![]() |
Kendi kokumuzu farketmek |
Yanıtla
|
| Yazar | |
wind
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Kendi kokumuzu farketmekGönderildi: 09-Mayis-2015 tarihinde 19:36 |
|
Merhabalar, forumda yeniyim.
Simdi ben �nerilen y�ntemleri uyguladigimda daha dogrusu bir tek bilegimi yaladigimda ilk basta bir koku geliyor. 10 saniye i�erisinde bu koku gidiyor. T�k�r�k kokusu mu bu? T�k�r�k kokar mi? Yoksa benim agzim kokuyor mu? �nerebileceginiz baska bir y�ntem var mi? Yoksa Istanbul sisli civari bu agiz kokusunu �l�en cihazlar olan hastane var midir? |
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 10-Eyl�l-2014 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 142 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Mayis-2015 tarihinde 10:09 |
|
burnun tikali degilse dudaklarini burnuna dogru y�nlerdir.(kolay hareke degildir bu arada ama zamanla alisirsin)ve �fle.kendini kokunu alirsin zaten eger varsa
|
|
![]() |
|
Orhan96413411
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Ekim-2022 tarihinde 20:34 |
|
Hocam merhaba sigara kullanan biriyim ve elime hohladigimda herzaman koku hissediyorum bagzen azaliyor bazen artiyor bu koku ama insanlarla yan yana sohbet ederken kimse rahatsiz olmuyor ama ben koku hissediyorum bu konuda ne yapmaliyim
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Ekim-2022 tarihinde 18:45 |
bilmiyorum bireye �zel sorularin yanitlarini bilemem. |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |