![]() |
Fakir hastaligi |
Yanıtla
|
| Yazar | ||
Lavi
�ye
Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2022 Konum: Hatay Durum: Çevrimdışı Puan: 53 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Fakir hastaligiGönderildi: 20-Temmuz-2022 tarihinde 11:22 |
|
|
Merhaba arkadaslar bu koku probleminin tip ka� olursa olsun nerden gelirse gelsin fakir hastaligi oldugunu d�s�n�yorum �ok varlikli olupta hi� bu problemi �eken yoktur eminim �nl�ler is insanlari onlarda da yok parayi bulursak d�zeliriz diye d�s�n�yorum
|
||
![]() |
||
Tospik
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 393 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Temmuz-2022 tarihinde 12:26 |
|
Kismen katiliyorum, a�liktan nefesi kokmak diye deyim bile var. 😁 Simdi yeterince paramiz olsa Murat hocadan baslariz, test yaptirip t�m dolgulari, kanal tedavilerini, dis taslarini tedavi ettiririz. Ge�mezse KBB ye �zele gider sin�zit, burun egriligi cart curt hepsini tedavi ettirir ameliyat oluruz. Yine ge�mezse gastrocuya gidip mide bagirsak testleri yaptiririz. O da olmasa psikologa gideriz. Tamamen olmasa bile zenginler agiz kokusu sorununun %90 oranla ��zebilirken fakirlerin anca %10-20 si ��zebiliyor muhtemelen. |
||
![]() |
||
Tospik
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Temmuz-2022 tarihinde 09:16 |
|
Bu video tikla yitupda 23 milyon kez izlenmis. Dis tasi temizleme videosu. Adamin agzindan hafriyat kamyonuna sigacak kadar tas �ikti ama dili pembe kirmizi ve pas mas yok. En ufak agzi da kokmuyordur haa bunun. |
||
![]() |
||
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Temmuz-2022 tarihinde 10:05 |
|
|
Ben d�n is yerine yeni gelen bir arkadasimla otob�s yolculugu yaptim kiz dibime oturdu kiz konustukfa dislerine filan baktim alt disleri k�kleri sapsari ve tamamen d�s tasi ile kaplanmis disleri sari ama sifir koku. Ben �ikamiyorum bu isin icinden ger�ekten anlayamiyorum da.
|
||
![]() |
||
Tospik
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Temmuz-2022 tarihinde 12:31 |
|
Yaaa evet insani delirtiyor bu. 😁 Imkan olsa o kizi tutacaksin kolundan zorla Murat hocaya g�t�receksin, �l�t�receksin �ikan gazlari sonra da kendini �l�t�receksin. Aradaki farka baktiracaksin. Aramizda hangi gazlarin �ikmasi farki var ki onda koku yok bizde var. |
||
![]() |
||
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Temmuz-2022 tarihinde 13:52 |
|
|
Ben kafamdan bagirsak sindirim sistemini ihtimalini elemistim ��nk� o kadar �ok saglikli beslenmistim ki bir d�nem ge�memisti o y�zden dedim sinidirmden degildir. Ama sonra mide asidi olayini kesfettim birde siz foruma sibo hastaligini yazinca belirtileri �ogumuzun belirtileriyle ayni. Zaten bu kadar uzun s�reli ve s�rekli bir seyin sistemsel bir sikinti olmadan ortaya �ikabilecegini d�s�nm�yorum artik. �ogumuzun yediklerine g�re bile degisiyor koku. Ayni xamanda sinidirm sistemiyle ilgili oldugunu d�s�nmem beni psikolojik olarak daha da zora soktu. ��nk� sindirim sistemi uzun s�reli tedaviye ihtiya� duyuyor genelde ve burda meydana gelen hastaliklar tekrarlayabiliyor siklikla bende fazlasiyla yorulmus durumdayim
|
||
![]() |
||
Cihangir
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Agustos-2022 tarihinde 22:55 |
|
|
dimi dimi benimde dogdugundan beri dislerini fir�alamamis tanidiklarim var ama koku sifir kafayi yememek elde degil
|
||
![]() |
||
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Agustos-2022 tarihinde 13:57 |
|
Ben hepsini yaptim yine de ��z�m yok. Dil fir�alama ve farenjit �zerine yogunlastim. |
||
![]() |
||
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |