Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

alkol ve gargara

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı chocalate Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: alkol ve gargara
    Gönderildi: 09-Kasim-2014 tarihinde 18:27
Hocam bug�n marketten colgate'in alkol�m�z agiz �alkalanma suyunu aldim.sizce kullansan birseyi olur mu ?( kokuyu artirir mi ? Tip2 ye sahibim.)

http://www.hizliresimyukle.com/image/PgPR
http://www.hizliresimyukle.com/image/PgPc

- fotolari koydum hocam i�erigine bakarmisinz ?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Kasim-2014 tarihinde 20:57
Verdiginiz �r�n�n i�inde bir ka� �esit alkol var

Bunu anlamanin kolay yolunu g�stereyim size:
Alkollerin isimlerinin sonu genellikle ol hecesi ile biter. �rnegin sorbitol, mannitol, mentol, glikol birer alkoldur.

�stelik i�indeki antiseptik sebebi ile bu �r�n en �ok 1 hafta kullanilir. Sonra terk edilmek zorundadir.
-M
Başa Dön
chocalate Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı chocalate Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Kasim-2014 tarihinde 21:37
Hocan peki kullansam fayda saglarimi veya zarar ?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Kasim-2014 tarihinde 22:38
Bu �r�n�n agiz kokusu �zerine uzun tesirli bir faydasi olmaz.
-M
Başa Dön
chocalate Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı chocalate Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Kasim-2014 tarihinde 22:55
Zaten bende biliyorum uzun etki etmeyecegini madem zararli degilmis 1 hafta kullanirim 1 hafta ara veririm,okalar aldim bosa gitmesin :)
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.