![]() |
�zel dis hekim raporu devlette ge�erli mi |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: �zel dis hekim raporu devlette ge�erli miGönderildi: 12-Ekim-2015 tarihinde 17:16 |
|
Murat Hocam, agiz kokusu ile alakali degil ama, internette en yeni cevap 2012 tarihli oldugu i�in burda da bulunsun istedim. Sizin bu konuda bilginiz oldugunu d�s�nd�g�m i�in soruyorum.
�zel bir poliklinikte yirmilik dislerimi �ektirecegim ama d�rt bes g�nl�k rapor almak zorunda kalacagim. Dis hekiminin verecegi rapor devlet kurumunda ge�erli olur mu? Telefonda dis hekiminin asistanina sordum o da bilmiyor. Sadece " Paranizin bir kismini almak i�in devlette doktor heyetine g�r�nmeniz lazim, rapor isini dis hekimine sorarsiniz." dedi. Arkadaslar da kesin bir sey s�yleyemedi. Hocam, muayenehane degil �zel dis polikliniginden alinan rapor ge�erli midir, ge�erli ise en fazla ka� g�n ge�erli olur? Tabii, daha �nce dis i�in rapor alan arkadaslar da yardimci olabilir.(�grenci vs degilim, memurum.) |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Ekim-2015 tarihinde 20:34 |
|
Devamsizlik (�cretsiz izin, mazeret beyani) i�in kabul edilir, �zl�k haklari (geri �deme, tazminat, bilirkisi) i�in kabul edilmez. Kurumlara g�re degisiklikler olduguna tanik oldum.
En dopru davranis, raporu teslim edeceginiz kuruma gidip sormaktir. Ben �zel dis hek muayenehanesinden 4 g�nl�k rapor getirmek istiyorum kabul edermisiniz diye sorun. S�rprizden korunursunuz -M |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Ekim-2015 tarihinde 00:16 |
|
Tesekk�r ederim hocam. Samimi oldugum bir amirime sormustum o da kararsiz kaldi. Baskasina sorsam bilmese bile "B�t�n yaz niye �ektirmedin?" diye bi de fir�a atar. "Keyfimden �ektirmiyorum, yillardir bu sorunla bogusuyorum ben de doktora gitme sevdalisi degilim" diyemem tabii :) :( Bu da agiz kokusunun yarattigi sosyal problemlerden biri iste.
Diger hastalar, engelliler falan bir sekilde hastaliklarinin olumsuz y�n�n� asiyorlar ama bu agiz kokusu resmen ayagimizda-agzimizda pranga. Hakliyken konusamiyoruz, meslekte y�kselmeye uygunken geri �ekiliyoruz, toplumdan ka�iyoruz. Herkesin "Perfect space"i var bizim "bad space"imiz var. |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |