![]() |
sebebi nedir |
Yanıtla
|
| Yazar | |
esmacetinkurt
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 15-Haziran-2021 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: sebebi nedirGönderildi: 15-Haziran-2021 tarihinde 22:15 |
|
Merhaba herkese 21 yasindayim g�zellik merkezinde �alisiyorum son zamanlarda hem agzimdan hem de burnumdan k�t� koku �ikiyor etrafimdakiler rahatsiz oluyor isim geregi insanlarla yakin mesafede bulunuyorum bu y�zden bir an �nce sebebini bulmam gerek arkadaslar refl� degilim midemde eksime yanma yok hi� olmadi biraz arastirdim bogaz refl�s� olabilir mi acaba bir sorum daha olacakti bogazimda bi gurultu sesi olduktan sonra mideme iniyor ayni sekilde o ses midemde oluyor daha sonra da gece yatarken bagirsaklrimda gurultu oluyor okudugunuz i�in �ok tesekk�rler....
|
|
![]() |
|
ali1111
�ye
Kayıt Tarihi: 10-Haziran-2021 Konum: Bartin Durum: Çevrimdışı Puan: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Haziran-2021 tarihinde 22:20 |
|
benim de gurultu sikayeti var esma kardes ayni sekilde tam da �nce bogaz sonra mide sen de su i�tikten sonra balgam da oluyor mu veya seffaf yapiskan bogazda
|
|
![]() |
|
ali1111
�ye
Kayıt Tarihi: 10-Haziran-2021 Konum: Bartin Durum: Çevrimdışı Puan: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Haziran-2021 tarihinde 22:28 |
|
farenjit te var mi bogaz arkasinda kizariklar yani
|
|
![]() |
|
esmacetinkurt
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 15-Haziran-2021 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Haziran-2021 tarihinde 22:33 |
|
oha ger�ekten de var kizariklar anneme baktirdim simdi su i�erken yapiskanlikta oluyor genizde acaba geniz akintisi mi bogaz refl�s� m� l�tfen bilen biri s�ylesin aglicam simdi ayni sorunlari yasiyoruz resmen
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Haziran-2021 tarihinde 08:52 |
|
Bende de faranjit var ama su i�ince guruldama sikayetim yok bogazimda. Ama yapiskan bir balgam oluyor yani sadece su i�erken degil genel olarak. Mesela disimi fir�alarken agzimi a�ik tuttugumda balgam geliyor sanki agzima
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Haziran-2021 tarihinde 23:08 |
geniz akintisi, burun eti, burun bozuklugu vs gibi sorunlardan dolayi olur. tahminimce refl�. bogaz kirmizi kizariklik kabarcikli mi hafif. refl�, geniz akintisi yapiyor, bogaz refl�s� �zellikle mide de eksime filan belli etmez kendini. sessiz refl� diye biliniyor. |
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Haziran-2021 tarihinde 07:23 |
|
Ne yapmak gerek bunun i�in. Benim yedigim besinler kokuyu etkilemiyor. Saglikli besleniyorum koku azalmiyor mesela, ya da bazi g�nler hamur isi kizartma yagli vs yiyorum koku artmiyor
|
|
![]() |
|
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Agustos-2021 tarihinde 19:37 |
|
Arkadaslar banada bogaz refl�su teshisi kondu bende de ayni belirtiler var birde ek olarakbazen �yle bir bogazim kuruyup aciyorki anlatamam su icsemde gecmiyo birde agzim s�rekli yapis yapis sizinde oylemi
IP Sil Hizli Cevap |
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Agustos-2021 tarihinde 19:57 |
|
Benim agzim yapis yapis degil ama �zellikle sabahlari bogazimda degisik tadi olan bi balgam oluyo �ikaramiyorum ama asla �ikmiyor 1 saat ugrassam da �ikmiyor kusuyorum yine cikmiyor �g�rd�kce artiyor. Biseyler yiyince biraz rahatliyor bogazim
|
|
![]() |
|
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Agustos-2021 tarihinde 20:18 |
|
Benim bu aralar bogazim acayip kuruyo birde aciyo asinmis gibi ve koku artti
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Agustos-2021 tarihinde 21:16 |
|
Faranjit olmussun b�y�k ihtimal
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |