![]() |
agzim ve burnum kokuyor |
Yanıtla
|
| Yazar | |
cihat1762
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: agzim ve burnum kokuyorGönderildi: 22-Temmuz-2016 tarihinde 10:04 |
|
beyler ben kendimi bildim bileli bu sorunla karsi karsiyayim. yemin ediyorum �zg�venmis yok kabiliyetmis kalmadi. yav �ok asiri bir koku yok belki ama ben �ok rahatsiz oluyorum.
Koku agzimdan ve burnumdan geliyor. Sanki burnumun sag tarafindaki delikte bir et varmista o kokuyormus gibi geliyor. Ama burnumla ilgili hi� bir problemde yok ne egrilik var nede bug�ne kadar bir sikinti �ektim. napacam bilmiyorum. Yemin ediyorum sirf bu y�zden konustugum kiza a�ilamiyorim durum bu kadar vahim dedigim gibi koku burnumdan ve agzimdan geliyor. Yani saddce agiz kaynakli oldugunu d�s�nm�yorum 4 Agustosta kbb ye randevu aldim bu arada |
|
![]() |
|
cihat1762
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Temmuz-2016 tarihinde 10:05 |
|
bu arada arkadaslar koku s�rekli degisken sanki
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Temmuz-2016 tarihinde 23:03 |
|
en iyi kbk bilecektir. gerekiyorsa r�ntgen ile bakacaktir
|
|
![]() |
|
marln
�ye
Kayıt Tarihi: 16-Aralik-2015 Konum: Mersin Durum: Çevrimdışı Puan: 56 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Temmuz-2016 tarihinde 12:23 |
|
Benimde ayni senin gibi hem agiz hem burnum kokuyor.ayrica benimkide sagda ete benzeyen bisey var.sesimde bozuk cikiyor.kbb ye gittim ama bisey demedi.cozersen banada haber ver
|
|
![]() |
|
cihat1762
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Temmuz-2016 tarihinde 15:40 |
|
doktora randevu aldim gidip baktiricam allahin izniyle bu illettende kurtulacam sonu�lari yazarim
|
|
![]() |
|
bengeldim
�ye
Kayıt Tarihi: 25-Mayis-2016 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 53 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Temmuz-2016 tarihinde 21:58 |
|
bademcigin nasil tas var mi varsa doktora bi g�ster
|
|
|
asla pes etme
|
|
![]() |
|
cihat1762
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Temmuz-2016 tarihinde 10:53 |
|
kardes hi� bilmiyorum tek bildigim artik kendimden nefret ettigim. Bunu yenmek i�in elimden geleni yapicam insallah biter bu illet.
|
|
![]() |
|
mmkk
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 11-Aralik-2015 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 146 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Temmuz-2016 tarihinde 15:55 |
|
Arkadaslar bademcik ameliyati zamani aileye imza attirirolarmi anane baba imzasi zorunlumu bide ben emkeli sandigiyim ozelden tahimini ne kadar ucrete ameliyat olurum devlet kabul etmez adamlar yan gelip yatmaya alismis
|
|
![]() |
|
cihat1762
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Temmuz-2016 tarihinde 16:03 |
|
beyler bug�n gittim agiz kokusu sikayetimin oldugunu s�yledim adam bakti burun bogazda benim g�rebilecegim birsey yok dedi. kan tahlili ve r�ntgen istedi poliklinik oldugu i�in isler agir ilerliyordu o y�zden yarin tekrar gidecegim birsey �ikmaz ise dahiliye ve dis�iyede gidecegim
|
|
![]() |
|
cihat1762
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Temmuz-2016 tarihinde 13:23 |
|
Beyler kbb ye gittim dedigim gibi r�ntgeni felanda �ektim �ok s�k�r hi� bir problem yok. Suan dahiliyeye gidecem burdada bisey �ikmazsa dis�iye gidecegim
|
|
![]() |
|
cihat1762
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Temmuz-2016 tarihinde 16:37 |
|
dahiliyeye gittim baska hastane ilgileniyor dediler dis�iye gidecegim oda olmazsa tekrar dahiliyeye gidecegim. sorun b�y�k ihtimal dislerde sanki �yle d�s�n�yorum
|
|
![]() |
|
BASAK
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 29-Temmuz-2022 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Temmuz-2022 tarihinde 20:56 |
|
Herkese merhaba.
Yaklasik 13-14 yildir agiz kokusuyla m�cadele ediyorum. Paylasmak istedigim �ok sey var ama ne sizler okurken yorulun ne de ben yazarken. Pek �ok bitkisel y�ntem denedim, olmadi. ��r�k dislerime dolgu ile dis tasi temizligi yaptirdim, g�nde 4-5 kez dis, dil, damak fir�aladim, olmadi. Sorunun kaynagi belliki agiz degil. Bes g�n sonra gastroenteroloji randevum var, utancimi kenara biraktim cesaretimi topladim ve tedavi i�in ilk adimi attim. Bu illetten tamamen kurtulan varsa tecr�besini benimle paylasabilir mi. Buna inanin �ok ihtiyacim var. |
|
|
Basak.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |