![]() |
Dis eti diplerinde beyazlik |
Yanıtla
|
| Yazar | |
esmacetinkurt
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 15-Haziran-2021 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Dis eti diplerinde beyazlikGönderildi: 24-Haziran-2021 tarihinde 07:33 |
|
Merhaba herkese d�n de olmak �zere 1,5 g�n herhangi bir agiz bakimi yapamadim islerimden dolayi yogundum sabah uyandigimda dislerimi fir�alayacakken dis eti diplerimde beyaz �izgiler oldugunu g�rd�m bunun geniz akintisi veya refl� ile bi ilgisi var midir?
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Haziran-2021 tarihinde 07:55 |
|
Bu beyazliklar uzun s�re kalinca dis tasi olusturuyor. Bende de oluyor bazen fir�alasam bile oluyor. 1 g�n fir�alamasam hemen tas olusmaya basliyor. Yani o beyazliklar olusuyor. Sebebi �st solunum yolundaki bozukluklar, geniz akintisi olabiliyor evet. Ben de bilmiyordum ama burada �grendim. Rahat nefes alamamak bile dis etini etkiliyormus
|
|
![]() |
|
esmacetinkurt
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 15-Haziran-2021 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Haziran-2021 tarihinde 10:53 |
|
Tesekk�r ederim yanitladigin i�in nicksiz, o zaman bizim sorunumuz bunlardan dolayi oluyor degil mi ya bu sebeplerin �st�ne gitmek gerekir
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Haziran-2021 tarihinde 12:34 |
|
Yani sanirim bunlardan dolayi diye d�s�n�yorum. Bende eskiden �ok tartar vardi ve bu sebeple dis etlerim biraz �ekildi. Arada bosluklar olustu. K�c�kken cok bakmiyordum dislerime ailem de �ok �st�ne d�smemis. 2 yildir falan d�zenli temizletiyorum hi� tartar olusumuna izin vermedim ama iste s�rekli fir�alasam bile o beyazliklar olusuyor yani sabahtan aksama kadar bile olusabiliyor. Demekki ters giden biseyler var c�nk� ailemde herkesin disleri saglikli ve hi�biri dis fir�alamaz. Evde tek ben fir�aliyorum ona ragmen b�yle..
Burnumdan saglikli nefes alamiyorum sebep bu olabilir, hatta agiz koku sebebi de bu c�nk� geniz akintisi yapiyor. �st�ne gitmek lazim |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |