![]() |
agiz kokusu olanlarin refl� gastiriti varmi ? |
Yanıtla
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
mahoni
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 422 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Mart-2015 tarihinde 21:18 |
|
Benim bildigim bu k�r damarlari aciyor ve kesinlikle su katmamak lazim etkisi olsun diye.Ama sulandirdiginiz zaman kokuyu yok ediyorsa o baska.Ben bu k�re 3gun once basladim ve kahvaltidan yarim saat once bir kahve bardagi aliyorum.
Ama 25 gun beklettikten sonra ben t�lbentten gecirdimki iri parcalar t�lbente takildi ve daha akiskan oldu.Ama ben koku icin degil saglik icin aliyorum birde kapali damar birakmiyor,diye duymustum. Neyse sifa diliyorum tum arkadaslara. |
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Mart-2015 tarihinde 21:20 |
|
Bu arada ilk ictigimde bende de sarimsak kokusu geliyor ama dislerimi fircaladiktan sonra kesinlikle sarimsak kokusu kalmiyor.Bilgi vereyim dedim.
|
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Mart-2015 tarihinde 22:21 |
|
Bendeki koku sirke olayindan sonra 100de 80 idi.
Ama bu limon sarimsak kurunden sonra 100de 100 yok oldu.Bakalim erken konusmamak lazim yola devam. |
|
![]() |
|
cuma
�ye
Kayıt Tarihi: 18-Ocak-2013 Konum: Ad�yaman Durum: Çevrimdışı Puan: 82 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Mart-2015 tarihinde 09:55 |
|
Kur biteli yaklasik 15 gun oluyor ve hala, agzimdaki o igrenc koku yok..onumuzdeki gunlere bakacaz artik..:)
|
|
![]() |
|
afaff
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Mart-2015 tarihinde 19:50 |
cuma tesekk�r ederiz bilgilendirdigin i�in ileriki zamanlarda yine durumunu g�ncellersen sevinirim bu arada bisey sormak istiyorum 1 k�r yaklasik olarak ka� g�n gidiyor veya ka� hafta? bir de bu soru hem snn hem de mahoni i�in ge�erli sizdeki koku burnunuzdan da geliyor muydu? |
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Mart-2015 tarihinde 21:01 |
|
Cok sevindim Cuma kardes hemde cok.
Sayende benim 20 lik kokum sifir oldu.Bakalim benim kur devam ediyor. daha yarisi var bende 12 gun oldu kullanali ve koku yuzde 99 bitti diyeyim.yuzde 1 de nazarlik olsun
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Mart-2015 tarihinde 23:11 |
|
Cuma bence sarimsak kokuyu baski yapiyor o y�zden gelmiyor.
|
|
![]() |
|
cuma
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Mart-2015 tarihinde 08:31 |
|
Arkadaslar ozelden sormussunuz buraya yazayim cvplari da herkes gorsun.oncelikle kur bitti.ac karnina ve sek ictim.midesi delinenler olmus diyorsunuz.benimki saglam kaldi cok sukur:)herkese iyi gelirmi bilemem.icip icmemekte karar sizin.ama kokunun mideden kaynaklandigina eminseniz icin derim ben.
ben daha once antibiyotik kullandim evet.nidazol,flagy kullanmistim baska hastaliklardan dolayi.agiz kokusunu sifira indirmisti bunlar.biraktigim zaman ise koku tekrar geri geliyordu.dedigm gibi kur biteli 2-3 hafta oluyor.hala koku yok... |
|
![]() |
|
cuma
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Mart-2015 tarihinde 21:29 |
|
Mahoni kardes daim olur insallah..
ahmetmehmet kardes kur biteli 15 gun oldu diorum.hadi kuru uygularken sarimsak kokuyu bastirdi.ya simdi..sarimsakli yemek bile yemedim nerdeyse.. her neyse arkadaslar dedigim gibi ben paylasimda bulunuyorum.denedim ve simdilik bi cozum buldm kokuya kendimce..sizde uygulayin veya uygulamayin tercih sizin.. |
|
![]() |
|
effect
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 02-Eyl�l-2012 Konum: Denizli Durum: Çevrimdışı Puan: 299 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Mart-2015 tarihinde 11:55 |
|
Cuma peki bu karisimi i�ip topluma karistin mi? ��nk� bende bir zamanlar i�tim g�k�ek in �r�nlerinden kokusu dayanilmazdi. hem halitozis problemi olup hemde bunu artiracak seyler kullanmak cesaret isi dogrusu.
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Mart-2015 tarihinde 17:35 |
|
ben, agiz - v�cut kokusu yapar diye birakin sarimsagi; lahana, �ok fazla peynir bile yemiyorum. V�cut gelistirmeye gidecegim fazla protein agiz kokusunu arttirabilir diye ona bile gidip gitmemeye kararsizim. Fazla protein derken protein agirlikli beslenme belki de protein tozu katkisi olabilir.
Siz nasil sarimsagi hem de �ig �ig yutuyorsunuz anlamadim. K�zde, firinda sarimsak sogan agiz kokusu yapmaz derler onlari bile yemiyorum her ihtimale karsi. Kisisel olarak sarimsagi �nerebilecegim tek alan, sakal kil �ikarmak olabilir. Benim faullerim hi� �ikmazdi, bir arkadasin �nerisiyle gece sarimsak s�rd�m sabah kalkinca yikadim �� d�rt g�n sonra faullerim �ikti. �ok g�rlesir diye bir daha kullanmadim. Bir de k�ylerde sa�kiran gibi bir hastalik var, onun �iktigi yer kel kalir sa� �ikmaz. O sa�siz b�lgeye sarimsak s�r�nce sa�lar �ikmaya basliyor. |
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 388 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Mart-2015 tarihinde 14:56 |
|
Su an da k�r�m hazir ama maalesef kullanamayacagim. Deviasyon + konka k���ltme ameliyati oldum. Kan fazla sulanmasin bu aralar :) Zaten 1 hafta sonra sehir disina �ikacagim 3-4 g�nl�g�ne... Nisan'in ilk hafta sonu d�n�p uygulayacagim bu k�r� insAllah bakalim ne olacak?
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Mart-2015 tarihinde 19:59 |
deviasyon + konka k���ltme yani burun eti galiba koku ge�medimi hala sin�zit filanda yapiyordur o ve rahat nefes alamama ? |
|
![]() |
|
bir hayalim var
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Mart-2015 tarihinde 22:29 |
|
arkadaslar bilmiyorum ama nedense ben midemizi �ok fazla d�s�nmemiz gerekmedigi kanisindayim.
Bakin agiz kokusuna neden olmaz demiyorum. Midedeki rahatsizliklar da muhakkak sebep oluyordur. Bu konuda hemfikiriz. Ancak hi� d�s�nd�n�z m� bilmiyorum ama internette mide rahatsizliklari arastirildiginda doktor veya bu rahatsizligi olan kisiler bu mide rahatsizliklarini( gastrit gibi.) direkt insan psikolojisiyle ilgili oldugunu s�yl�yorlar. Yani psikoloji ve stresin mide �zerinde �ok etkin bir tarafi oldugu dile getiriliyor. Haliyle bu sorunumuzun da(agiz kokusu) stres ve psikolojimiz �zerinde 1. derecede etkili oldugunu hepimiz s�yl�yoruz zaten. Ben de d�s�n�yorum ki aslinda �ogumuzun ( hepimiz demiyorum) mide rahatsizligi psikolojimizle neden dogrudan bir iliskisi olmasin ki? Ve bende bu d�s�nce a�ik�asi daha agir basmakta. Sizce de agiz kokusu sorunu olan �ogu kiside mide rahatsizliklari olmasi tesad�fi bir durum mudur ?? Ben tesad�fi bir durum oldugunu d�s�nm�yorum. |
|
|
�areSiZseniz ! �are SiZsiniz !!
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
Sayfa <12 |
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |