Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Sari dis

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı 123yine Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Sari dis
    Gönderildi: 25-Mayis-2014 tarihinde 13:56
hos gelmisin aramiza caresi bulunmayan bir sey ayni sorunlari yasiyoruz
Başa Dön
White now Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı White now Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Subat-2018 tarihinde 16:05
Dis beyazlatmak i�in satilan tozlar saglikli mi? Dislerimi en ucuz ve sn saglikli bir sekilde nasil beyazlatabilirim Murat bey?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Subat-2018 tarihinde 15:16
Soru i�in tesekk�r ederim

Dislerinizin y�zeyinde birikmis sari-kahve rengi kirlilikler varsa, 15-20 dakikalik basit bir temizlik islemi ile dis hekimi kolayca temizleyebilir, parlatabilir ve �ok tatmin edici sonu�lar alirsiniz. �neriyorum.

Ancak eger y�zeyde leke yok ise, minenin kendi dogal rengini biraz beyazlatmak istiyorsaniz o zaman karbamit veya hidrojen peroksit adi verilen bir kimyasal madde s�r�lerek ve isikla aktive edilerek mine renginde yarim veya bir ton beyazlik elde edilebilir. Bu islem bir ka� seans s�rebilir ve sanirim biraz pahali olabilir. Fakat bir ka� ay veya yil sonra eski rengine geri d�n�yor ve sanki hi� beyazlatilmamis gibi oluyor. �nermiyorum.

-M
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı White now Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Subat-2018 tarihinde 18:56
İlk gönderen: aydinmur aydinmur yazdı:

Soru i�in tesekk�r ederim

Dislerinizin y�zeyinde birikmis sari-kahve rengi kirlilikler varsa, 15-20 dakikalik basit bir temizlik islemi ile dis hekimi kolayca temizleyebilir, parlatabilir ve �ok tatmin edici sonu�lar alirsiniz. �neriyorum.

Ancak eger y�zeyde leke yok ise, minenin kendi dogal rengini biraz beyazlatmak istiyorsaniz o zaman karbamit veya hidrojen peroksit adi verilen bir kimyasal madde s�r�lerek ve isikla aktive edilerek mine renginde yarim veya bir ton beyazlik elde edilebilir. Bu islem bir ka� seans s�rebilir ve sanirim biraz pahali olabilir. Fakat bir ka� ay veya yil sonra eski rengine geri d�n�yor ve sanki hi� beyazlatilmamis gibi oluyor. �nermiyorum.

-M

Dis beyazlatici bantlar zararli mi? Crest whitestrip 3D gibi bantlar?
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Subat-2018 tarihinde 07:30
İlk gönderen: White now White now yazdı:

Dis beyazlatici bantlar zararli mi? Crest whitestrip 3D gibi bantlar?

Bana kimyasal yapisini yazabilir misiniz?

Düzenleyen: aydinmur - 10-Subat-2018 tarihinde 07:30
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı White now Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Subat-2018 tarihinde 16:56
https://crest.com/en-us/oral-health/why-crest/faq/what-are-the-ingredients-crest-3d-white-whitestrips

Burada yaziyor.
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Subat-2018 tarihinde 21:14
Etken madde hidrojen peroksitmis. Dogrudur. Disin minesini beyazlatir.

Fakat yavas ve zor gelisen, ge�ici ve zayif bir beyazliktir.
-M
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı White now Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Subat-2018 tarihinde 21:18

Etken madde hidrojen peroksitmis. Dogrudur. Disin minesini beyazlatir.

Fakat yavas ve zor gelisen, ge�ici ve zayif bir beyazliktir.
-M

Kullananlarin �ogunun inci gibi disleri var. �r�n ise yariyor. Zararli mi sizce Murat bey?
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Subat-2018 tarihinde 21:24

Kullananlarin �ogunun inci gibi disleri var. �r�n ise yariyor. Zararli mi sizce Murat bey?

Disleri inci gibi yapmaz. Inci gibi olmasi temenni mahiyetinde subjektif bir tespit olabilir. Beklentinizi azaltin. Yavas ve zorlukla bir veya 2 ton beyazlatir. Zaman i�erisinde disler eski rengine geri d�ner.

Biliyorsunuz Hidrojen peroksit oksijenli sudur.
Uzun s�re kulanilirsa kanserojen olabiliyor. Bunun disinda bir zararini bilmiyorum.
-M
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı White now Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Subat-2018 tarihinde 21:29

Disleri inci gibi yapmaz. Inci gibi olmasi temenni mahiyetinde subjektif bir tespit olabilir. Beklentinizi azaltin. Yavas ve zorlukla bir veya 2 ton beyazlatir. Zaman i�erisinde disler eski rengine geri d�ner.

Biliyorsunuz Hidrojen peroksit oksijenli sudur.
Uzun s�re kulanilirsa kanserojen olabiliyor. Bunun disinda bir zararini bilmiyorum.
-M

Dis hekimlerinin yaptigi beyazlatma islemi eski haline d�nm�yor m�?
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Subat-2018 tarihinde 22:01

Evet eski haline geri d�n�yor.

Dis hekimleri de hidrojen peroksit veya bunun benzeri olan karbamit peroksit kullanir.

Kim uygularsa uygulasin (dis hekimleri dahil) disler zorlukla, ge� ve yavas olarak beyazlasir. Bir s�re sonra disler eski rengine geri d�ner.
-M
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı White now Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Subat-2018 tarihinde 12:34

Evet eski haline geri d�n�yor.

Dis hekimleri de hidrojen peroksit veya bunun benzeri olan karbamit peroksit kullanir.

Kim uygularsa uygulasin (dis hekimleri dahil) disler zorlukla, ge� ve yavas olarak beyazlasir. Bir s�re sonra disler eski rengine geri d�ner.
-M

Murat bey siz en ucuz dis macununu alin heps ayni diyorsunuz ama bazi dis macunlari disleri daha iyi beyazlatiyor. Bunun sebebi nedir ? Colgate optik white mesela.
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Subat-2018 tarihinde 12:58

Murat bey siz en ucuz dis macununu alin heps ayni diyorsunuz ama bazi dis macunlari disleri daha iyi beyazlatiyor. Bunun sebebi nedir ? Colgate optik white mesela.

Ben �yle d�s�nm�yorum.
Bende olusan d�s�nce macunlarin arasinda kayda deger bir fark bulunmadigi seklindedir. I�eriklerini elinize alip okuyunuz. Ya tatlandiricisi, ya asindiricisi, ya renklendiricisi, ya koku vericisi azicik farklidir Veya flor ve kalsiyum i�erikleri binde birka� miligram farklidir. �nemsiz farklar vardir.

�ok �zel ama�li ve ila�li bazi macunlar vardir. Onlari ayri tutarsak dis macunlarinin i�erikleri birbirlerine �ok yakindir.

Siz bir markanin daha iyi oldugunu d�s�n�yorsaniz onu alin tabi. Bana fikrimi sorduklari i�in bireysel fikrimi s�yledim. Markete girin ve en ucuzunu alip kullanin. Paraniz cebinizde kalsin.
-M

Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Ocak-2020 tarihinde 20:08
Hocam bir sorum olucak cevabiniz �ok �nemli ve merak ediyorum ,

Dis taslarim yogundu ve doktora randevu alip temizlettim o g�nden sonra hep dis ve mide a�isindan saglikli ev yiyecekleri t�kettim ve yarim saat sonra fir�aladim doktorun temizledigi gibi o g�n ge�ti ertesi g�n arkadasimin israriyla 1 bardak kahve i�tim fakat aradan 6 7 saat gibi bir s�re ge�ti ve hi� disimi fir�aliyamadim su ile gargara yapamadim sadece agiz t�k�r�g�m kahve tadini yok etti zamanla , fakat dislerime baktigimda �ok hafif noktaciklar g�rd�m yani tertemizdi 1 g�n �nce temizletmistim dedigim gibi 1 kahve i�tim 7 saat sonra hemen bu halini aldi agzimi elma sirkesiyle gargara yaptim normal fir�a ve macunla �ok kez fir�aladim fakat o noktalar duruyor ve ben biliorum bu noktalar arttik�a yine distasina d�n�scek bu durum normal midir? siz bana ne �nerirsiniz hocam tekrar doktordan sira alip o ufacik lekeleri kaldirtmak dogru olur mu yoksa kendimizin yapabilecegi bir y�ntemle o minnacik en fazla 6 7 tane nokta �ok ayrik duruyorlar bunlar kendiliginden yok olmasi m�mk�n m�? t�m bunlarin disinda dis eti kanamasi yasiyorum yogun sekilde yaklasik 1 aydir fir�aliyorum k�t� beslenmiyorum d�nki kahve istisna olarak fakat dis eti kanamam ge�medi halen bana ne �nerirsiniz hocam biraz karmasik anlattim kusura bakmayin.
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Ocak-2020 tarihinde 21:42
Dis eti kanamasi k�t� fir�aladiginizin eb belli ip ucudur. Muhtemelen ya yumusak fir�a kullaniyor ya yumusak fir�aliyor veya 3 dakikadan kisa fir�aliyorsunuz. Defalarca bu sayfayi yazdim. Yine yaziyorum:
http://www.drmurataydin.com/dis-nasil-fircalanir.html
6-7 tane leke muhtemelen d�s y�zeyinde bulunmasi muhtemel �ukurcuklara dolmus olabilir. sayfada yazdigim sekilde fir�alarsaniz ge�ebilir. Kalmasi bir hastalik degildir. Tas yapmasi kesin degildir. G�z�m�zde b�y�tmemek lazimdir.
-M
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Ocak-2020 tarihinde 23:03

Dis eti kanamasi k�t� fir�aladiginizin eb belli ip ucudur. Muhtemelen ya yumusak fir�a kullaniyor ya yumusak fir�aliyor veya 3 dakikadan kisa fir�aliyorsunuz. Defalarca bu sayfayi yazdim. Yine yaziyorum:
6-7 tane leke muhtemelen d�s y�zeyinde bulunmasi muhtemel �ukurcuklara dolmus olabilir. sayfada yazdigim sekilde fir�alarsaniz ge�ebilir. Kalmasi bir hastalik degildir. Tas yapmasi kesin degildir. G�z�m�zde b�y�tmemek lazimdir.
-M

heryerde yumusak fir�a satiliyor orta sert fir�a ger�ekten bulamiyorum :( eczaneler bile yumusak satiyor , dogru fir�alama yapildiginda dis etinin d�zelmesi maksimum ka� g�nde d�zelir hocam ve ben her yemekten sonra fir�aliyorum �� dakikadan fazla bile fir�aliyorum fazla fir�alamanin zarari yoktur degilmi? faydasi varmidir? bunuda yanitlarsaniz sevinirim hocam tesekk�rler.
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Ocak-2020 tarihinde 09:01
İlk gönderen: bazenhissediyor bazenhissediyor yazdı:

heryerde yumusak fir�a satiliyor orta sert fir�a ger�ekten bulamiyorum :( eczaneler bile yumusak satiyor , dogru fir�alama yapildiginda dis etinin d�zelmesi maksimum ka� g�nde d�zelir hocam ve ben her yemekten sonra fir�aliyorum �� dakikadan fazla bile fir�aliyorum fazla fir�alamanin zarari yoktur degilmi? faydasi varmidir? bunuda yanitlarsaniz sevinirim hocam tesekk�rler.

Dogru dis fir�asi ile kanayan dis eti ertesi g�n d�zelmis olur. Eger d�zelmiyorsa dis hekimin tarafindan dis tasi ve plak temizligi yapilmasi gerekir.

3 dak uzun veya g�nde 2 den fazla dis fir�alamanin zararli oldugunu d�s�nm�yorum.

Agiz kokusu sebebi ile bana m�racaat edenlerin ikinci en �nemli b�l�m� yumusak fir�a kullananlardan olusuyor.

Yumusak fir�ayi terk etmeden agiz kokusundan kurtulmak pek m�mk�n degildir

Yumusak fir�ayi terk etmeden dis eti kanamasindan kurtulmak da pek m�mk�n olmaz.
-M

Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Ocak-2020 tarihinde 15:03

Dogru dis fir�asi ile kanayan dis eti ertesi g�n d�zelmis olur. Eger d�zelmiyorsa dis hekimin tarafindan dis tasi ve plak temizligi yapilmasi gerekir.

3 dak uzun veya g�nde 2 den fazla dis fir�alamanin zararli oldugunu d�s�nm�yorum.

