Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Kendim duymuyorum ama neden koku var?

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mece94 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Kendim duymuyorum ama neden koku var?
    Gönderildi: 21-Subat-2023 tarihinde 16:17
Merhaba arkadaslar soru sorma kismini zor buldum :) Ben suan 28 yasindayim.lisedeyken 17 yaslarinda annem bana nefesinde agzinda k�t� bir koku var .ayni babanda lahmacun falan yediginde ��p kutusu gibi koktugunu s�yledi. bosandilar ben k�t�l�yor sandim ama maalesef esimde s�yleyince moralim bozuldu. Esim ramazanda farkettim,a�liktan kokuyor sandim ama aylar ge�ti koku hala var dedi. K�f gibi kokuyor diye s�yledi.bende dis hekimine gittim eski 4 tane dolgum vardi.onlari yenilemek i�in israr ettim. Koku var evlenecegim dedim.kadinda �nermiyorum siyah dolgu daha iyidir. Dedi ama beni kirmadi . hatta bir disim sonra 5 6 ay agri yapti . Kanal tedavisi yaptirmak zorunda kaldm. Disim �ekilecekti neredeyse. Ben disten �nce dahiliye ye gittim.mide yanma /eksime sorunun yok. Sana endoskopi yapamam dedi dislerine baktir dedi. Ne yapacagim bilmiyorum .yardim edin :((
M96
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Subat-2023 tarihinde 19:48
Dilinizi fir�alamayi denediniz mi hi�?
Başa Dön
kaderarkadaslar Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kaderarkadaslar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Subat-2023 tarihinde 21:57
Siz kokuyu almiyor musunuz? Acaba bademcik kaynakli olabilir mi ? Ger�i bence ailenizde de varsa helikobakter olabilir diye d�s�nd�m. Agzinizda k�t� tat, dilinizde sari- beyaz tabaha varmi aynaya baktiginizda ? Saglikli dil pembe olmali. Tabaka varsa sizde bizim gibi �are ararken ge�ici de olsa sabah uyanir uyanmaz dil siyirma islemini yapin. Arastirin ve tahris etmemeye dikkat edin. Dil Macunu da mevcut onuda edinebilirsiniz. G�n i�inde kurtariyor birazda olsa. En korktugum sey iliski kurmak kurarsam nasil olucak ? Allah yardimcimiz olsun🤲🏻
Başa Dön
Mece94 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mece94 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Subat-2023 tarihinde 03:24
Dilimi fir�alamayi denerim. Sindirim sorunu da yasiyorum.su t�ketimim az. O y�zden de acaba mideye mi yansiyor diye s�pheliyim
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.