![]() |
agiz kokusu ge�enlerden rica ediyorum! |
Yanıtla
|
| Yazar | |
zeynep
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: agiz kokusu ge�enlerden rica ediyorum!Gönderildi: 22-Mart-2015 tarihinde 12:20 |
|
arkadaslar nefes yada agiz kokusu olanlar bunu yillarca ugrasip ge�iremeyenler suanda ise tamamen iyilesmis yada iyiye dogru gidenler bunu ilk farkettikleri an dan baslayarak gittigi t�m doktor ve g�rd�g� t�m tedavileride i�ine alacak sekilde detaylariyla anlatabilir mi nasil ge�tigini bana gelen �zel mesajlarda dahil herkes bunu soruyo aslinda ve bende merak ediyorum ve bunlari soruyorum ge�mis paylasimlarim hepsini okuyunca birbirine giriyo l�tfen b�y�k bir iyilik yapmis olcaksiniz bunu sadece kendi adima istemiyorum
|
|
![]() |
|
zeynep
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Mart-2015 tarihinde 10:02 |
|
ilk �nce size iyi tatiller diliyim o zaman:) cevap yazdiginiz i�in �ok mutlu oldum aslinda ben bu doktorlarin hepsine gittim sanirim bi tek psikolog kalmis. arastirip iyi bir psikologtanda yardim almaliyim tavsiyeniz zerine. hijyen konusundada sizi dinlicem aslinda dikkat ediyorum ama mlesef fazlasi gerektigi konusunda haklisiniz:) bu sorunu yasayan herkes her doktoru denemis gibi g�r�n�yo. sundan eminim ki bunu nedenini bulan biri burdaki her insanin �aresi olacak t�m insanlipga faydasi dokuncak iyileseyim �nce bu sitedekileri kurtarcam:)
|
|
![]() |
|
bir hayalim var
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Mart-2015 tarihinde 22:25 |
|
zeynep ve t�m arkadaslarim l�tfen benim s�yledigim �r�nlere fazla bagli kalmayin.
Sizlere iyi gelen �r�nleri bulup onlari kullanmaya gayret edin. Size iyi gelmeyen bir �r�n olursa kullanmayi birakmanizi s�ylemek isterim. S�yledigim �r�nler konusunda kimseyi yanlis y�nlendirmek istemem a�ik�asi. Tekrar s�yliyim dedigim seyler sadece tavsiyedir. |
|
|
�areSiZseniz ! �are SiZsiniz !!
|
|
![]() |
|
skywalker
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Nisan-2015 tarihinde 00:08 |
|
zeynep hanimin cevap verdigi arkadasin cevabi nerdeki?
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |