Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Dis hastahanesi

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Dis hastahanesi
    Gönderildi: 30-Ekim-2012 tarihinde 20:29
Arkadas iyi g�zel yaptiniz, ayri bir dis hastanesi a�tiniz da ne hasta mahremiyeti ne birebir d�zg�n g�r�sme var.

Ayni odada ��-d�rt doktor, bir sekreter var. �� d�rt de hastayi ekleyin etti mi 9-10 kisi. Arada i�eri girip �ikan teknisyenler -veya baska bir sey, adini bilmiyorum- ; �st�ne "on dakika �nce igne yapmistiniz, agzim uystu" diye gelenler vs tam bir curcuna ortami.

Kim bu kadar kisinin i�inde "agzim kokuyor" diyebilir?Biz mecbur muyuz baskasinin yaninda bu konuyu konusmaya!

Genelde �zelde de ayni durumlar oluyor ama hi� olmazsa orada sadece bir sekreter oluyor i�eride.

Düzenleyen: aydinmur - 30-Ekim-2012 tarihinde 20:36
Başa Dön
compor Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı compor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Ekim-2012 tarihinde 01:22
Ben artik �ekinmekten, saklanmaktan, endiselenmekten yoruldum. O kadar yoruldum ki direk s�yl�yorum. Ge�en g�n KBB'ye gittigimde odada 3 doktor ve benden baska 2 hasta daha vardi. Sorun ne diye sordular, direk s�yledim. Zaten doktora gidecek enerjiyi zor buluyorum kendimde, bir de sorunumun ne oldugunu bile s�yleyemezsem bittim demektir. Iyilesme sansimin �ok az oldugunun farkindayim, yine de hi� olmamasindan iyidir. Ben b�yle d�s�n�yorum.
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Ekim-2012 tarihinde 14:32
Bundan sonra anamnez sirasinda hastayi yalniz muayene etmeye karar verdim.
Sizlerden �ok sey �greniyorum.
Hepinize tesekk�r bor�luyum.

Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Kasim-2012 tarihinde 22:35
�ok �ok �ok �nemli bir konu.O kadar temel bir sey ki bu hasta-doktor mahremiyeti, durumun bu olmasi hayret verici ve �ok �z�c�.
Ben de ayni deneyimleri yasadim.A�ik kapidan i�eriyi izleyen hastalar y�z�nden de,anamnez sirasinda i�eri dalan ila� saticilarindan da bazen uydurma bir rahatsizlik gelistirip re�etemi alip direk eve gittigim de oldu,eczandeden ila�lari almaya gerek bile duymadan.
Fiziksel ortam uygun olmadigi i�in panik i�erisinde derdimi anlatmaya �alisirken doktorun tavrimdan dolayi bu adamin derdi kafasinda heralde diye d�s�n�p beni psikiyatriye y�nlendirdigi bile oldu.
Murat Bey sizi tebrik etmek istiyorum, bunun farkinda oldugunuz i�in.Son derece insani bir muayene ortami gelistirdiginizi g�rebiliyorum,ve genel anlamda yaklasiminiz �ok dogru gibi geliyor bana.
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Kasim-2012 tarihinde 18:56
Ben kendi klinigimde daima hasta ile yalniz kalirim. En basindan beri bu hep b�yleydi. Fakat bazen baska kliniklerde hasta muayene ettigim oldu. Misafir klinikte o klinigin kurallarina uymak zorunda kaldim, yanima asistan bir bayan verdiklerinde bayani disari �ikarmadan muayene ettigim olmustur.

Bu arada neden yanimiza asistan aldigimizi a�iklamak istiyorum:

Hasta "doktor bana sarkintilik etti" diye sikayet edebiliyor. Veya "benden fazladan para istedi" diye sikayet edebiliyor. B�yle iftira veya k�t� niyetli dedikodulardan korunmak i�in yanimiza sahit anlaminda asistan aliyoruz.
-M

Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.