![]() |
Sakiz �ignedikten sonra giden koku |
Yanıtla
|
| Yazar | |
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Sakiz �ignedikten sonra giden kokuGönderildi: 06-Kasim-2014 tarihinde 17:24 |
|
Refl�m var.Burun egrligi var sin�zit var ama akut kronik degil . 2 haftadan beri yok belkide yine gelmistir.
Geniz akintisida yok ama olabilir doktorun dedigine g�re yok Sakiz �ignedimi vivedent falimm naneli karpuzlu vs ge�iyor koku ama attimi geri geliyor. dislerimi dolgu oldu baya 7-8 tane ��r�k yok. dis etimdede sorun yok dis tasi temizligi vs yaptim yinede doktorlar g�zden ka�tigi bir seyde olabilir her neyse. Refl� kaynakli ise mide kaynakli ise sakizmi etki ediyor anlamadim.Dil arkasi pis koku yine var. Sizinde b�yle oluyormu acaba sakiz �ignedimi ge�iyormu |
|
![]() |
|
Kader
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 02-Agustos-2013 Konum: Aksaray Durum: Çevrimdışı Puan: 26 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Kasim-2014 tarihinde 17:14 |
|
evet aynen benimde �yle sakiz �ignerken koku olmuyo fakat sakizi attiktan sonra koku yine oluyo galiba sakiz kokuyu bastiriyo yoksa nasi bi a�iklamasi olabilirki bunun?
|
|
![]() |
|
bir hayalim var
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Kasim-2014 tarihinde 23:43 |
|
arkadaslar sakizlar sadece ya kokuyu bastiriyor ya da absorbe edilmesine neden oluyor.
herhangi baska bir a�iklamasi oldugunu d�s�nmuyorum. |
|
|
�areSiZseniz ! �are SiZsiniz !!
|
|
![]() |
|
odor
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Kasim-2014 tarihinde 00:37 |
|
Sakiz Sadece maskeliyor, anlik yani..sebepleri ise kisiden kisiye degisiyor.simdiye dek bir�ok yol denemis herkes ama maalesef nafile.sanrim kanserin tedavisi bulununca bizim de derdimize ��z�m bulunur :)
|
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 10-Eyl�l-2014 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 142 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Kasim-2014 tarihinde 12:59 |
|
evet arkadaslar sakiz maskeliyo.ama benim agiz kokum dizginleri eline almayiversin o zaman sakiz bile ise yaramiyo....
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |