsa ge�iyor. Dilimi f�r�alayinca ge�iyorsa pharmol zn veya oksijenli suyun da fayda etmesi gerekmez mi. Bu normal midir
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Eyl�l-2017 tarihinde 10:10
Dilinizi kaplayan s�m�ks� bakteri ve epitel tabakasi (dil kaplamasi) yerinden kaldirilirsa agiz kokusu gargaralari daha etkili olur

Dil kaplamasi yerinde kaldigi i�in gargaradaki kimyasal maddeler dile ulasamiyor olabilir.
-M
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Eyl�l-2017 tarihinde 08:50
hocam bu dil de bakteri �remesini t�remesini bana bilimsel olarak izah edebilirmisiniz?

yani bu nasil bir istir �rnegin bizim dillerimiz beyazimsi ise bunun sebebi doktorlar klasik dil �zerine yerlesen bakteri diyor peki bu bakteri neden diger t�m insanlarada yerlesmiyor o halde bu bir hastalik olmuyormu? ama tavsiye olarakta dili fir�alama �neriliyor ama bu dil fir�alama isini yapmiyan milyonlarca ve dili saglikli temiz insan mevcut

ozaman sorularim sunlar ;

1) Dil �zeri beyazlik ve kuruluk bir hastalikmidir?

2) Bu hastaliga insanlar nasil kapilir?

3) Bu problemi ila�lar neden ��zemez ?
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Eyl�l-2017 tarihinde 11:01
Muhtelif vesileler ile anlatmistim.

Burnumuzdaki s�m�k bir hastalik midir?
Bazilarinin burnunda daha sik bazilarinin burnunda daha seyrek olarak s�m�k olusabilir. S�m�k varsa, temizlenir gider.

Kulak kiri bir hastalik midir?
Bazilari kulagini hi� temizlemez kir olusmaz. Bazilari sik sik kulak ��p�yle temizler ama kir olusur. Eger kulakta kir varsa temizlenriz ge�er.

hangi siklikla kir olusursa biz de o siklikla temizleriz.

Dil dirtinda epitel ve bakteri h�creleri yapiskan salya sayesinde dil girintilerine tutunup tabaka yapiyorsa dil fir�asiyla temizlenir ge�er. Aynen kulak ��p�yle kulak kirini temizler gibi.

Bazi insanlarda hizli bazi insanlarda yavas olarak bu tabaka olusabilir. Temizlenince ge�er

Bilmem iplerin u�lari birlesti mi?
-M
Başa Dön
Burazin Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Burazin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Eyl�l-2017 tarihinde 14:01
Hocam dil pasi hakkindaki d�s�ncelerinize katilmiyorum benim kardesim disini bile dogru d�r�st fir�alamaz dilini fir�aliyo musun diye soruyorum abi sa�malama dil mi fir�alanir diyor :)
Dili normal renkte pembe
Yani dil pasiyla kulak kiri s�m�k gibi seyler karsilastirilamaz
Bence dil pasi bir seyler yanlis gittigi i�in olusuyor
Saglikli insanlarda dil pasi olusmuyor
Dil pasiyla alakali t�m yazilarinizi okudum ve �evremdeki insanlari g�zlemledim kendimce yanildiginizi d�s�n�yorum
Başa Dön
Burazin Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Burazin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Ekim-2017 tarihinde 00:50
Murat hocam yukaridaki yaziyi yazdiktan sonra kafamda soru isaretleri olustu
Siz agiz kokusu konusunda saglikli bir bireysiniz
Acaba sizin dilinizde durum nasil
Dil kaplamaniz her g�n olusuyor mu?
Olusuyorsa arka b�lgede mi yoksa tamaminda mi?
Ayrica fil fir�alama sikliginizi �grenebilir miyiz?
Bu sorularin cevaplarini verebilirseniz benim gibi d�s�nen insanlari da dogru sekilde bilgilendirmis olursunuz
Tesekk�rler
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı m-emin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Ekim-2017 tarihinde 22:18
Murat hocam %3 l�k oksijenli sudan 1 �orba kasigi ve 3 �orba kasigi suyu karistirip gargara yapinca ilgin� olarak 5 6 g�n ge�iriyor agiz kokumu. Forumdan bi arkadas 15 g�n ge�irdigini yazmisti. Siz kansere yol a�abilir falan yazmistiniz. Belirttigim oranda haftada 1 uygulasam kanser tehlikesi olusturur mu.
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Ekim-2017 tarihinde 08:15
İlk gönderen: m-emin m-emin yazdı:

Murat hocam %3 l�k oksijenli sudan 1 �orba kasigi ve 3 �orba kasigi suyu karistirip gargara yapinca ilgin� olarak 5 6 g�n ge�iriyor agiz kokumu. Forumdan bi arkadas 15 g�n ge�irdigini yazmisti. Siz kansere yol a�abilir falan yazmistiniz. Belirttigim oranda haftada 1 uygulasam kanser tehlikesi olusturur mu.

Doz ve uygulama s�reniz �ok makul, uygundur.
-M
Başa Dön
SIFAARIYORUM Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı SIFAARIYORUM Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Eyl�l-2021 tarihinde 19:09
Burda da oksijenli su �rnegi var
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.