Agiz kokusu sebebi ile bana m�racaat edenlerin ikinci en �nemli b�l�m� yumusak fir�a kullananlardan olusuyor.

Yumusak fir�ayi terk etmeden agiz kokusundan kurtulmak pek m�mk�n degildir

Yumusak fir�ayi terk etmeden dis eti kanamasindan kurtulmak da pek m�mk�n olmaz.
-M

sizin tavsiye ettiginiz orta sertlikte fir�ayi 2 lira gibi bir fiyata aldim yumusak fir�aya 15 lira param bos yere gitti , hocam kanama genelde i� kisimdaki dis etlerinde oluyor dediginiz stilde d�rt d�rtl�k bir fir�alama yapicagim insallah disetlerim d�zelir
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Ocak-2020 tarihinde 16:16

sizin tavsiye ettiginiz orta sertlikte fir�ayi 2 lira gibi bir fiyata aldim yumusak fir�aya 15 lira param bos yere gitti , hocam kanama genelde i� kisimdaki dis etlerinde oluyor dediginiz stilde d�rt d�rtl�k bir fir�alama yapicagim insallah disetlerim d�zelir

Evet Banat Compact model fir�a 2 liradir.

Sitede yazdigim sekilde bastirip kanamasina g�z yumarak 2 defa 3 er dakika fir�alayiniz.

Dis eti kanamalarinizi 1 g�n sonra buradan yaziniz. Birinci g�nde dis eti kanamaniz konusunda bilgi sahibi olamadiysaniz ikinci g�n yaziniz. Toplulugu ve beni bilgilendirirseniz sevinirim
-M

Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Ocak-2020 tarihinde 16:35
Hocam eski kanayan i� kisimlarda kanama g�r�nm�yor iyilesme g�zlemliyorum fakat bu seferde ilgin� sekilde �n �st dislerimde kanama basladi acaba oralardaki dis etlerini bundan �nceki zamanlarda yetersiz mi fir�aladigim i�in kanamaya basladilar yoksa sert mi uyguluyorum? birde �n �st dislerimde kanama var demistimya hocam kanama cebinin �zerinde �ok minik 1 2 tane nokta beyaz ve 2 dis arasi mesafe kadar yari seffaflikta beyaz tabaka gibi birsey var internetten merak edip baktim l�koplaki gibi bir tanim �ikti ama benimki o mu degil mi bilmiyorum ve bu beyazliklarda tam kanamanin �st kisminda , orta sert dis fir�am macun kullanmiyorum durum bu sekilde hocam 2 g�n oldu i� kisimlar iyilesti ama �n �st dislerde 2 g�nd�r kaniyor sabahta kanadi �gleden sonra yemek yedim yine kanadi ben g�nl�k �� �g�nn yiyorum ve sadece �g�n sonralarinda fir�aliyorum disimi yatmadan �nce su i�iyorum genelde yemek sonrasi pek birsey yemiyorum o y�zden ����nc� son �g�nde dis fir�alamam yeterli diye d�s�n�yorum. Simdi nasil bir yol izlemeliyim hocam ne yapmaliim kanamali yerin �zerine devam mi etmeliyim beyaz �ok ufak 2 tane falan nokta ve 2 dis mesafesinde yari saydam beyaz �rt� tarzinda tabaka yeni g�rd�m bunlari kanamayla ortaya �ikti sanki , biraz karisik anlatmis olabilirim kusuruma bakmayin simdi nasil bir yol izlemeliyim hocam bu durumda tesekk�rler.
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Ocak-2020 tarihinde 16:53
Dis fir�anizin ve Dis etinizin fotografini g�sterebilir misiniz?

Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Ocak-2020 tarihinde 10:24

Dis fir�anizin ve Dis etinizin fotografini g�sterebilir misiniz?

Hocam simdi sabah disimi fir�alarken o beyaz tabakaya degdirmemeye �zen g�sterdim ama o tabaka dagildi ve altindan diger dis etlerime kiyasla daha kirmizi ve yanma hissi veren bir dis eti var ve dis fir�asi yine deger degmez bu tabakanin oldugu alttaki disten kan geliyor hizlica bende �ok hafif dokunus yaptim oraya bu nedir ne degildir doktora gitmeye gerek varmidir tabaka dagildi kirmizi bir dis eti ve yanma hissi kaldi geriye kanasada yinede orayi fir�alamaliyim yoksa belli bir s�re oralari es mi ge�meliyim dis fir�asinin ambalajinda orta sert yaziyordu bu arada hocam suan nasil bir yol izlemeliyim tesekk�r ederim.
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Ocak-2020 tarihinde 13:52
Fir�anizin resmi geldi Bu Fir�a benim istedigim fir�a degildir.
Diger fotograflariniz gelmedi.
-M
Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Ocak-2020 tarihinde 16:04
Hocam ozaman sert yazan fir�a mi alalim?
Ya da siz foto yollarmisiniz? Hem marka hem de �zerinde tam ne yazdigini g�steren bilgiler olsun l�tfen 🙏🏾
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Ocak-2020 tarihinde 18:39
İlk gönderen: mahoni mahoni yazdı:

Hocam ozaman sert yazan fir�a mi alalim?
Ya da siz foto yollarmisiniz? Hem marka hem de �zerinde tam ne yazdigini g�steren bilgiler olsun l�tfen 🙏🏾

Bu sayfaya bir g�z atabilirsiniz:
Dis fir�asi markasi fotografi fir�alama sekli mevcuttur

Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Ocak-2020 tarihinde 20:21
Hocam paylasmistim resimleri 2 tane daha atmistim �ikmisti sabah nasil boxulmus g�r�nt�ler anlamadim cevap verdinixmi diye bakmaya gelmistim resimler g�r�nmemis sildim resimleride y�kledim diye :S y�kledigim site mi sorunlu anlamadim hocam suan o beyaxlik yok oldu kirmixilik var dis etinde belirgin sekilde kanama hafifledi ama devam ediyor sixe attigim fir�a �ok iyi artiklari temixliyor hocam neden begenmedinix banat markayi bulamadim interetten getirmek laxim ama bu fir�a hem sert hem iyi temixliyor gibi disetine xarar verdigi i�inmi �yle dedinix hocam?
Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Ocak-2020 tarihinde 18:23
Tesekk�r ederim hocam 🙏🏾
Başa Dön
dvrzener Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı dvrzener Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Subat-2021 tarihinde 14:25
Hocam dis beyazlatma islemi yaptiktan sonra agiz kokusu derdiniz de kalmaz. Bir �ok islem ile agiz kokusu olabilecek seylerden agziniz arindiriliyor.
https://www.periodent.net/dis-beyazlatma-fiyatlari/
Burdan fiyatlar hakkinda bilgide alabilirisniz. �ok pahalli bir islem degildir.
Başa Dön
sincaramistico Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sincaramistico Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Nisan-2021 tarihinde 01:28
Murat hocam dislerdeki hafif renk degisimleri nasil ge�er?
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Nisan-2021 tarihinde 20:40
İlk gönderen: sincaramistico sincaramistico yazdı:

Murat hocam dislerdeki hafif renk degisimleri nasil ge�er?

Fotograf g�rebilir miyim?
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sincaramistico Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Nisan-2021 tarihinde 13:12
https://i.resmim.net/iZmFc.jpg<br>
https://resmim.net/i/iZs5f

hocam �zellikle 3. ve 6. dislerde sikinti var dediginiz gibi banat compact ile sert�e fir�aliyorum ama ge�miyor.
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Nisan-2021 tarihinde 09:28
3 �nc� dis hangisi
6 ici dis hangisi ?
sagdan mi saydiniz soldan mi?
Alttakiler mi �sttekiler mi?
Hangi disi sordugunuzu bilseydim bile fotograf k�t� �ekilmis bu sebeple disler net g�r�nm�yor
Disin arkasi g�r�nm�yor?
"Sikinti" dediginiz sey nedir belli degil?

Bu soruya ne s�ylesem kehanet olur :-)

Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sincaramistico Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Nisan-2021 tarihinde 12:31
Hocam vallaha en net �ekebildigim fotograf buydu yeniden �ekmeyi deneyeyim. Saymaya sol alttan baslamistim.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sincaramistico Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Nisan-2021 tarihinde 12:35
https://i.hizliresim.com/5d7ho3.jpg hocam g�rd�g�n�z gibi alttaki disler �stteki dislere g�re daha sari bir renge sahip.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.