![]() |
Mide sorunlari |
Yanıtla
|
| Yazar | |
effect
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 02-Eyl�l-2012 Konum: Denizli Durum: Çevrimdışı Puan: 299 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Mide sorunlariGönderildi: 04-Mayis-2013 tarihinde 20:50 |
|
Mide sorunlarina �ok iyi gelen herbalist Ibrahim G�k�ek in k�rlerinden aldim. (lahana suyu ve iksir diye adlandiriyor) Daha �nce de kullanmistim.
gastrit ve refl� var bende. Her ne kadar yaptirdigim testler birbirinden farkli sonu�lar verse de bariz sekilde refl� belirtileri var. Ayrica bir arkadas sogan yemedigim halde sogan yemisim gibi bir tat var agzimda demisti. Tamamen mide-refl� kaynakli. Bende de ayni durum s�z konusu. En son gittigim kbb doktoru (ben geniz akintisi diye tutturdum ��nk�) refl� bulgulari tespit etti. ve refl� baskilayici bir ila� verdi. Sallantili ara� yolculugunda sikayetlerim tavan yapiyor. Les gevsekligi endoskopi sonucunda �ikmadi. Zaten yedigim seyler vs gelmiyo sadece yogun bir asit (bozuk bir yapida iltihapli gibi) hissediyorum agzimda. Antral gastrit ve refl� tedavisi konusunda bilgisi olan var mi? refl� tamam ama, antral gastrit geri d�n�s�m� olmayan bir hastalik mi? |
|
![]() |
|
ornitop
�ye
Kayıt Tarihi: 09-Subat-2013 Konum: �zmir Durum: Çevrimdışı Puan: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Mayis-2013 tarihinde 23:04 |
|
ibrahm gokcek kurlerinin faydasi varmi gercekten?
|
|
![]() |
|
coqnfechn
�ye
Kayıt Tarihi: 20-Eyl�l-2012 Konum: Samsun Durum: Çevrimdışı Puan: 55 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Mayis-2013 tarihinde 11:29 |
|
adam sivilce i�in bile bagirsaklardan kaynaklaniyor iksir i� ge�er diyor. illa ben dolandiriciyimmi demesi gerek ?
|
|
![]() |
|
effect
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 02-Eyl�l-2012 Konum: Denizli Durum: Çevrimdışı Puan: 299 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Mayis-2013 tarihinde 21:00 |
|
Benim mide sorunlarim yillar �ncesine dayaniyor, 4 yil �nce ilk kez almistim. Iksir dedigi sey limon sarmisak vs. karisimi dogal bir i�ecek. Refl�den ve mide agrilarindan kivranirken bu k�rler ayaga kaldirmisti beni.
G�k�ek Almanyada egitim g�rm�s ve sertifikalari da var. Piyasada o kadar dolandirici varken elbette insan kuskulaniyor ancak g�vensizlige yol a�acak herhangi bir seyle karsilasmadim ben. �stelik bu kadar agir bir sorunum varken gidip rastgele �r�nler alacak kadar da kendimi kaybetmedim elbette.. Suan tonik (lahana suyu k�r�) kullaniyorum. Mideyi sakinlestiriyor. Asit y�kselmesini �nl�yor. Bu ara agzimda s�rekli sogan yemisim gibi bir tatla dolasiyorum. Nedenini arastiriyorum ama bir t�rl� bulamadim. |
|
![]() |
|
xauke7
�ye
Kayıt Tarihi: 24-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 64 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Subat-2014 tarihinde 18:26 |
|
bu ibrahim g�k�ek banada inandirici gelmedi bu adamin uzmanlik alani yokmu arkadas her hastaligin ilacini yapmis hi� inandirici gelmedi
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |