Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Murat hocama soru sormak istiyorum

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Lavi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Murat hocama soru sormak istiyorum
    Gönderildi: 09-Agustos-2022 tarihinde 22:20
Hocam bu forumun kurulusu �zerinden yillar ge�mis ve her ge�en g�n �ye sayisi artiyor
Bunca yil sonra hala bizim i�in bir tedavi yolu bulunmadi mi acaba yada keskin bir sekilde senin kokun su sebepten kaynaklaniyor diyen bir teshis durumu yokmu yada herhangi bir gelisme varmi hocam
Siz bizden daha fazla kitleyle muhatapsiniz ve daha fazla bilgiye sahipsiniz ondan sormak istedim
Başa Dön
T�kendimmm Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tükendimmm Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Agustos-2022 tarihinde 22:42
Evet bu sorunun cevabini bende cok merak ediyorum
Başa Dön
Ugur Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ugur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Agustos-2022 tarihinde 09:08
Ya da murat hocam s�yle bir sey yapsaniz:objektif bir sekilde iyilesenlerin(objektif bir sekilde dedim ��nk� iyilestim basligi altinda iyilestigini iddia edenlerin �ogu iyilestigini zannediyor kanimca) hastalik �ncesinde nasil islemler uyguladigi,iyilesme s�reci, iyilesmeden �nceki koku �l��mleri vs. paylassaniz daha yararli olur diye d�s�n�yorum.
Başa Dön
Ugur Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ugur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Agustos-2022 tarihinde 09:11
Eger bunu yaparsaniz buradaki bir�ok insanin moral ve motivasyonu artacaktir.
Başa Dön
Kelime Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Agustos-2022 tarihinde 11:15
Arkadaslar; Murat Aydin, Fatih Vural sadece teshis koyuyor, sorunu ��zeriz diye iddialari yok. Sizi gerekli bransa y�nlendiriyorlar. Agiz kokusu konusunda uzman olup �l��m ve tespit yapan baska doktor var mi bilemiyorum. Aytug Altundag da var ama Murat Aydin onun kullandigi cihazi yetersiz buluyor.

KBB konusunda Istanbul'da Mert Bilgili var, o �l��m yapmiyor ama agiz kokusu konusunda tecr�beli. Murat Aydin ile instagram'da agiz kokusu konusunda canli yayin da yapmisti. Bir de KBB bransinda Adana'da �agri Derici olmasi lazim. Emin degilim ama Murat Aydin'in bir videosunda veya yorumunda adi ge�misti sanki.

Iyilesen kisilere gelince, Murat Aydin "insanlar iyilestigi zaman bu t�r forumlardan uzak duruyor." demisti. Onlardan izinsiz de iyilesme s�recini a�iklamak etik olmayabilir.
Başa Dön
Lavi Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Lavi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Agustos-2022 tarihinde 11:22
Ben zaten murat hocanin tedavi ettigini yada ��z�m buldugunu hatta bulmasi gerektigini iddia etmedim tekrar okursaniz daha fazla kitleye ulasabildigi i�in bilgisi varmi gelisme varmi onu sordum
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Agustos-2022 tarihinde 13:27
Lavi ve diger arkadaslar, burada hepimiz ayni beladan kurtulmak i�in savasiyoruz. Kimseye kizmaya gerek yok, yanlis anlamalar ��z�l�r. Olmuyorsa da mesajlasmayi, iletisimi keseriz olur biter.

Agiz kokusu sorununu ��zen biri de muhtemelen Murat Aydin'a tekrar gelmiyordur. "Nasilsa ge�ti." deyip hayatina devam ediyordur. O y�zden y�z y�ze g�r�smek �nemli. Kendi aramizdaki iletisim artarsa yaptiklarimiz ve sonu�larini d�zenli takip edebiliriz. Whatsapp degil ama telegram grubu da kurulabilir. Oradan da oluyorsa g�r�nt�l� konferans da yapilabilir. Iletisim arttik�a birliktelik duygusu da artar.
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Lavi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Agustos-2022 tarihinde 15:25
Kelime arkadasim yazimda ben kizmadim tepki g�stermedim sadece dogru anlasilmak amaciyla d�zelttim normal hayatta da bu kadar alingansan tip 5 olma ihtimalin y�ksek :) saka yaptim bunuda farkli algilamazsin umarim

Iletisim konusunda katiliyorum sana birka� kez bende bu konuda yorumlar da bulundum ama bir d�n�s olmadi ama bence bayan arkadaslar numara konusunda hakli olarak �ekingen kalabilir sosyal medya �zerinden bir grup kurulabilir herkes fake hesabiyla dahil olabilir
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Agustos-2022 tarihinde 15:40
Lavi, Keske tip 5 olsam... Benim asil sikintim, konusmadan da koku olmasi. Yoksa dedigim gibi 3 farkli doktordan agiz kokusu teshisi aldim. Ikisi tip1 dedi. ���nc�s� tim kokulari kapsayan epey ila� yazdi.

Telegram grubunda numara gizlenebiliyor sanirim. O y�zden whatsapp olmasin dedim. Ben grupta aktif olarak mesaj yazan, erkek oldugunu tahmin ettigim bazi arkadaslara �zelden yaziyorum. Hem tanismak hem sehir �grenmek i�in konusuyoruz. Telefon alip verdigim de oldu. Daha �nce de demistim, �zelden t�m erkek arkadaslar yazabilir.

Bulusma sikinti olmaz, ben gelirim. Ama� agiz kokusu konusunda fikir alisverisi yapmak. Belki ayni sehirdeki arkadaslarla topluca bulusuruz, daha sonra o arkadaslar sik sik g�r�smeye devam eder.
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Lavi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Agustos-2022 tarihinde 17:17
Keske keske umarim birg�n b�t�n �yeler bu sikintidan kurtulmus olur..
O �zelligi bilmiyordum sen baslat o zaman a� sonra linkmi veriliyor nasil oluyor bilmiyorum forumdan katilmak isteyenlerde katilsin
Kesinlikle insan ayni derdi �ektigi biriyle daha rahat konusuyor hem senin de dedigin gibi ayni sehirden olanlar varsa arkadas bile olabilirler
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Agustos-2022 tarihinde 11:37
Bu arkadaslarla daha �nce konusmustum ama bir s�redir forumda yoklar, onlara mesaj attim: Mehmet27, Anamuur, mete06, izmir35, nisaluce , ugur, blacksea58, agzimi s�k�n, ali111, melisa01

Telegram grubu kurmayi bilmiyorum. �zelden yazdigim arkadaslar var, genelikle olumlu konustuk. Bir kisi biraz ters konustu sanirim o da kadin bir arkadasti o y�zden farkli yorumlamis olabilir.

Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Agustos-2022 tarihinde 12:39
İlk gönderen: Kelime Kelime yazdı:

Bu arkadaslarla daha �nce konusmustum ama bir s�redir forumda yoklar, onlara mesaj attim: Mehmet27, Anamuur, mete06, izmir35, nisaluce , ugur, blacksea58, agzimi s�k�n, ali111, melisa01

Telegram grubu kurmayi bilmiyorum. �zelden yazdigim arkadaslar var, genelikle olumlu konustuk. Bir kisi biraz ters konustu sanirim o da kadin bir arkadasti o y�zden farkli yorumlamis olabilir.

Ah yazik yaa, "agzimi s�k�n" diye rumuz almis arkadas. 😔😢😤
Başa Dön
Dexoa Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Dexoa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Subat-2023 tarihinde 14:41
Merhaba Murat Bey,

Biliyorum kesin bir fiyat veremezsiniz ama dis teli taktirmanin su an ortalama fiyati ne kadardir? Kaziklanmamak i�in soruyorum. Adana bana �ok uzak, yoksa size gelirdim.

Bana su anki piyasada ortalama bir fiyat veremez misiniz?

Ayrica �st disleri asagiya uzatmak i�in mutlaka tel mi takilmalidir? Seffaf plaklar ile bu yapilamaz mi? Cevaplariniz i�in simdiden tesekk�r ederim.

Ayrica dislerimin uzatilmasinin y�z�me uygun olup olmayacagi i�in bir plastik cerrah ile mi g�r�smeliyim yoksa dis hekimi de buna karar verebilir mi?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Subat-2023 tarihinde 20:23
Dexoa hanim/bey
Dis teli takan dis hekimleri var.
Onlardan birisi ile g�r�s�n. Her durum farkli bir tedavi gerektirir hepsinin tedavisi farklidir. Uygulama zorunlulugu bulunmayan bir asgari �cret tarifesi mevcuttur
https://www.tdb.org.tr/tdb/v2/ekler/2023_Yili_Rehber_Tarife_Kitapcigi.pdf
Başa Dön
Dexoa Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Dexoa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Subat-2023 tarihinde 12:20
İlk gönderen: aydinmur aydinmur yazdı:

Dexoa hanim/bey
Dis teli takan dis hekimleri var.
Onlardan birisi ile g�r�s�n. Her durum farkli bir tedavi gerektirir hepsinin tedavisi farklidir. Uygulama zorunlulugu bulunmayan bir asgari �cret tarifesi mevcuttur
https://www.tdb.org.tr/tdb/v2/ekler/2023_Yili_Rehber_Tarife_Kitapcigi.pdf

Murat bey, dislerimde kapanma problemi yok ama ben yine de �st dislerimin daha asagida g�r�nmesini istiyorum. Bunu kaplama ile yapmak istemiyorum. Tel takildiktan sonra �st disleri asagiya dogru indirmeye �alisirsak, bu durumda kemik mi uzuyor? Burun ile �st disler arasindaki kemikten bahsediyorum. Eger bu kemik uzamiyorsa, ne uzuyor? Dedigimi umarim anlatabilmisimdir.

Isterseniz video ile g�stereyim.

https://youtu.be/uW7ghTgac60

Videonun 35. saniyesinde yapilan islemden bahsediyorsum.
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Mart-2023 tarihinde 21:38
videoyu izlemedim
ortodonti ile dislerin kafa tasina g�re, birbirlerine g�re, karsi dise g�re konumlari degistirilebilir. Kemigin modelaji yenilenebilir. Ortodontiste gidin.
Kaplama lamineyt gibi amacini asan uygulamalara razi olmayin
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.