![]() |
10 yillik tecr�belerimle bu belayi defedecegiz! |
Yanıtla
|
| Yazar | |
kokuylasavasan
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 05-Mart-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: 10 yillik tecr�belerimle bu belayi defedecegiz!Gönderildi: 05-Mart-2012 tarihinde 00:10 |
|
Degerli arkadaslarim,
Nasrettin Hoca; "bana esekten d�sen birini bulun," demistir. Iste o "esekten d�sen biri" benim. Bu ve bunun gibi bir�ok platformda binlerce arkadasimiz agiz kokusu belasindan sikinti yasadigini dile getirmekte, ��z�m aramakta! Bende bu d�sman y�z�nden �ok �ile �ektim. Uzun yillar boyunca bu konuyu �ok detayli ele aldim; ince eleyip sik dokuyarak bu hastalikla ilgili �ok �nemli bilgilere ve tedavi y�ntemlerine ulastim. Bu hastalik beni asosyallestirdi ama yildiramadi! Arastirmaya sevk etti, ruhsal olarak yikim yasatsa da zihinsel olarak gelsimime yardim etti. Sizlere hayat hikayemi anlatip, �ektiklerimi paylasacagim. Kesinlikle kendi reklamini yapan biri degilim, birazdan anlatacaklarim benim m�cadelemi anlatiyor. Bu sayede kazandiklarim; yillarin, y�ntemlerin ve hastalarin �ok �zenli bir sentezidir. Hi�bir tecr�bem y�zeysel degil olduk�a derindir. Bundan sonra bu beladan ger�ekten kurtulmak t�m arkadaslara tecr�belerimi aktaracagim. Korkmayan, yilmayan, azmi y�ksek olan herkesin bu beladan kurtulmasina yardim edecegim. Inanin imkansiz degil! Hayatim 17 ila 22 yas araliginda alkol ve kadin d�sk�nl�g� y�z�nden verimsiz ge�ti. Sigara kullanirdim ve sagligimi umursamazdim. 22 yasimda bir iliski esnasinda t�kr�g�m�n koktugunu farkettim. Olayin �zerinde gidince agzimin kokmaya basladini anladim. Sakizlar, agiz hijyeni i�in �abalar vs. derken kendimi bir bataklikta buldum. Kurtulmak i�in �areler aramaya basladim. 22 yasimdayken yurtdisindan ila�lar ithal ettim. Gargaralar, sprayler derken durum iyice k�t�lesti. Arkadaslarimdan, �evremden uzaklasmaya basladim. Asosyallestik�e zihinsel gelisim a�isindan evrim ge�irmeye basladim. �ncelikle korkun� bir arastirma aliskanligi, okuma, �grenme derken bitmez dedigim �niversiteyi bir �irpida bitirdim. Elimi attigim her iste basari g�stermeye basladim. Bilgisayar, yabanci dil, internet, is-g�� hi� ummadigim bir yerde buldum kendimi... Bu hikayeyi aslinda en k�t� hadiselerin bile yazgida kisi bir hayra vesile olabilecegini g�stermeye ve size moral vermek i�in anlattim. L�tfen baska yere �ekmeyin. Arkadaslar msn adresim: [email protected] buradan elimden geldigince size yardimci olamaya �alisacagim. Size onlarca soru y�neltecek ve cevaplara g�re yapmaniz gerekenler hakkinda fikir verecegim. Sorularima y�rekli cevap veren, bu beladan kurtulmakta ger�ekten azimli olan herkesi kurtacagim. Yeter ki bunu ger�ekten isteyin. 10 yillik �alismalarin hepsini sizinle paylasacagim! L�tfen diger platformlardaki arkadaslarin da bana ulasmasini saglayin. Birlikte daha g��l�y�z! |
|
![]() |
|
quiet
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Mart-2012 tarihinde 14:37 |
|
tecr�belerini msn den degil de daha �ok kisiye ulasabilecegin bu platformdan paylassan olmaz mi bu arada sen su anda kurtuldun mu bu hastaliktan yoksa hala savasiyor musun
|
|
![]() |
|
qwerty
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Mart-2012 tarihinde 21:29 |
|
soru1: iyilesebildiniz mi?
soru2: neden herkesle tek tek mail yolu ile iletisim kurmayi tercih ediyorsunuz, burada herkesin faydalanabilecegi bu a�ik forumu kullanma se�eneginiz varken ? |
|
![]() |
|
kokuylasavasan
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 05-Mart-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Mart-2012 tarihinde 11:22 |
|
selam arkadaslar,
�yle �nyargilisiniz ki, inanin insanin yardim etme azmini yerlebir ediyorsunuz. ne bekliyorsunuz anlamadim? "nane �igneyin ge�er" desem mutlu mu olacaksiniz ? her insanin ayri sikintilardan basina gelen bir durum bu. siz benden genelleme yapmami istiyorsunuz. degerli murat hocam d�n yolladigim e-posta "hakkinizda olumlu seyler d�s�nm�yorum" seklinde bir cevabi uygun g�rm�s. her platforma ayni mesaji yaziyormusum. halbuki burada muzdarip kisilerle iletisime ge�me �abam oldugu �ok a�ik! kaldi ki sizlerin ortak platformda genelleme yaparak kurtardiginiz hasta sayisi ka� ? hangi platformda g�zlerdeki sinirlere tutunmus bakterilerden s�z ediyorsunuz ? veya ben simdi burada �ikip "hepiniz g�z hastasisiniz," desem, b�yle bir genelleme yapsam, hem umut tacirligi yapmis ayni zaman da bir nevi cinayet islemis sayilmaz miyim ? b�yle b�y�k �nyargilari olan, kapali ve �ekimser insanlara yardim etmek zaten imkansiz! sizin i�in dua etmekten baska birsey yapamam. ayrica sorunuza cevap olarak evet, ben kurtuldum... darisi basiniza. ge�mis olsun. |
|
![]() |
|
groundpetite
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Mart-2012 tarihinde 05:44 |
|
Bu durumun hastalari edilgen ve manipulasyona a�ik hale getirdigiden daha �nce de bahsetmistim.Ben bu noktada diger kullanicilara internetin,�zel bilgilerinizi dikkatsizce paylastiginiz durumlarda ne kadar tehlikeli olabilecegini animsatmak istiyorum.Sadece bir hatirlatma.
|
|
![]() |
|
compor
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Mart-2012 tarihinde 19:37 |
|
Amway reklamina benzer bir giris yapmissiniz. Hi�birsey s�ylemeden herseyi vaadeden insanlardan birsey beklememeyi �oktan �grendik biz.
Makul mantikli �neriler yapmadiginiz m�ddet�e bu forumda kimsenin sizi umursamasini beklemeyin. Dua da istemeyiz, sagolun kalsin. |
|
![]() |
|
hakan
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Ekim-2012 tarihinde 13:33 |
|
arkadaslar dil �zerindeki pas i�in(hidrojen s�lf�t ��r�k yumurta kokusu ,Metil Merkaptan Diski kokusu
Skatole Diski kokusu) vs. i�in ceviz yapragi alip bir-iki tutam tencereye atin kaynatin kisik ateste 5-10 dk daha sonra �zerine zeytinyagi ilave edin �zellikle sabah ve aksam gargara yapin + mideden koku geldigini d�s�n�yorsaniz 50 gr hindistan cevizi ve 500 gr bal karistirip g�nde 3 veya daha fazla 1 tatli kasigi yutun bu bilgiler ibni sina kitabindan,yardimci olabilirim diye yazdim |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |